Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Készülnek a magyar oltások: Vakcinagyár épül Debrecenben

Hamarosan megépül Debrecenben a magyar oltóanyaggyár, és belátható időn belül a magyar védőoltások is megjelenhetnek a koronavírus ellen. Magyarországon jelenleg a debreceni és a pécsi egyetemen dolgoznak a kutatók koronavírus elleni vakcinán. 

Az Európai Parlament képviselői a mesterséges intelligencia által okozott apokalipszis elhárítására készülnek

Rakéta
-
 Ma 08:00Tudomány

Európának európai értékekkel rendelkező MI-t kell fejlesztenie, hogy megőrizzük a humánus, emberközpontú hozzáállást egy végletekig digitalizált korban is.

Új szolgáltatásokkal készülnek a vízimentők 2021-re

LikeBalaton
-
 Tegnap 17:00Megyei

A vízimentők nehéz éven vannak túl, mert az egyik fontos bevételi forrásuk a rendezvénybiztosítás szinte eltűnt. Azonban már most izgalmas, új szolgáltatásokkal készülnek 2021-re.

Lázár János: tervezek elindulni 2022-ben a Vásárhely-Makó körzetben

Földdel foglalkozom, tehenekkel, lovakkal, kutyákkal. Country life! – mondja a volt kancelláriaminiszter, aki a 24.hu-nak adott nagyinterjújában a tram-trainről, a Fidesz politikájáról és a mezőhegyesi ménesbirtokról is nyilatkozott. 

Felmondtak a letenyei II. számú háziorvosi körzet asszisztensei - A polgármester közleménye

Letenye Média
-
 Tegnap 12:37Megyei

Próbálták a helyzetet emberi módon, empátiával, megbeszéléssel, egyeztetéssel, kommunikációval orvosolni.

Más odúk készülnek és más módon is

Győr Plusz
-
 Tegnap 10:01Megyei

Ezúttal hatalmas, kívül-belül különleges formájú fészkelő helyeket barkácsoltak a nagyobb, felénk ritkaságnak mondható szárnyasoknak: egyebek között vízimadarak és baglyok költenek majd bennük. A járványhelyzet miatt most a munka menete is eltért a megszokottól: egyénileg, illetve kis létszámú csoportban dolgoztak, csak lassabban is készültek…

Mindennapos edzésekkel készülnek a gyarmatiak

Beol
-
 Tegnap 08:12Sport

Hétfőn délután Csillag László vezetőedző irányításával megkezdte a kollektív téli alapozást a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata. A klub játékosai nem teljesen felkészületlenül érkeztek az első közös foglalkozásra, ugyanis két hete önállóan végezték otthonukban a kiírt feladatokat.

Árokba borult egy autó az 51-es főúton

Árokba csúszott és felborult egy személyautó az 51-es főút Solt és Apostag közötti szakaszán, Dunaegyháza közelében. A jármű a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a solti hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották.

Sárváron készülnek a piros-kékek

Javában zajlik a felkészülés az Nb Iii-as labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában vitézkedő Mol Fehérvár Fc második csapatánál a 2020/21-es bajnoki évad tavaszi szezonjára hangolódó piros-kék alakulat a 11. helyről várhatja a február végi folytatást.

Nemzeti Pedagógus Kar: Hagyományos oktatásra készülnek

RTL Klub
-
 21.01.25 18:17Bulvár

Hagyományos oktatásra készülnek, de arra is van forgatókönyvük, ha mégsem nyithatnak újra a középiskolák február elsején. Ezt mondta híradónknak a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Erről a hét közepén dönthet a kormány. Bár a diákok reménykednek, az ADOM diákmozgalom képviselője szerint sok helyen az a terv, hogy kiscsoportokban járnak…

Műalkotások készülnek a Csomolungma meredélyein összegyűjtött szemétből

Élő bolygónk
-
 21.01.25 14:37Életmód

A Nepálban készülő műveket ki is állítják egy galériában: a kezdeményezéssel arra akarják felhívni az emberek figyelmét, hogy nem szabad hagyni, hogy a világ legmagasabb hegye szemétlerakóvá váljon.

Ezekkel a non-fictionökkel készülnek a kiadók 2021 első felében!

Könyves Magazin
-
 21.01.25 12:57Könyv

A január hagyományosan egy csendesebb hónap a könyvszakmában, de ez csak a látszat, hiszen a kiadók hónapok óta készítik elő azokat a könyveket, amelyeket az év első felében a kezünkbe veszünk majd. Pontosan ezért megkerestük a kiadókat, hiszen kíváncsiak voltunk, ők mivel készülnek 2021-re. Összeállításunk közel sem teljes, csupán…

A franciák már a harmadik lezárásra készülnek

A kormány szerdán ül össze, hogy döntsön arról, szükségesek-e a további korlátozások.

A világ második legnagyobb részvénykibocsátására készülnek Hong Kongban

A kínai Kuaishou 5,4 milliárd dollárt kíván begyűjteni tőzsdekibocsátással.

Valamire készülnek a volt KTE pályánál

kecsUP
-
 21.01.25 11:56Belföld

Olvasónktól kaptunk fotókat, amelyek alapján földmérők dolgoztak a régóta üresen álló egykori KTE pálya helyén. Ide egyébként egy grandiózus bevásárlóközpontot álmodtak meg évekkel ezelőtt, de azt elkaszálta a plázastop törvény. Azóta sportolók “vették birtokba”. Most viszont olvasónktól fotókat kaptunk arról, hogy földmérők jelentek meg a…