Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Romániának is lesz egy Orbanja?

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt elnökét bízta meg kormányalakítással.

Szél Bernadett: Van egy kérdésem!

Van egy kérdésem: mit keres a magyar miniszterelnök a Türk Tanács ülésén, a törökül beszélő népek tanácskozásán, a keleti autokratikus hatalmak találkozóján? Mit keres ott Orbán Viktor, aki egy uniós ország vezetője? Mi ez az egészen vad irányba mozdult külpolitika (bocsánat: külgazdaság-politika), amibe belefér a véres török offenzíva melletti…

Selye János emlékére

Bár komoly tudományos karriert Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban futott be, mégis sohasem felejtette el, hogy hol vannak a gyökerei. Sokszor hazajárt a magyar földre, és szerepelt a televízióban, illetve a Magyar Tudományos Akadémián is előadásokat tartott.

Pánikot okozott egy kamionos az M1-esen

Több autós is a rendőrség segítségét kérte egy balesetveszélyesen közlekedő kamion miatt kedden az M1-es autópályán, a sofőr feltehetően agyvérzést kapott vezetés közben.

Vb 2022: egy-hétig tartott az ausztrálok vendégjátéka Tajvanon

NSO
-
  Ma 18:16 FociJapánRed Bull

Kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott Tajvanon az Ausztrál labdarúgó-válogatott a 2022-es világbajnokság ázsiai selejtezősorozatában, az ausziknál hárman is duplázni tudtak. Japán szintén magabiztos idegenbeli sikert ért el, a Red Bull Salzburgban futballozó Minamino Takumi két perc alatt duplázott Tardzsikisztán ellen, így a japánok három…

Vb 2022: egy–hétig tartott az ausztrálok vendégjátéka Tajvanon

NSO
-
  Ma 18:16 FociJapánRed Bull

Kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott Tajvanon az ausztrál labdarúgó-válogatott a 2022-es világbajnokság ázsiai selejtezősorozatában, az ausziknál hárman is duplázni tudtak. Japán szintén magabiztos idegenbeli sikert ért el, a Red Bull Salzburgban futballozó Minamino Takumi két perc alatt duplázott Tádzsikisztán ellen, így a japánok három forduló…

Rendőrnek adta ki magát, így kényszerített szexre egy nőt

Az egyelőre ismeretlen férfiról grafika készült, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásához.

Kigyulladt egy vonat a Nyírségben, tűzoltók segítik az utasokat

Ripost
-
  Ma 18:11 Baleset-bűnügy

A mozdony gyulladt ki, az eset során senki sem sérült meg.

Fájdalomtól sikító, leszíjazott majmokat vettek videóra egy német laborban

Egy állatjogi aktivista titokban felvételt készített a laborról, amin a majmok mellett kutyák és macskák is rettenetes körülmények között láthatóak.

Felkerült a netre 2500 PC-s játék, köztük egy nagyon jó horror

Az MS-DOS időszakban is remek videojátékok készültek, habár sokukra már szinte alig emlékezni. Az Internet Archive tett róla, hogy ez ne legyen így.

„Akarok egy abortuszt tőled”

NLC
-
  Ma 18:02 Kultúra

Tyler Durden, Narrátor, Marla, a lány, aki alsó tagozat óta nem kefélt ilyen jót, bombakészítő receptek, illegális bokszklubok… A Harcosok klubja ez mind, és még sokkal több. A 20. évforduló kapcsán percről percre közvetítjük a klasszikust. Erősek vagy gyengék ezek a férfiak?

Egyszerű vérvétellel is kimutatnák a tüdőrák kockázatát izraeli tudósok

Neokohn
-
  Ma 18:01 Életmód

Izraeli tudósok a tüdőrák kockázatának új szűrővizsgálatát fejlesztették ki, melyhez elég egy egyszerű vérvétel.

Egy egyszerű kérdés

OLKT
-
  Ma 18:01 Vélemény

Ha én buktam volna így meg, rég előzetesben ülnék.