Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 250 hír

Magyar sikerek a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon

Mindkét magyar versenyfilm díjat kapott a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Kizlinger Lilla a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medve-díjat nyerte el Fliegauf Bence Rengeteg - Mindenhol látlak című filmjében nyújtott alakításával. Nagy Dénes pedig a legjobb rendezésért járó díjat kapta meg Természetes fény című bemutatkozó…

Változások a nemzetközi utazási és rendezvénytartási szabályokban (8. hét)

A Budapest Convention Bureau folyamatosan monitorozza a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott, gyakran változó nemzetközi ki- és beutazási, illetve rendezvénytartási szabályozásokat, amelyről kéthetente adnak számot. Íme, összefoglalójuk a jelenleg érvényben lévő szabályozásokról.

A Barbie baba gyártói egy különleges, gyűjtői darab piacra dobásával ünneplik a Nemzetközi Nőnapot

A Barbie-t gyártó Mattel cég Eleanor Rooseveltet megformázó babával bővíti az „Inspiráló nőket” megformázó szériáját

Feladták a cseh kórházak: nemzetközi segítséget kérnek a betegek elhelyezésére

Csehország az Európai Unió segélykérő rendszerén keresztül Németországhoz, Svájchoz és Lengyelországhoz fordult legalább néhány tucat koronavírussal fertőzött beteg elhelyezésére az ottani kórházakban - jelentette be pénteken a cseh egészségügyi minisztérium.

Nemzetközi Informatikai Diákolimpia: másfél milliárdos támogatás

A fiatalok legrangosabb informatikai világversenyének megszervezését a kormány 1,6 milliárd forinttal támogatta, ezzel is erősítve Magyarország szerepét az információtechnológiai szektorban.

5 elismerést is bezsebelt a nemzetközi díjátadón a magyar bőrápolási márka

Glamour
-
 Ma 17:51Divat

Összesen öt elismerést hozott el a világ legjelentősebb, természetes, etikus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetéséről, a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards-ról Magyarország egyik legmeghatározóbb natúrkozmetikum-márkája, az Ilcsi.

Feliratos filmet csinál a nemzetközi meetengekből a Webex

A Cisco videokonferencia-rendszere valós időben fordítja és feliratozza idegen nyelven az angol eredetit. Ez egy fontos fejlesztési irány lesz.

Elképesztő összeggel támogatja a kormány a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiát

A fiatalok legrangosabb informatikai világversenyének megszervezését a kormány 1,6 milliárd forinttal támogatta, ezzel is erősítve Magyarország szerepét az információtechnológiai szektorban Jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára a tárca pénteki közleménye…

A Liferay szoftvervállalat rangos nemzetközi elismerést kapott

A Covid-19 járvány kihívásai ellenére is 25%-kal megugrott a dolgozói elkötelezettség a Liferay Hungary-nál. A Kincentric független elemző felmérése alapján, a Liferay 68%-ról 93%-ra tudta növelni a cégen belüli dolgozói elkötelezettséget. Ezzel 11%-kal magasabb értéket ért el, mint Magyarország legjobb munkaadói. A hitelesség, az…

Nemzetközi lapok is írnak az örökjáradék újraosztásáról

Neokohn
-
 Ma 16:30Belföld

A nemzetközi zsidó honlapok is beszámoltak arról, hogy a MAOIH 10 milliárd forintot követel a Mazsihisztől. 

Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány a 2023-as Nemzetközi Informatikai Diákolimpiát

A verseny nemcsak azonnali sikereket biztosít az érmeket szerző középiskolásoknak, de a hosszú távú karrierjükben is kulcsszerepet játszhat.

Újabb magyar filmek arattak sikert nemzetközi színtéren

SG
-
 Ma 15:35Film

Komoly bravúrt ért el a magyar film a berlini filmfesztiválon.