Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Napi feladat: Melyik a helyes?

Nagyon sok fajta kvízünk, vagy épp feladatunk van, amivel karbantarthatod magad! Ez a fenti kép például a koncentrációt és figyelmet fejleszti.

Keddi sport: Kemény feladat előtt a Bayern München

Folytatódik a Bajnokok Ligája, sorsolnak a női kézilabda BL-ben, de Berecz Zsomborért is izgulhatunk.

Szülői Hang: „most az elsődleges feladat nem a tananyag, hanem az élet védelme”

Nincs garancia arra, hogy az általános iskolák és az óvodák április 19-i nyitása biztonságos, a szülőknek azonban jogszabály alapján lehetőségük van arra, hogy a gyermekeiket otthon tartsák. Azt is fontos tudni, hogy bár 250 mulasztott óra felett felmerülhet az osztályozó vizsga, ezt az iskolának nem kötelező elrendelni.

Sok feladat hárul holnap a Bakra

Hétfőn közbe jöhet valami sürgős, ez akár lehet egy üzleti megbeszélés is. Lehet, hogy valaki másnak kellett volna elmennie rá, de nem tudott, ezért Önnek kell átvennie a helyét.

Napi feladat egy fejtörő: Mi lehet az?

Keresztlabda
-
 21.04.11 17:05Színes

Sikerült? Ne izgulj, a legjobbaknak is beletelhet pár percbe, mire megtalálják! Mindjárt eláruljuk a megoldást. Megoldani egy feladványt mindig remek

Összevonták a Nemzeti és a Természettudományi múzeumot: őt bízták meg a feladatokkal

Blikk
-
 21.04.10 20:57Belföld

Összevonásra kerül a nemzeti és a természettudományi múzeum, melynek előkészítésével L. Simon Lászlót bízták meg.

L. Simon László feladata lesz a Nemzeti és a Természettudományi Múzeum összevonása

Múzeumi integrációért felelős miniszteri biztos lesz a fideszes L. Simon László. A kormány összevonná a Nemzeti Múzeummal a Természettudományi Múzeumot, amit eddig a szakma tiltakozása ellenére Debrecenbe akartak költöztetni.

Jöhet a napi trükkös feladat? Mi a megoldás?

Keresztlabda
-
 21.04.10 17:21Színes

Nagyon sok fajta kvízünk, vagy épp feladatunk van, amivel karbantarthatod magad! Ez a fenti kép például a koncentrációt és figyelmet fejleszti.

Újabb nehéz feladat előtt az Afc Csákvár

A Merkantil Bank Nb Ii 32. fordulójában újabb „hatpontos” mérkőzéshez érkezett az Aqvital Fc Csákvár csapata. vasárnap 17 órakor a tabellán sereghajtó, és szinte biztos kiesőnek elkönyvelt Deac együttesét fogadják.

Melyik a legkisebb az alábbi területi mértékegységek közül? – Napi feladat

Keresztlabda
-
 21.04.10 11:54Színes

Menjünk sorba: 1 magyar hold 1200 négyszögöl, azaz 4315,9812 m2 1 hektár 10000 m2 1 acre pedig 4046,8564224 m2 Így

9 pontból áll a feladatlista – a legfontosabb kerti teendők áprilisban

Magro
-
 21.04.10 11:37Belföld

Ahhoz, hogy kertünk a lehető legszebb formáját mutassa, érdemes időben nekilátni a tennivalóknak. Ha elvégeztük a munkát, már áprilisban a család asztalára kerülhetnek a tavasz első saját termesztésű kincsei: a hónaposretek, a zöldfűszerek vagy a spenót. A húsvéti hosszú hétvégén megszűnt a kora nyári meleg, de számottevő faggyal sem…

Játékos feladatokat oldhattak meg a diákok

Nool
-
 21.04.10 10:10Belföld

Megtartották a napokban a Digitális Témahét nevű programot, amihez a Balassagyarmati Tankerületi Központ hét iskolája csatlakozott.

Ossian – Szöveges videón egy vadonatúj dal

Hard Rock
-
 21.04.10 07:13Zene

Kell egy szikra című dalával jelentkezett az Ossian a májusban megjelenő nagylemezéről. Rájuk is vonatkozik a Barba Negra igen szimpatikus opciója, hogy a lemezbemutató koncertre csak regisztrálni lehet, ha újra zöld utat kapnak a rendezvények, a regisztráltak az első 24 órában elsőbbséggel válthatnak jegyet.