Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Háromból egy, takarékszövetkezetek egyesültek

Bama
-
  17.10.11 17:00 Belföld 

Egyesül a Szigetvári, Mecsek, valamint Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet, amelyek november harmincadika után Dél Takarékszövetkezet néven folytatják működésüket.

Egyesül három takarékszövetkezet

VG
-
  17.10.07 10:55 Pénzügy  3 hír a témában

Egyesül a dél-dunántúli régióban meghatározó Szigetvári-, Mecsek-, valamint Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet, amelyek november 30. után Dél Takarékszövetkezet néven közösen folytatják tovább működésüket – tájékoztatták a pénzintézetek az MTI-t.

Egyesül a Szigetvári-, a Mecsek-, valamint a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet

Egyesül a régióban meghatározó Szigetvári-, Mecsek-, valamint Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet, amelyek november 30. után Dél Takarékszövetkezet néven közösen folytatják tovább működésüket - tájékoztatták a pénzintézetek az MTI-t.   A takarékszövetkezetek a napokban írásban is megerősítették fúziós szándékukat - írták…

Egyesül három takarékszövetkezet

Népszava
-
  17.10.07 09:08 Gazdaság 

Várakozásaik szerint így jelentősen megnő a piaci szerepük.

Egyesül három takarékszövetkezet

Napi
-
  17.10.07 08:19 Gazdaság  3 hír a témában

Egyesül a dél-dunántúli régióban meghatározó Szigetvári-, Mecsek-, valamint Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet, amelyek november 30. után Dél Takarékszövetkezet néven közösen folytatják tovább működésüket - írja az MTI a pénzintézetek tájékoztatása nyomán.

Hűtlen kezeléssel vádolnak takarékszövetkezeti vezetőket

Vádat emelt egy Pest megyei takarékszövetkezet két vezető tisztségviselője ellen folytatólagosan, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt a Dabasi Járási Ügyészség – tudatta a megyei főügyész szerdán az MTI-vel.

Bíróság elé áll két takarékszövetkezeti vezető - 400 milliót tüntethettek el

Portfolio
-
  17.09.20 16:23 Pénzügy  15 hír a témában

Egy Pest megyei takarékszövetkezet két vezető beosztású tisztségviselője ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés büntette miatt emelt vádat a Dabasi Járási ügyészség. Az Index arról ír, hogy a vád szerint...

Hűtlen kezelés miatt vádat emeltek két takarékszövetkezeti tisztségviselő ellen

Vádat emelt egy Pest megyei takarékszövetkezet két vezető tisztségviselője ellen folytatólagosan, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt a Dabasi Járási Ügyészség - tudatta a megyei főügyész szerdán az MTI-vel.

Elképesztő összeggel rövidítette meg két nő az általuk vezetett takarékszövetkezetet

NLCafé
-
  17.09.20 16:15 Életmód  15 hír a témában

Éveken keresztül csapolta egy Pest megyei takarékszövetkezet vagyonát a cég két vezető tisztségviselője, akik több mint 400 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a pénzintézetnek.

Kétszáz millió sikkasztott el két nő egy takarékszövetkezetből

Origo
-
  17.09.20 15:19 Belföld 

A saját munkahelyükről loptak.

400 millió forintot tüntetett el két takarékszövetkezeti vezető

Index
-
  17.09.20 12:21 Gazdaság 

A dabasi ügyészség hűtlen kezeléssel vádolja őket.

Nagy bajban van egy Pest megyei takarékszövetkezet két egykori vezetője

HVG
-
  17.09.20 11:14 Gazdaság  15 hír a témában

A két nő 12 éven keresztül rendszeresen megszegte a vagyongazdálkodási szabályokat, és a vád szerint több mint 400 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a munkahelyüknek.

400 milliót csalt el egy takarékszövetkezet tisztségviselője

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt emeltek vádat.

Vádat emeltek két takarékszövetkezeti dolgozó ellen

Az eljárás egy Pest megyei takarékszövetkezet két vezető tisztségviselője ellen indult folytatólagosan, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt.