Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tiltakoznak a szakszervezetek a 24 hónapos munkaidőkeret bevezetése ellen

Az érdekképviseletek levélben fordultak a parlamenti képviselőkhöz, és azt kérték, hogy ne szavazzák meg a jelen formájában a tervezetet.

Görög Zita ezzel a fotóval kelt ki a rasszizmus ellen!

Nuus
-
  Ma 18:18 Bulvár

Az együttélésről osztotta meg gondolatait.

Kocsis Máté: Nem csak az ellenzék, a kormánypárt sem szólal fel a trianoni emlékülésen

A Fidesz frakcióvezetője szerint a DK-nak esze ágában sem volt elmenni az országgyűlés emlékülésére, csak okot kerestek a távolmaradásra.

Benzema: “Mindent bele fogunk adni az Éibar elleni meccsen”

Madridom
-
  Ma 18:15 Foci

Karim Benzema a Realmadrid TV-nek adott interjút, melyben a francia csatár kihangsúlyozta, hogy mennyire várja már a bajnokság visszatérését. Az...

Szakszervezetek: ne szavazzák meg a 24 hónapos munkaidőkeret bevezetését!

Az öt szakszervezeti konföderáció közösen tiltakozik a 24 hónapos munkaidőkeret bevezetése ellen, amelyre a „veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről" szóló törvénytervezet ad lehetőséget. Az érdekképviseletek levélben fordultak a parlamenti képviselőkhöz, és azt kérték, hogy ne szavazzák…

Szakértők: erőt demonstrált és "nagyot sóhajtott" az olasz ellenzék

Az InfoRádiónak nyilatkozó Molnár Anna és Szomráky Béla eltérően látja Matteo Salvini esélyeit egy mostani előre hozott választáson, de egyetértenek abban, hogy ilyenre nem kerül most sor..

Nemzeti szinten keresik a vírusok elleni védekezés hatékony módszereit

Origo
-
  Ma 18:10 Tudomány

Jakab Ferenc: ez a vakcinafejlesztés és a gyógyszeres kezelés lehetőségeit is érinti.

Nyugdíj helyett állami támogatást igényelhetnek Ukrajnában

Azok az ukránok, akik nem rendelkeznek elegendő szolgálati idővel, nem kapnak nyugdíjat – írja a Vesti.ua Ukrajna jogtanácsadói oldalának...

Zelenszkij: Az új kárpátaljai kormányzót nem tudják megvenni és megfélemlíteni a csempészek

Olekszij Petrov személyében azért került az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) tisztje Kárpátalja kormányzói tisztségébe, mert a régió vezetőit rendszerint „megveszik és megfélemlítik”, de őt messzire elkerülik a csempészek.

Közösen tiltakoznak a szakszervezetek a 24 hónapos munkaidőkeret bevezetése ellen

Az érdekképviseletek levélben fordultak a parlamenti képviselőkhöz.

A kormány célja az ellenzéki önkormányzatok eladósítása

Ez a lényeg
-
  Ma 18:03 Belföld

A gépjárműadó elvétele után újabb adónemekbe nyúl bele a Fidesz-kormány. A cél nyilvánvalónak látszik: csődbe vinni az ellenzéki önkormányzatokat.

Stadionra, vasútra és turisztikára vett el pénzt a kormány a Gazdaságvédelmi Alapból

161 milliárd forintot csoportosított át a költségvetésen belül egy a határozattal a kormány – vette észre a szerdai a Magyar Közlönyben a hvg.hu. A pénz legnagyobb részét, 154 milliárd forintot a Gazdaságvédelmi Alapból veszik el. Az átcsoportosított összegből 78 milliárd forint turisztikai fejlesztésre, 55 milliárd forint kiemelt közúti projektekr

A képviselőknél tiltakoznak a 24 hónapos munkaidőkeret bevezetése ellen

A szakszervezetek szerint a köznyelvben "Rabszolgatörvény 2.0"-nak nevezett tervezett kizárólag a munkáltatóknak kedvez.

Nem mindenki boldog a nagyvállalatok rasszizmus ellenes kiállásaitól

Kreatív Online
-
  Ma 18:00 Média

Szolidaritást vállaló közlemények már a tüntetések indulása óta megjelennek, de a jó szándékú üzenetek nem aratnak feltétlen sikert.