Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lezárult a magyar drónfotósok pályázata, íme a legjobbak!

A második magyarországi drónfotóverseny zsűrije idén 640 alkotás közül választotta ki a legjobb képeket.

Tarolnak a sorozatok a magyaroknál

MMonline
-
  Ma 11:18 Média

A sorozatok a legnépszerűbb televíziós tartalmak a magyarok körében, a tévézésre szánt idő közel negyedét fordították szériákra a hazai nézők – derül ki a Nielsen Közönségmérés harmadik negyedéves adataiból. A naponta átlagosan levetített reklámfilmek száma az egy évvel korábbihoz ötezerrel nőtt. 2019 harmadik negyedévében a…

Magyar filmek is versenyeznek a nemzetközi operatőrfesztiválon

A debütáló filmrendezők versenyében szerepel Topolánszky Tamás Yvan Curtiz című filmje, Nemes László Napszállta című alkotása és Dávid Attila Jakab című vizsgafilmje.

Magyar filmek is versenyeznek a nemzetközi operatőrfesztiválon (videó)

A debütáló filmrendezők versenyében szerepel Topolánszky Tamás Yvan Curtiz című filmje, Nemes László Napszállta című alkotása és Dávid Attila Jakab című vizsgafilmje.

Magyar filmek is versenyeznek a nemzetközi operatőrfesztiválon (videó)

A debütáló filmrendezők versenyében szerepel Topolánszky Tamás Yvan Curtiz című filmje, Nemes László Napszállta című alkotása és Dávid Attila Jakab című vizsgafilmje.

Nem nagyon van rá magyarázat, hogy Magyarországnak miért éri meg az Orbán-Erdogan barátság

444
-
  Ma 11:07 Belföld

Törökország jó piac lehetne, de messze nem teljesültek a meghirdetett gazdasági célok. Politikailag pedig teljesen érthetetlen, miért támogatja Orbán Erdogan minden lépését. De van, aki anyagilag nagyon jól jár.

Változik a Magyar Élelmiszerkönyv: a legnépszerűbb és legismertebb magyar sajtot is érinti

Magro
-
  Ma 11:03 Gazdaság

A Magyar Élelmiszerkönyv módosításán dolgozik az Agrárminisztérium, a változások a magyar sajtágazat eredményességét, illetve a magyar tejtermelők és sajtkészítők munkájának könnyítését szolgálják. Az új szabályozás többek között érinti majd a legnépszerűbb és legismertebb magyar sajtot, a trappistát is.

Ez az öt épület a 2019-es Piranesi-díj magyar jelöltje

A Piráni Építészeti Napok az egyik legfontosabb nemzetközi építészeti konferencia,...

Magyarország aktív szerepet vállal a nemzetközi mezőgazdasági és környezetvédelmi segítségnyújtás terén

Nemzetközi összefogásra van szükség a fenntartható fejlődési célok eléréséhez – hangsúlyozta Szinay Attila közigazgatásért felelős államtitkár a Zöldgazdasági Világszervezet (WGEO) által szervezett magas szintű konferencián az Egyesült Arab Emírségekben.

Nemzeti imanap és engesztelés Magyarországért

hirado.hu
-
  Ma 10:56 Belföld

Lelkigyakorlat keretében emlékeznek Kaposváron az 1956-ra.

Fideszesek magyarázzák Erdoğan kurdok elleni háborúját

Törökország kurdok elleni háborújáról kérdeztük a Fidesz-Kdnp képviselőit, és arról, hogy az egész világgal szemben miért épp ők azok, akik támogatják a törökök véres offenzíváját. A képviselőktől megtudtuk, hogy a 2015-ös menekültválság komoly áldozatokkal járt Magyarországon; a kormány nem a keresztényüldözést támogatja, hanem a…

Határozott misszióval jönnek – két estét is Magyarországon tölt a dark wave-legenda Mission

Turnéjuk során a brit dark wave kultzenekar minden állomáson egymást követő két estén is fellép – két részre bontva terjedelmes diszkográfiájukat. Ám az, hogy melyik este, mi lesz az esti menü, azt mindig csak az adott pillanat dönti majd el. Április 2-án és 3-án a The Mission a Dürer Kertben.

Fontos mérföldkőhöz ért a külföldön terjeszkedő magyar fintech

Portfolio
-
  Ma 10:48 Gazdaság

Fontos állomáshoz érkezett külföldi terjeszkedésében a Dorsum, egy magyar fintech vállalkozás: az ő rendszerüket használja a befektetési tanácsadás támogatására majd a lengyel BNP Paribas, amely mintegy 5 ezer privátbanki és 140 ezer prémium banki ügyféllel rendelkezik. A privátbanki piac, a vagyonkezelési szektor digitális transzformáción…

Magyar képviselet nyílt Omán fővárosában

Magyar külképviseletet nyitott ünnepélyes keretek között hétfőn a külgazdasági és külügyminiszter Omán fővárosában, Maszkatban. Szijjártó Péter az MTI-nek telefonon hangsúlyozta, hogy Omán a Közel-Kelet egyik legjelentősebb kőolaj- és földgáz kitermelője, a vele való stratégiai együttműködés Magyarország számára energiaellátási…