Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Operatív törzs: lecsengőben van a járvány

Lecsengőben van a koronavírus-járvány, de a higiénés szabályokat és a járványügyi korlátozó intézkedéseket továbbra is be kell tartani - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője az operatív törzs nevében a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős testület keddi online sajtótájékoztatóján.

A járvány alatt alakult meg a Rézeleje zenekar

Egy online felvételt dobtak össze, ami olyan jól sikerült, hogy a hatására összeállt a teljes csapat. A popszakma sztárjai egyre gyakrabban nyilatkoznak a járvány és a korlátozások miatti nagy kieséseikről és a közönség hiányáról. A Rézeleje zenekar szerint ezek bár fontos aspektusok, de egy zenész először is azért zenész, mert szeret…

Karácsony és Baranyi konzultációt hirdetett a kínai kémegyetemről

A Fidesz mindenáron le akarja nyomni a torkunkon a Fudan Egyetem tervét.

Negyedével csökkent a dalszerzők jogdíja a járványhelyzet miatt

2,2 milliárd forinttal kevesebbet kap a közel 8000 magyar dalszerző a tavalyi lejátszások után, mint egy évvel ezelőtt. A dalszerzők és előadók – az egész zeneiparral együtt – a biztonságos és tervezhető újranyitást kérik a kormánytól.

Majka nagyon kiakadt a kevés jogdíj miatt: “Elmentek ti a büdös p.csába”

Indirekt
-
 Ma 16:06Belföld

Rendesen nekiment az Artisjusnak Majka, mert úgy érzi, a tavalyi évre járó 1,5 millió forintos jogdíj nagyon kevés, szerinte sokkal több járna neki. Az Artisjus május 18-án fizette ki 7682 magyar dalszerzőnek a tavalyi rádiós és televíziós elhangzások után járó jogdíjakat. A Covid-19 járvány miatt az Artisjus 2020-as bevételei is drasztikusan csökk

Nem tudni, mi lesz azokkal, akik a járvány alatt születtek

Index
-
 Ma 16:04Belföld

Az úgynevezett K generáció egy önmagából kifordult világba érkezett.

A Kreml az ENSZ-hez fordult az ukrán ellenzék elleni boszorkányüldözés miatt

A dilo.net.ua híre szerint Dmitro Poljanszkij, Oroszország állandó ENSZ-beli képviselőjének

A szerb elnököt az emberhúsos csevap miatt ütik

Egy ismert jogász szerint az államfőt ki kellene hallgatni a Belivuk-ügyben. 

Hogyan tértek vissza Bulgáriába a fakó keselyűk?

Ötven évvel azután, hogy eltűntek bolgár költőhelyükről, immáron újra otthonuknak nevezhetik a balkáni országot a fakó keselyűk.

Az arany jelentősen erősödött a vírus és az inflációs félelmek miatt

Az arany 1.868 dollár volt ma reggel. A masszív emelkedés mögött azok a félelmek állnak, hogy a koronavírus járvány új erőre kap Ázsiában, míg az infláció is kezd erősödni szerte a világban.

Az olimpia törlését kéri japán orvosok egy csoportja a járvány miatt

Egy vezető  japán orvoscsoport is csatlakozott azokhoz, akik a tokiói olimpia lemondását sürgetik, mivel Japán a játékok megkezdése előtt kevesebb mint három hónappal a koronavírus-fertőzések újabb fellendülésével küzd.

Tömegkarambol történt a Bécsi úton: öt autó ütközött össze egy szerencsétlen fékezés miatt

Négy autó és egy kamion ütközött egymásnak Budapesten, a 3. kerületi Bécsi úton. A baleset azért következett be, mert egy sofőr váratlanul befékezett, amit még a mögötte haladó autók le tudtak követni, azonban a sor végén lévő kamion már nem tudott időben fékezni, és összetolt mindenkit. Öten ütköztek Eddig tisztázatlan körülmények között…

Javul a járványhelyzet, nem kötelező zártan tartani a baromfikat

Kifelé jövünk a madárinfluenza-járványból is. 

Drámaian rosszul sült el ez a járványügyi intézkedés

Nuus
-
 Ma 15:18Bulvár

A kormány a mozi-szektor fellendülését és a filmipar új szárnyrakapását remélte az intézkedéstől, ami egyelőre óriási bukta.