Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Koronavírus: felkészült a Budapest Airport, egyes járatokon szünetel a fedélzeti ellátás

A Budapest Airport felkészült arra, ha a magyar hatóság rendkívüli intézkedéseket vezet be a Liszt Ferenc-repülőtéren a koronavírus miatt. Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség új ajánlást tett közzé, Kínában pedig egyes járatokon beszüntették a fedélzeti kiszolgálást.

Koronavírus - A Kínával szomszédos orosz régiók szüneteltetik a határátkelést

Ideiglenesen beszüntette a határátkelést a Kínával szomszédos három orosz régió, az orosz turistairodák pedig leállították a kínai csoportok fogadását.

Tizedével nőtt a magyar-horvát határforgalom Letenyén

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 07:05 Megyei

A korábbi évet tíz százalékkal meghaladóan több mint 5,5 millióra emelkedett tavaly Letenyén a magyar-horvát határon a személyforgalom, a teherjárművek száma pedig több mint hatvan százalékkal emelkedett.

Átmenetileg szünetel a gyermekfogászati rendelés Soroksáron

Ittlakunk
-
  Tegnap 01:32 Budapest 23. ker

Hétfő (január 27.) délutántól, átmeneti ideig, technikai okok miatt szünetel a gyermekfogászati rendelés a Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézetben. Így elmaradnak dr. Sós Margit és dr. Soltész Marianna doktornők iskolai fogászati ellenőrzései is – tette közzé az intézmény honlapja.

Év végéig szünetel a misézés a belvárosi plébániatemplomban

Szoljon
-
  20.01.27 14:00 Belföld

Közösségi oldalán tájékoztatott arról az önkormányzat, hogy november végéig nem látogatható a belvárosi nagytemplom.

Tizedével nőtt a magyar-horvát határforgalom Letenyén

A korábbi évet tíz százalékkal meghaladóan több mint 5,5 millióra emelkedett tavaly Letenyén a magyar-horvát határon a személyforgalom, a teherjárművek ...

Tizedével nőtt a magyar–horvát határforgalom

A korábbi évet tíz százalékkal meghaladóan több mint 5,5 millióra emelkedett tavaly Letenyén a magyar–horvát határon a személyforgalom, a teherjárművek száma pedig több mint hatvan százalékkal emelkedett – derül ki egy friss összesítésből.

5,5 milliós volt a tavalyi magyar-horvát határforgalom Letenyén

Letenye Média
-
  20.01.24 13:39 Megyei

A legforgalmasabb hétvégén, augusztus 10-11-én összesen csaknem 180 ezer utas vette igénybe a két határátkelő valamelyikét.