Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 91 hír

Dangerous Driving 2: folytatódik a „Burnout light”

Dangerous Driving a veszélyes vezetés a második fokozatba lép. A Three Fields Entertainment sajtóközleménye szerint (ezt amúgy Alex Ward, a Three Fields alapítója és kreatív rendezője írta…) a Dangerous Driving 2 az eddigi legjobb játékuk lesz (az könnyű lesz, mert az első játékuk, az első felvonás nem volt valami maradandó), mivel új funkciókkal…

Dán támadó érkezett a Barcelonába

Sport365
-
  Ma 13:54 Foci

Négy éves szerződést kötöttek vele a katalánok.

Dán válogatott csatárral pótolja Suárezt és Dembélét a Barcelona

Index
-
  Ma 13:48 Foci

Külön engedéllyel igazolhatta le a 28 éves Martin Braithwaite-ot Barcelona.

Jön a Dangerous Driving folytatása

Bár nem aratott óriási sikert, azonban kifejezetten sokan szerették a Three Fields Entertainment által megálmodott Dangerous Driving című autós játékot, amiről most kiderült, hogy a készítők elkészítenek hozzá egy folytatást. A Dangerous Driving 2 így várhatóan még az év végéig megjelenhet majd, a koncepció terén ugyanúgy a...

Barcelona: Dán válogatott támadó érkezett – hivatalos

Sportkatlan
-
  Ma 13:02 Foci

A Barcelona labdarúgó csapata hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette a Leganestől a dán válogatott Martin Braithwaite -et. A katalán sztárklub azt is elárulta, hogy 18 millió eurót fizettek a dánért, akinek a kivásárlási ára 300 millió euró lesz valamint 4 és fél éves kontarktust kötöttek a felek. A Barcelona azután kapott engedélyt a LaLigátó

Bakajannisz Péter – Oláh Dániel: Bollywoodi filmekkel érte el Svájc, hogy az indiaiak az Alpokba vágyjanak

Mandiner
-
  Ma 11:47 Vélemény

Egy kutatás szerint Japán és Dél-Korea az ázsiai turisták kedvelt téli célpontjai, de már Európába is rengetegen érkeznek, ami annak is köszönhető, hogy az indiai filmek jelentős részét a svájci Alpokban forgatják.

Barca: szerződtették a dán válogatott csatárt – hivatalos

NSO
-
  Ma 11:23 Foci

A spanyol élvonalbeli FC Barcelona a hivatalos felületein bejelentette, megvásárolta Martin Braithwaite játékjogát a Leganéstől. A katalán klub elárulta, 18 millió eurót fizetett a dán labdarúgóért.

Folytatást kap a Dangerous Driving, a Burnout szellemi örököse

IGN
-
  Ma 10:30 Gaming

Igen gyorsan érkezik a friss epizód A jelek szerint megérte összehozni a játékot, mert máris bejelentették a friss epizódot hozzá, amely igen hamar az üzletek polcaira kerül majd.

Parlamenti cirkusz: Dankóék túljártak Beblavýék eszén, elkezdődött a rendkívüli ülés

Miroslav Beblavý ellenzéki képviselő és társai kedd óta folyatamatosan blokkolják a rendkívüli ülés elkezdését. Csütörtökön reggel sem mozdultak a szószéktől, Andrej Danko (SNS) házelnök azonban más megoldást talált, hogy elkezdődhessen az ülés: további két szónoki emelvényt vitetett az ülésterembe. Danko megjegyezte, ma…

Deák Dániel: 2010-2020: a magyar siker évtizede

Mandiner
-
  Tegnap 21:34 Vélemény

Hazánk az egyik legstabilabb ország lett Európában.

Elbűvölte a Jacqueline du Pré életéről szóló balett Daniel Barenboim karmestert

Fidelio
-
  Tegnap 17:50 Színpad

Bemutatták a legendás csellista életéről szóló balettelőadást a brit Királyi Operaházban. Özvegye, Daniel Barenboim is pozitívan nyilatkozott a produkcióról.

Nyíltvilágú folytatást kap a Dangerous Driving

Az egykori Criterion-alkalmazottak a Dangerous Drivingban élesztették fel a Burnout-sorozat szellemiségét, a folytatás pedig a Paradise alcímű rész nyílt világához nyúl vissza.

Danyi Gábor figyelmét is felkeltette Szikora teljesítménye

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:03 Sport

A magyar válogatott társ szövetségi kapitánya, a Győr edzőjeként is tevékenykedő szakember januárban saját bőrén is megtapasztalhatta, milyen teljesítményre képes a siófoki kapus.

Dán csatárt vesz a Barcelona Dembélé helyére

Player
-
  Tegnap 15:13 Sport

Kisebb volt a mozgástere a Barcelona szakmai vezetésének, mint egy átlagos háziasszonynak a Hádában bálabontás előtt.