Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

80 százalék körüli foglaltság várható pünkösdkor a szállodákban

Zaol
-
 Tegnap 21:00Megyei

A vidéki szállodákban 70-80 százalék közötti foglaltság várható pünkösdkor az előfoglalások adatai alapján – mondta Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke az MTI-nek.

Valami bűzlik Karácsony Gergely „simicskázása” körül

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 17:52Belföld

Úgy tűnik, hogy Simicska Lajos személye akkor már nem zavarta Karácsonyt, amikor az üzletember lepaktált a Jobbikkal.

Amazon ügy: reformra szorul az adórendszer

Helyt adott az uniós törvényszék az Amazon fellebbezésének – így az amerikai óriáscégnek nem kell megfizetnie a rá kiszabott 250 millió eurós büntetést. Szakértők szerint a döntés azt mutatja, hogy az óriáscégek megúszhatják a büntetést.

Izrael száz rakétát lőtt ki az éjjel gázai célpontokra: drámai fotókon a romok alá szorult emberek mentése

Az izraeli légierő mintegy száz rakétát lőtt ki vasárnapra virradóan a palesztin szélsőséges iszlamista terrorszervezetek gázai övezeti célpontjaira, köztük a Hamász politikai vezetőjének és az ő testvérének a házára - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.

Vannak még fehér foltok a Covid elleni vakcinák biztonsága körül

Németországban egy 32 éves nőről derült ki a közelmúltban, hogy az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinája által kiváltott agyvérzésben vesztette életét.

Édenkert a ház körül: leáldozott a nyírt gyep-tuja divatnak, éljen az erdőkert!

Az erdőkert nem egyenlő az elvadult kerttel, ez egy gondosan megtervezett rendszer, amelyben mindennek megvan a maga helye és szerepe. A riportunkban emlegetett kert már hétéves, és évről évre érezhetően kevesebb a munka vele, nemcsak a nyírt gyephez, de a hagyományos veteményeshez képest is. Ásni, kapálni nem szükséges, gazolni is…

Már tervezi a SpaceX az első Föld körüli pályára állított Starship-rakéta tesztrepülését

Bár egyelőre még csupán az SN15 prototípus következő magassági repülése van soron, bizalmas dokumentumok alapján már nem kell túlságosan sokat várnunk arra sem, hogy Föld körüli pályán láthassuk Elon Muskék vívmányát.

Indulatok a választások körül: Németország vezető szerepe megkérdőjeleződni látszik

hirado.hu
-
 21.05.15 16:26Külföld

Nemsokára választások, a vezető pártok népszerűsége pedig történelmi mélyponton.

Gyurcsány emberei veszik körül Karácsonyt

Ki irányítja Budapestet? – vetődik fel joggal a kérdés annak tükrében, hogy bár a főpolgármestert ugyan Karácsony Gergelynek hívják, a Városháza hemzseg Gyurcsány Ferenc embereitől

Gyurcsány emberei veszik körül Karácsonyt

Magyar Nemzet
-
 21.05.15 15:50Belföld

A 2010 előtti világ bukott kádereit, a politikai és gazdasági káosz emblematikus figuráit juttatta pozícióhoz a főpolgármester.

80 százalék körüli foglaltság várható pünkösdkor a szállodákban

Veol
-
 21.05.15 15:00Megyei

A vidéki szállodákban 70-80 százalék közötti foglaltság várható pünkösdkor az előfoglalások adatai alapján – mondta Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke az MTI-nek.

Az esetszám és a kórházi ellátásra szorulók száma is csökkent Hargita megyében

Ismét tíz alá csökkent az új fertőzések száma szombaton Hargita megyében, halálesetek viszont az elmúlt 24 órában is történtek a térségben. A kórházban ápoltak száma szintén csökkent.

Mától újra kaphatóak a Balaton körül korlátlan utazást biztosító vonatjegyek

A Balaton környékére látogatók újabb jegytípusok közül választhatnak.