Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 209 hír

Hazai gólzáport hozott a mizsei ifi mérkőzés

Baon
-
 Ma 14:16Sport

A 3. helyen álló Lajosmizse a tizenegy csapatos mezőnyben a 8. Nyárlőrincet fogadta hazai pályán, a megyei bajnokság ifjúsági bajnokságának az Északi csoportjában.

Jól haladnak a vetési munkákkal a hazai földeken (videó)

A tavaszi munkák jelenlegi tempóját figyelembe véve a termelők időben és megfelelő minőségben be tudják fejezni a tavaszi vetéseket – véli Nagy István.

Jól haladnak a vetési munkákkal a hazai földeken

A tavaszi munkák jelenlegi tempóját figyelembe véve a termelők időben és megfelelő minőségben be tudják fejezni a tavaszi vetéseket – véli Nagy István.

A digitalizáció hozza helyzetbe a hazai vállalkozásokat

A Vodafone Group megbízásából átfogó tanulmány készült az EU tagországok gazdaságának és társadalmának digitális fejlettségéről. Az eredmények rámutattak: a digitális fejlettség jelentős nemzetgazdasági befolyással bír. A hazai szolgáltatóknak is köszönhetően Magyarország digitális infrastruktúrája Európa élmezőnyéhez tartozik, a…

Eldurvult az ünneplés Keszthelyen, a rendőröknek kellett megfékezni a szülinapost

Elfajult a születésnapi mulatozás, rendőrség ügy lett belőle, az ünnepelt ellen nemrég emeltek vádat.

Csodákat mutatnak be a hazai nemzeti parkok

Nem kell hosszú bakancsos túrára indulni ahhoz, hogy feltöltődjünk a természetben, már egy fél-, egyórás program is igazi felüdülést nyújt hazánk nemzeti parkjaiban.

Régiós átlag felett a hazai szellemi tulajdon támogatása

Előkelő helyet foglalt el Magyarország az Egyesült Államok szellemitulajdon-védelmi indexében, a kamara egyebeket is megállapított a hazai rendszerről.

„Hazai pályára” érkezett – Istenes László és a sport

NSO
-
 Ma 12:17Sport

A Puskás Akadémia kommunikációs és marketing-igazgatója az ezüstpólós ünneplésről, az évtizedek óta vágyott feladatról és arról, miként zárulnak a fiaival vívott lábteniszcsaták.

Hazai pályán tört meg a Somorja veretlenségi sorozata, a Kfc pontot szerzett

A szlovák másodosztály utolsó előtti fordulójában több kérdés is eldőlt a feljutási harcot illetően, mivel a Komárom otthonában nem tudott nyerni a Besztercebánya, ezzel a Liptószentmiklós feljutott az élvonalba. Hazai pályán ért véget a Somorja hosszú veretlenségi sorozata.

Csak hazai védettségi igazolvány lehet a fürdőbelépő

Sonline
-
 Ma 11:30Belföld

Bezárkóztak vagy oltást kaptak a megyénkben élő külföldiek.

Ezek a mai hazai koronavírus adatok: lassan túl lehetünk a harmadik hullámon

Meghalt 61, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 718 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap, kiemelve: eddig 4 600 012 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 701 789-en már a második adag vakcinát is megkapták.

A népi vallásosság kiemelkedő alakja volt Nepomuki Szent János

Évfordulós írás egy papról, akinek tiszteletére a legtöbb templomot, kápolnát és oltárt szentelték a 18. század „modern szentjei” közül.

7 érdekesség a szülinapos Pierce Brosnanról

Ma ünnepeli 68. születésnapját az egyik leghíresebb James Bond, Pierce Brosnan. Az írországi születésű színész amellett hogy A-listás sztár, környezetvédő aktivista is, és a Brit Birodalom Rendjének birtokosa. Íme 7 érdekesség róla, amiről talán csak kevesen tudnak.

Mester és Margarita felejthetetlen alakjainak teremtője, Mihail Bulgakov

Orvosból lett író, akit a Szovjetunió politikai vezetése hol tiltott, hol megtűrt – Sztálint mégis az egyik legnagyobb rajongójának tartják. Ma már ő az egyik leghíresebb orosz író, a szatíra nagymestere, a legkülönösebb Jézus-figura megálmodója. Mihail Bulgakov 1891 tavaszán, május 15-én született, és 1940 márciusában, nem egészen 49 évesen halt…

Újabb érem a hazai Eb-ről

Bronzérmet nyert a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar váltó a nyíltvízi úszók csapatversenyében a budapesti vizes Európa-bajnokságon.