Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Áll a bál fent a várban – Több tízezren írtak már alá Orbán legújabb rémes agyszüleménye ellen

Megjelentek a kerettantervek, amiket a 2020. szeptember 1-jétől felmenő rendszerben (1., 5., 9. évfolyamokon, valamint a 6 évfolyamos gimnáziumok 7. évfolyamán) vezetnének be és az új NAT alapján készültek.   Ám ez nem aratott szakmai körökben osztatlan sikert, ugyanis egyre több és több iskola tanári gárdája és diákja csatlakozik az új…

Újjászületett a Lovarda és a Főőrség a Budai Várban

A munkálatokat a Nemzeti Hauszmann Program keretében, a Várkapitányság NZrt. megrendelésére a West Hungária Bau Kft. és a Laki Épületszobrász Zrt. kivitelezte.

Régészeti kutatások kezdődnek a somoskői várban

Nool
-
  20.02.21 08:56 Belföld

Tavaly bő 8 millió forintnak megfelelő eurót költött Sátorosbánya önkormányzata a somoskői vár felújítására, az idei évben régészeti feltárásokat ter­veznek.

Mihalovics Zsuzsanna textilszobrai a lévai várban

Felvidék.ma
-
  20.02.21 00:51 Határtalan

Textilvarázs címmel egyedi technikával készült alkotásokból nyílt kiállítás a lévai vár Nécsey Galériájában. Az Udvardon élő és alkotó Mihalovics Zsuzsanna textilszobrász remekműveit március végéig tekinthetik meg a Barsi Múzeum impozáns kiállítóhelyiségében. Mihalovics Zsuzsanna a Felvidék.ma-nak elmondta, hogy a kiállított alkotások…

Palkovics László egy győri panellakást adott a Budai Várban lévő ingatlanért cserébe

A portál szerint az innovációs és technológiai miniszter egy győri lakótelepen bérelt lakást ajánlott fel cserébe a Halászbástya közelében lévő műemlék lakásért, amiért havi 40-ezer forint bérleti díjat fizet az önkormányzatnak.

Sokkal olcsóbban dolgoznak majd a budai Várban

A West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. és a Laki Épületszobrász Zrt. revitalizálhatja a budai Várban lévő Csikós udvart, nettó 5 milliárd 783 millió forintért. A becsült ellenérték 7,27 milliárd volt.

Győri panelért jutott lakáshoz a budai Várban Palkovics László

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter még a tavaly őszi önkormányzati választások után azt nyilatkozta, hogy szívesen nyilvánosságra hozza a budavári önkormányzattól bérelt lakásának szerződését, és kész az ingatlanért magasabb bérleti díjat is fizetni.

5,8 milliárd forintból újul meg a Budai Várban a Csikós udvar

2021 második felétől mindenki megcsodálhatja az új Csikós udvart a Nemzeti Hauszmann Program tájékoztatása szerint.

Itt lakbért emelni igazi gonoszság – Bayer Zsolt bérlakásában jártunk a budai Várban

OLKT
-
  20.02.19 20:29 Vélemény

Maradhat a Várban havi 32 ezer forintért bérelt lakásában Bayer Zsolt, arra viszont számítania kell hogy felül lesz vizsgálva a bérleti díj – közölte a kerület polgármestere, V. Naszályi Márta. Ezután lakásában kerestük fel az újságíró-publicista-showmant. A Ciara-ciklon orkánja fújt be minket az Úri utcai kietlen bérházba, felkavarva a lépcsőházba

Bártfai-Mager Andrea férje is a Budai Várban bérel önkormányzati lakást

Neve már szerepel az ingatlan kaputelefonjának listáján.

Orbán meghívására a várban megalapították a Nemzeti Kulturális Tanácsot

Ez biztosítja a kulturális ágazatok egységes kormányzati stratégiai irányításának szakmai alapjait, javaslatot tesz a kormánynak a kultúra kormányzati stratégiájára, véleményezi és összehangolja a kulturális ágazati fejlesztési terveket.

Bártfai-Mager Andrea férje is önkormányzati lakást bérel a Várban

Bártfai Béla, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter párja nemrég költözött az I. kerületbe.

Újabb neves lakásbérlő a Budai Várban

Laptársunk, az Mfor.hu értesülését megerősítik a hivatalos cégiratokban már az idén bekövetkezett változások.

Revitalizáció indul a Budai Várban 5,8 milliárd forintért

HVG
-
  20.02.19 06:20 Gazdaság

A déli nyaktag után a Csikós udvar is rövid időn belül kivitelezőre lelt a Várban, a két felújítás együtt több mint 10 milliárd forintba kerül.

Bártfai-Mager Andrea férje is a Budai Várban bérel lakást

Lapunk értesülését megerősítik a hivatalos cégiratokban már az idén bekövetkezett változások.