Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 325 hír

Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag

IT café
-
 Ma 07:48Infotech

Hétfőtől válik elérhetővé az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-vel.

Itt az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag

Baranya megyében is sokan vannak, akik számára nehézséget jelent a megfelelő szoftverek beszerzése, a csomag nekik is segíthet. Hiszen a digitális jólét szoftver alapcsomag könnyen telepíthető és használható operációs rendszer és felhasználói szoftverek együttese, amely nyílt forráskódú megoldásokkal helyettesíti a drága…

Hús helyett zöldségekből készült különleges szalámi-szabadalom a Szent István Egyetemen

Magro
-
 Ma 06:37Belföld

Különleges innováció: egy ritka élelmiszer gyártása kezdődhet meg a Szent István Egyetem és a Blue Seven Group Zrt. együttműködésében. Nem csak a vegetáriánusok, de a húsevők számára is a boldog és egészséges életmód záloga lehet a SALAdMI. A szabadalom igazi mérföldkőnek számít, mert a kutatási eredmények létrehozása és a…

Revízió helyett kultúrbombát robbantottak Erdélyben

Psalmus Hungaricus, Ábel, Uz Bence. Ismerősen csengenek? Magyar erőtér címmel írt könyvet az erdélyi Helikonról Sas Péter művelődéstörténész.

Felturbózzák a tanárok nyelvtudását

Nagyszabású továbbképzési program áll előkészítés alatt: nyelvtanárok anyanyelvi területen vehetnek részt a járvány lecsengése után szakmai fejlesztésen.

Járványos átalakulás: diákmunka helyett diákhitel

Több mint 30 ezer diák vette igénybe tavaly a Diákhitel Pluszt, a legtöbbjük azért, mert a járvány miatt nem talált munkát – mondta az InfoRádiónak Majzik Nándor, a Meló-Diák Iskolaszövetkezet vezetője.

Lombardia tartomány vörös zónába került narancs helyett

A központi kormányzat egy héttel ezelőtt vörös zónába sorolta az észak-olaszországi Lombardiát, így a boltoknak, éttermeknek és iskoláknak is be kellett zárniuk.

4 tévhit a koronavírus-vakcináról: nem tesz meddővé, és nem helyettesíti a BCG-oltás a kutatók szerint

Femina
-
 Ma 06:06Egészség

A koronavírus-vakcinát veszélyes tévhitek övezik, amelyek mielőbb tisztázásra szorulnak.

Itt a digitális jólét szoftver alapcsomag

Hétfőtől válik elérhetővé az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Sín helyett így rögzítik majd a ficamot

Tulajdonságait gombnyomásra megváltoztató anyagot fejlesztettek ki svájci tudósok. Az úgynevezett metaanyag mechanikai tulajdonságai egy mágneses mezővel átprogramozhatók, így az merevvé vagy rugalmassá tehető.

Retro Casiok: digitális órák analóg embereknek

Ebben a cikkben belépő szintű, erősen retrós órákat veszünk górcső alá. Menő ilyet hordani? Van helye egy F91W-nek a luxus órák között? A célszegmens: A személyes tapasztalatom az, hogy ilyen…

Ez az oka, hogy csak néhány országban engedélyezték a digitális valutákat

Origo
-
 Tegnap 22:24Gazdaság

Megmutatjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy egy fizetőeszköz hivatalosan elismert legyen.

Ez a nő a legnagyobb világsztárokat helyettesíti

Metropol
-
 Tegnap 21:20Film

Rozi Hogger több mint 60 film ikonikus szereplőjének bőrébe bújt eddig. A 41 éves hölgy március közepe óta szórakoztatja ezzel magát és most már rajongóit is.

Elnöki beiktatás helyett letartóztatásokat és kivégzéséket, katonai hatalomátvételt akartak a QAnon-hívők

Most nagyon csalódottak, de még mindig azt remélik, a volt elnök irányít a háttérből.  2017-ben jött létre az úgynevezett QAnon-mozgalom, amelyik azon az összeesküvéselméleten alapszik, hogy egyfelől Egyesült Államokat és a világot egy pedofil-sátánista-kannibál összeesküvés irányítja, amit a demokraták és a liberálisok…