Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 449 hír

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. január 16–17. – Fantáziálós hétvége jön

Álmodozós, merengős, fantáziálós hétvége vár rátok. Jó lenne, ha megosztanátok egymással titkos vágyaitokat. Nem szabad szégyellnetek magatokat egymás előtt. Az őszinte, tiszta kapcsolathoz ez is hozzátartozik. Amennyiben ez ijesztő és új, itt az ideje megnyílni egymás előtt.

Kemény fagyok jönnek, akár -15 fok is lehet: ekkortól fog enyhülni kicsit az idő

A következő egy-két napban még fagyos idő lesz, de hamarosan jön az enyhülés.

Jön a szuperhitel: megrohanhatják a bankokat februárban a lakásfelújítók

Napi.hu
-
 Ma 08:09Belföld

Ugrásra készen várják a bankok és az ügyfelek is az otthonfelújítási kölcsön februári rajtját. A támogatott hitelt vétek nem felvenni, annak is megéri, akinek egyébként van önereje a felújításra, azt a pénzt ugyanis állampapírban is tarthatja, amíg megjön a kincstártól a támogatás.

CDU-tisztújítás: sorsdöntő szavazás jön

Sok múlik azon, hogy az 1001 kongresszusi küldött a német kormánypárt tisztújításán csak pártelnökben, vagy leendő kancellárjelöltben is gondolkodik-e.

Jól jönnek a pokrócok

Bama
-
 Ma 07:36Belföld

Várják a jólelkű felajánlásokat.

Jön az új gigabank nagy részvényfelvásárlása

A jegybank (nem meglepő módon) jóváhagyta az új gigabankba kerülő hitelintézetek – a Takarékbank és az MKB – részvényeire tett kötelező nyilvános vételi ajánlatot. Az MKB papírjait nem egészen kétezer forintért veszik meg. A Takarékbank részvényeinek ára sorozatonként tízszeres eltérést is mutat.

Bajánsenyétől délre a domboldal egy része Fazék vagy Fazék-föld néven szerepel a régi térképeken

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Ha kimegyünk a helyszínre, hamarosan felfedezzük az agyaggödröket is. Talán 100-200 is van belőlük, s a terület átnyúlik a határ túloldalára, Domaföldére is.

Havazás és kemény fagyok – keddtől jön az enyhülés

Szombaton hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, de a felhőátvonulásokból több tájegységünkön is előfordulhatnak elszórtan futó hózáporok. A Dunántúlon és a középső tájakon élénk, helyenként erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Győr-Moson-Sopron megyére ma reggel az Omsz figyelmeztetést adott ki gyenge…

Kiderült, milyen hajtásokkal jön az új Nissan Qashqai

Többféle hibrid közül lehet majd választani, de van köztük egy különösen érdekes változat.

Többé nem csak az Electronic Arts dolgozik Star Wars-játékokon, jön egy Ubisoft-féle nyitott világú anyag is

iPON!
-
 Ma 06:04Gaming

A Bethesda-féle Indiana Jones mellett úgy látszik, hogy nagy paradigmaváltás megy végbe.

Jön a Pte Kultúrfesztivál!

Az elsődleges célcsoport a felvételire készülő fiatalok. Szeretnék átadni a pécsi egyetemi életérzést. Lesznek online bulik és kulturális előadások, gasztronómiai programok, kerekasztal beszélgetések, izgalmas egyetemi tájékoztatók. A szülőknek külön fórummal készülnek. Az öt napos fesztiválról a felveteli.pte.hu oldalon lehet további…

Most jön az igazi vizsga a vörös ördögök számára

A Manchester United Sir Alex Ferguson nyugdíjba vonulása óta először vezeti a Premier League tabelláját a bajnokság ezen szakaszában.

„Mindig azt írom, ami a tollam hegyére jön”

Százhetvennégy évvel ezelőtt ezen a napon született Szklabonyán Mikszáth Kálmán, a nagy palóc mesemondó, a Palócföld szerelmetes írója.

Farkasordító hideg jön

A következő napokban északkelet felől elér bennünket a szibériai eredetű fagyos levegő, hatására az éjszakai órákban országszerte fagy várható, sőt a derült, szélvédett, hóval borított, keleti területeken akár -17 fokig is csökkenhet a hőmérséklet.

Vitézy Dávid: Létre fog jönni Budapest új körútja

Mandiner
-
 Tegnap 21:17VéleményDuna

Lezárult az Új Duna-híd úthálózatának pesti nyomvonalára vonatkozó társadalmi egyeztetés és hatásvizsgálat.