Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Így alakult át a Disneyland a koronavírus-járvány miatt

ContextUs
-
 Tegnap 22:38Életmód

A “világ legboldogabb helyén” a kaliforniai Orange megye első oltási szuperhelyszíne.

Dulakodás alakult ki a cseh parlamentben, miután egy képviselő maszk nélkül próbált felszólalni az elnöki pulpitusnál, a t…

Először a saját mikrofonjánál szólalt fel, de azt a maszkviselés hiánya miatt kikapcsolták, ekkor ment a pulpitushoz.

Két hullámban alakultak ki a Naprendszer bolygói egy új elmélet szerint

A belső kőzetbolygók mintegy félmillió évvel korábban jöttek létre, mint a gáz- és jégóriások. A Naprendszer belső bolygói – a Merkúr, a Vénusz, a Föld és a Mars – kicsik és szárazak a Jupiterhez, a Szaturnuszhoz és az Uránuszhoz képest. A külső bolygók emellett több illékony elemet tartalmaznak, például héliumot, hidrogént és szenet. A Zürichi

Lincshangulat alakult ki a 9. kerületben

Ripost
-
 Tegnap 20:50Belföld

Sokat romlott a közbiztonság az utóbbi időben a 9. kerületben, ami miatt sok lakó Baranyi Krisztina polgármestert okolja.

Éles vita alakult ki Csehországban a járványról

Az egyik képviselő arcmaszk nélkül szólalt fel, ez dulakodáshoz vezetett.

Így alakult a forint árfolyama estére

Vegyesen mozgott a forint a bankközi piacon: az euróhoz és a dollárhoz képest erősödött, a frankkal szemben viszont gyengült.

Globális bizalmi válság alakult ki a járvány következtében

Kreatív Online
-
 Tegnap 13:03Média

Az Edelman Trust Barometer szerint a kormányok szavahihetősége csökkent a leginkább ősz óta, a vállalatoké viszont megnőtt: az emberek többsége a cégektől várja a helyzet megoldását.

Így alakult a raktárpiac 2020 végén

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma közzétette a 2020 negyedik negyedévére vonatkozó ipari/logisztikai ingatlanpiaci adatait.

Globális bizalmatlanság alakult ki a járvány miatt

Fordulat világszerte a közbizalom alakulásában: a kormányokban és a médiában egyre kevésbé, munkáltatójukban ellenben egyre inkább megbíznak az emberek.

Kisebb botrány alakult ki a Lelki ismeretek szinkronizálása miatt

Karácsonykor került fel a Disney Plus kínálatába a Pixar új családi animációs filmje, a Lelki ismeretek, amely körül kisebb-nagyobb botrány alakult ki.

Így alakult a Covid-fertőzöttek száma Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun megyében az elmúlt napon 58 embernél mutatták ki a fertőzést.

Rohamosan terjed a vírus a pozsonyi hajléktalanok közt, újabb gócpont alakult ki

Erről Matúš Vallo, Pozsony polgármestere tájékoztatott csütörtökön. A hajléktalanok számára a vereknyei Hradská utcán kialakított úgynevezett karanténvároska kapacitását az elmúlt három napban már másodszor kellett növelni, jelenleg száz személy befogadására képes. A főváros szerint azonban napokon belül ismét megtelik. „A hajléktalan…

Vegyesen alakult a forint árfolyama szerdán

ATV
-
 21.01.20 20:54Belföld

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon szerdán: az euróval és a svájci frankkal szemben erősödött, míg a dollárhoz és a japán jenhez képest gyengült.

A vártnál simábban alakult a bajnoki

Három könnyed szettben fektette két vállra a Szent Benedek Balatonfüred Röplabda Akadémia gárdáját az Újpest a női röplabda Extraligában.

Nyomozócsoport alakult

Nyomozócsoport alakult Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 16:49 Egy munkába tartó nőt ért támadás, külön egység eredt a támadó nyomába.