Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Miért lehet értelme adókedvezményt adni a fiatal munkavállalóknak?

A miniszterelnök péntek reggeli bejelentése szerint 2022-től a 25 év alatti fiatalok teljes személyi jövedelemadó-mentességet kapnak. Orbán Viktor a válságkezelés egyik eszközének nevezte ezt az intézkedést, amivel szerinte a nyugdíjasok és a családosok után most a fiatalokat támogatná a kormány. Egy ilyen intézkedésnek egy általános…

No tej? No para! – Tej nélkül is van élet, bár én nem bírnám

She
-
 Ma 05:10Életmód

Tejallergia, avagy válassz: tej kontra mosdóban töltött éjszaka. Vannak bizonyos ételek, melyek megérik a szenvedést persze, de ezek közé nem sorolható se a tejfölös tészta, se a sajtos makaróni. Még szerencse, hogy speciel én teljesen jóban vagyok a tehéntejjel, ellentétben a szerelmemmel.

A bélflóra állapota még a gyerek viselkedésére is hatással van

A bélflóra állapota és a viselkedés közötti kapcsolatra egy több a bizonyíték.

Schneller: Budapestnek szüksége van hidakra

Telex
-
 Ma 04:58Vélemény

De az építésükkel párhuzamosan el kellene bontani a nagy belvárosi közúti felüljárókat, felülvizsgálni a Lánchíd és az Erzsébet híd szerepét. A volt fővárosi főépítész érvei a Hídvitában.

Varga: A 25 év alatti fiataloknak jövőre nem kell adót fizetniük

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 22:24Gazdaság

Hosszútávú cél az is, hogy a fiatalok a magyar gazdaságon belül keressenek lehetőségeket.

23 éves, „dolgozó fiatalként” dicsérte Orbánt a Hír TV-ben a Fidelitas egyik vezetője

röviden.hu
-
 Tegnap 21:34Belföld

A fidelitasos fiú elmondta, a baloldalra sohasem számíthatott.

Sajnos a propaganda média egyetlen fiatalt sem talált, így egy Fidesz káder mondta be, hogy minden csodás

A 25 éven aluliak SZJA-mentessége volt az egyik téma péntek este a Hír TV-ben, ahol az SZFE újdonsült tanára, Velkovics Vilmos beszélgetett Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet munkatársával arról, mekkora segítség lehet ez a fiataloknak- írta meg tegnap a 444.hu. Kapcsolták Bóka Bencét, akit Velkovics úgy konferált fel, hogy „23 éves, és már…

Már meg is vannak a budapesti késelő társaság tagjai (videóval)

A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy egy gyors nyomozói munka eredményeként többek között a feltételezett késelőt is elfogták.

Személyes találkozóra is van esély: itt tartják meg idén a G7-es csúcsot

Blikk
-
 Tegnap 19:52Külföld

Sajnálatos módon a vírus miatt a 2020-as évben csak online tartották meg a G7-es csúcsot. Idén júniusban viszont személyesen is tudnak már találkozni az országok vezetői az angliai Cornwall-megye tengerpartján.

A szlovén tenger koralljai is veszélyben vannak a klímaváltozás miatt

Az Adriai-tenger szlovén részét sem kímélte az elmúlt évtizedekben a klímaváltozás, a korallfajokat is fenyegeti - közölte Lovrenc Lipej szlovén tengerbiológus.

Pornósztárok, akiknek még diplomájuk is van: megtörik a sztereotípiát

Bien
-
 Tegnap 19:31Életmód

Ha pornószínészekről van szó, sokan gondolják azt, hogy minden reményüket elvesztett, kétségbeesett emberek választották ezt a karriert, akiknek semmi máshoz nem volt tehetségük. Ez azonban nem igaz, sőt: az igazán befutott, sok pénzt kereső színészeknek nagyon is helyén kell lennie az eszüknek, ha nem akarják, hogy kihasználják őket. Mi…