Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb titkaikat fedték fel az egyiptomi múmiák

24
-
  Ma 06:30 Tudomány

Ezúttal eddig ismeretlen tetoválásokat fedeztek fel rajtuk kutatók.

Újabb öngyilkos nyugdíjjavaslat született

Napi
-
  Ma 06:20 Külföld

Andrzej Duda lengyel államfő olyan nyugdíjjavaslattal akarja javítani népszerűségét a 2020-as elnökválasztás előtt, amely még nagyobbra tágítaná a nyugdíjkasszán tátongó méretes lyukat.

Újabb autó bukott meg a törésteszten

Vezess
-
  Ma 06:00 Autó-motor

El tudod képzelni, hogy ma még árulnak autót légzsák nélkül? A nulla csillagos eredményhez azonban szerkezeti gyengeségével is hozzájárult a kérdéses modell.

Újabb barna medvét rögzített az Aggteleki Nemzeti Park vadkamerája

A vadállat a park északi részén, a szlovák határ közelében járt.

Újabb csúcsot dönt a szegénység: egyre több magyar nyugdíjas nyomorog

MFor
-
  Ma 05:37 Gazdaság

Hiába a kormányzati dicshimnusz az emelkedő nyugdíjakról, a reálérték megőrzéséről, a statisztika szerint egyre többen élnek a szegénységi küszöbként meghatározott jövedelemből. Magyarul: egyre több a szegény nyugdíjas.

Újabb 73 kutatót avattak doktorrá az MTA-n

ProfitLine
-
  Ma 03:30 GazdaságMTA

Újabb 73 kutatót avattak doktorrá a Magyar Tudományos Akadémián (MTA) csütörtökön.

Újabb kiszivárgott dokumentum: A kormány totális irányítás alá vonná a kultúrát

Újabb kiszivárgott dokumentum került nyilvánosságra. Az Artportal birtokába került decemberi salátatörvény-javaslat még inkább centralizáló, a demokratikus döntéshozatalt még jobban kizáró.

Újabb elismerést kapott Magyarország az IMF-től

A jelenlegi lassuló globális környezetben a magyar gazdaság növekedése továbbra is várakozáson felüli, Európa egyik leggyorsabb ütemű bővülését mutatja - írja a Pénzügyminisztérium (PM) a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hazánkról szóló éves részletes jelentésére hivatkozva az MTI-nek csütörtökön elküldött közleményében. Az átfogó,…

Pénzügyminisztérium: Újabb elismerés az IMF-től a magyar gazdaságnak

A jelenlegi lassuló globális környezetben a magyar gazdaság növekedése továbbra is várakozáson felüli, Európa egyik leggyorsabb ütemű bővülését mutatja - írja a Pénzügyminisztérium (PM) a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hazánkról szóló éves részletes jelentésére hivatkozva az MTI-nek csütörtökön elküldött közleményében.

Az Ecofin újabb ajánlást adott Magyarországnak a költségvetési célok eléréséhez

Az Európai Unió gazdasági és pénzügyi tanácsa (Ecofin) a bruttó hazai termék (Gdp) 0,75 százalékát kitevő éves strukturális kiigazítást javasol jövőre Magyarországnak, ugyanakkor megjegyzik, hogy a jövő évi büdzsé várhatóan biztosítja ennek megvalósítását.

Rövidpályás úszó Európa-bajnokság – Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohus újabb országos csúcsot állított fel

Késely Ajna ezüstérmet nyert 800 méter gyorson, míg Holló Balázs a negyedik, Gyurta Gergely pedig a hetedik helyen végzett 400 méter vegyesen a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. A két magyar érdekeltségű döntő közül elsőként a férfiak vegyesét rendezték. A délelőtti előfutamban Holló az ötödik, Gyurta a…

Újabb baleset történt

infoVáros
-
  Tegnap 22:19 Baleset-bűnügy

Személyautók szenvedtek balesetet a Táti úton csütörtökön este.

Két újabb magyar résztvevő a tokiói vitorlásversenyeken

Hunsail
-
  Tegnap 21:38 Vitorlás

A magyar vitorlássport két újabb "kvótát" szerzett a tokiói játékokra, a már kvalifikált versenyzők mellett Böröcz Bence versenybíróként és Fluck Benedek versenyrendezőként ugyancsak részt vesz a 2020-as olimpia vitorlásversenyein. A World Sailing közzétette honlapján az olimpiai vitorlásversenyek zsűritagjainak, rendezőinek és felmérőinek…

Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohus újabb országos csúcsot állított fel

A két magyar érdekeltségű döntő közül elsőként a férfiak vegyesét rendezték. A délelőtti előfutamban Holló az ötödik, Gyurta a hatodik legjobb eredményt érte el, de mivel a leggyorsabb, a brit Duncan Scott visszalépett, javultak az esélyeik. A fináléban az első úszásnemben, pillangón Gyurta kezdett jobban, féltvánál versenyben volt a…

Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohus újabb országos csúcsot állított fel

Hosszú Katinka 100 méter vegyesen 58.35 másodperces teljesítménnyel első helyen jutott tovább.