Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

A kínai befolyás visszaszorítása lehet az új CIA igazgató fő feladata

Egyhangú szavazással jóváhagyta az amerikai törvényhozás felsőházának hírszerzési bizottsága William Burns jelölését a Központi Hírszerző Ügynökség igazgatói posztjára. Burns a Kínával folytatott versenyt az amerikai nemzetbiztonság kulcskérdésének tekinti.

Több közterület-felügyelő lesz a kertvárosi utcákon, 24 órás feladatot kapnak

Bővül a kerületi közterület-felügyelet létszáma. A létszámbővítés oka, hogy 24 órás szolgálatot fognak ellátni, így bármikor elérhetőek lesznek, nem csak nappal.Május végére érhetik el az éjjel-nappali szolgálathoz szükséges 16 fős létszámot. Jelenleg 13-an vannak.Ezekben az esetekben szoktak intézkedni:A legtöbb intézkedésük az engedély…

Kiadták a gáztárolási feladatot

VG
-
 Ma 09:02Tudomány

Az október elsején záruló betárolási időszak végére a hazai földalatti gáztárolókban 2,122 milliárd köbméter gázzal kell rendelkezniük az arra kötelezetteknek.

Önkénteseket keres a 10 millió fa Kecskemét Egyesület a márciusi feladatokra

Előképzettség nem szükséges, a részvétel intézménytől függően beleszámíthat a középiskolás kötelező 50 órás közösségi szolgálatába is! Kapcsolódó cikkünk: 333 darab facsemetét ültettek el a 10 Millió Fa–Kecskemét civil önkéntesei – folytatják

Március 15-i feladatok – eredeti Kossuth-hangfelvétellel!

Az Országos Széchényi Könyvtár Színháztörténeti és Zeneműtárában őrzött archív hangdokumentumok adatbázisa több mint 2600 hangfelvételt tartalmaz az intézmény gramofonlemez-gyűjteményéből, reprezentatív válogatást kínálva az 1902 és 1962 közötti korszak magyar vonatkozású hangfelvételeiből. A gyűjtemény számos műfajt ölel fel:…

A lefagyasztott halottak felélesztése a következő generációk feladata lesz, de hogy fogják csinálni?

Rakéta
-
 Ma 07:00Tudomány

Százhetven krionikusan kezelt páciens várja az arizonai Alcor épületében, hogy második esélyt kapjanak az életre, de a cég jelenleg nem dolgozik az újraélesztésükhöz szükséges technológián. Ennek ellenére az Alcor alapítója, Linda Chamberlain szerint 50-100 év múlva már fejlődik annyit a tudomány, hogy visszatérjenek a halottak.

A családfenntartó szerepen túl is van feladatuk az apukáknak

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

Az édesapák elismerése talán még 2021-ben is gyerekcipőben jár, hiszen valljuk be, kevésszer emlékezünk meg arról, hogy a családfenntartókon mekkora teher van.

Nincs hiány a feladatokból Pápateszéren

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

– Mint minden évnek, így 2020-nak is tervekkel indultunk neki.

Boér Gábor reméli: a lehetőséget kapó játékosok megoldják a feladatot

Hétközi fordulót rendeznek a labdarúgó NB I.-ben. A szezon során ez lesz a huszonnegyedik kör, melynek keretében a ZTE FC szerdán 15.15 órai kezdettel a tíz mérkőzés óta veretlen Mezőkövesd vendége lesz. Az egerszegiek helyzete nem könnyű, de nem mondanak le a pontszerzés lehetőségéről – fejtette ki Boér Gábor vezetőedző.

Vukovich Gabriella az ENSZ-ben vállal statisztikusi vezető feladatot

Az ENSZ statisztikai bizottsága az idei, 52. ülésszakot megelőző tisztújítása során Vukovich Gabriella címzetes egyetemi tanárt, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnökét egyhangúlag a bizottság alelnökévé választotta.

Nehéz feladattal tér vissza a Serie A-ba Serse Cosmi

Az olasz edző a három év után menesztett Giovanni Stroppát váltotta az utolsó helyezett kispadján.

Továbbra is fontos feladat, Magyarország érdekeit más országok gazdasági szereplői is megismerjék

Varga Judit és Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke hétfőn a Német Gazdasági Klub beszélgetésén vett részt.

Szétszerelési útmutatókkal állt elő az IKEA, de ez nehezebb feladat lehet, mint az összeszerelés

G7
-
 21.03.01 17:45Életmód

Az elmélet kiváló, de a gyakorlat embert próbáló lesz, ha szögekkel is meg kell küzdeni.

Ingyenes a parkolás? A parkolóőröknek talál addig is feladatot a kerület

Ittlakunk
-
 21.03.01 17:23Budapest 02. ker

Hiába ingyenes a parkolás már vagy egy éve lassan, a második kerület nem "rúgta ki" a parkolóőröket, nem küldte őket haza fizetésnélküli szabadságra, igyekeznek nekik feladatot találni.Segítenek a járvány elleni védekezésben. Így tettek az első hullám idején is, így tettek, amikor a kötelező közterületi maszkviselés bevezetésekor maszkot…

Ezek a legfontosabb kerti munkák márciusban: itt a 6 pontos feladatlista

HelloVidék
-
 21.03.01 14:04Mezőgazdaság

Ahhoz, hogy kertünk a lehető legszebb formájában pompázzon egész évben, már időben érdemes elkezdeni a munkát. Mutatjuk, milyen feladatokat kell elvégeznünk márciusban!