Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Nem állt meg az élet a sárvári várban

Jövőre új koncertsorozat indul és zajlik a novellaíró pályázat. Bár a járványhelyzet miatt a várban lévő intézmények zárva tartanak, a Nádasdy Kulturális Központban nem állt meg az élet.

Az oroszok már megint a várban vannak!

Városi Kurír
-
 20.12.03 11:55Vélemény

Úgy tűnik az oroszok, magyarok közötti  rendszeres Orbán Viktor-Vlagyimir Putyin találkozók egyre ritkulnak. A moszkvai tartótiszt azért elküldi embereit Budapestre

Birkózás és barcelonai sztárparádé a Puskás Arénában

A Ferencváros-FC Barcelona BL-mérkőzés legjobb képei.

Miért volt a budai Várban palotája a luxusórák párizsi királyának?

Dívány
-
 20.12.01 19:46Életmód

A dolog Almásy Jacqueline grófnőnek köszönhető, aki nemcsak szépségével, hanem házasságával is emelte a tétet a két háború közötti arisztokrata körökben.

Páratlan értékeket rejthet a betemetett Mátyás-kori nagyzsinagóga a budai Várban

WeLoveBudapest
-
 20.11.30 05:03Belföld

Évtizedek óta érintetlenül feküdtek a föld alatt a budavári nagyzsinagóga romjai, melyeknek megkezdődött a vizsgálata, és ha minden jól megy, jövő évben megkezdődhet a feltárásuk is.

Hihetetlen sztárparádé volt 1972-ben Budapesten, Elizabeth Taylor itt tartotta 40. születésnapját

Múlt-kor
-
 20.11.29 11:46Kultúra

Nem mindennapi sztárparádénak adott otthont 1972. február 27-én a budapesti Hotel Duna Intercontinental. Ott ünnepelte ugyanis 40. születésnapját Elizabeth Taylor. Az amerikai Pan Am légitársasággal is szerződésben álló, Magyarország első ötcsillagos szállodájának rendezvényén kuriózumszámba menően számos nyugati celebritás…