Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 284 hír

A járvány a teljes iskolaévre rányomta a bélyegét

Az oktatási intézményekben nem állt le az élet a koronavírus-járvány miatt bevezetett szükségállapot idején sem. Az iskolák, a tanárok és a diákok meglepően gyorsan alkalmazkodtak a távoktatás feltételeihez, ez azonban … Read More

Javában zajlik a Rózsatábor a tőserdei Kontyvirág Erdei Iskolában

Baon
-
  Tegnap 20:02 Belföld

Messziről hallatszik a citera hangja, ami a lakiteleki Tőserdőből, pontosabban a Kontyvirág Erdei Iskolából szól, ahol a harmadik Rózsatábor lakói gyakorolnak.

Az iskolai bántalmazás megelőzhető – elindult a NEMECSEK Program

Dívány
-
  Tegnap 19:10 Életmód

A program segít abban, hogy minél kevesebb bántalmazás maradjon rejtve.

Betiltották az iskolákban a hongkongi tüntetők himnuszát

Mérce
-
  Tegnap 19:00 Vélemény

A diákok körében népszerű, kantoni nyelvű "Dicsőség Hongkongnak" az oktatási miniszter szerint veszélyes uszítás. Közben berendezkedett az új, kínai biztonsági egység is egy belvárosi luxushotelben.

Mire képes a gyerek, mire iskolába kerül?

Cafeblog
-
  Tegnap 17:30 Blog

Mire iskolás lesz rengeteg mindent tanul többet fejlődik mint amit elképzelni tudunk Most megnézzük milyen tulajdonságokat képességeket

Gyermeki hála a Rákóczi Szövetség iskolatáska-programjáért

Szívecskés, labdás, rózsaszín, lila vagy zöld? Ez volt a legfontosabb kérdés július 7-én a rimaszombati Csillagházban, amikor is a Rákóczi Szövetség Gömörben tájékoztatónap keretében elkezdte kiosztani a leendő magyar elsősök számára az új iskolatáskájukat. A Rákóczi Szövetség a Magyar iskolaválasztási programja keretében minden magyar…

Kazetta – szemelvények a Kovászna Megyei Művelődési Központ fotó-film archívumából

Erdély Ma
-
  Tegnap 16:38 Határtalan

A Kovászna Megyei Művelődési Központ és Kovászna Megye Tanácsa 2020. július 9-én (csütörtökön) 20 órától az intézmény Facebook oldalán (www.facebook.com/cultcov.ro) vetíti a Százlábú, Százlábacskák és Aprólábak Néptáncegyüttesek közel 40 perces folklórműsorát. A gyerekeket és fiatalokat megszólító közösség megjárta már Udmurtiát…

Bemutatkozik a Dombóvári Tenisz Egyesület

infoVáros
-
  Tegnap 16:28 Megyei

A Kaposmenti Magazin bepillantást nyújt a Dombóvári Tenisz Egyesület életébe.

Smihal: a Védelmi Minisztériumnak nem kell sietnie az iskolák végzőseinek katonai sorozásával

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 14:30 Határtalan

A védelmi miniszternek és a megbízott oktatási tárcavezetőnek jobban össze kell hangolnia a tájékoztató tevékenységet és munkát az iskolák végzőseit érintő idei sorozással kapcsolatban.

Átvehették az új iskolatáskákat a rimaszombati elsősök

Átvehették az új iskolatáskájukat a rimaszombati Református Alapiskola leendő elsősei. Az átadóra a Rákóczi Szövetség Gömörben Polgári Társulás szervezésében került sor kedden délután a Csillagházban. 

Közös általános iskolás fotón látható Ennio Morricone és Sergio Leone

Gyerekkori képen az Oscar-díjas zeneszerző és a nagy filmrendező.

Digitális tábla került az ebesi iskolába

Haon
-
  Tegnap 12:32 Belföld

A nyári szünetben sem tétlenkedik az Ebesi Gyermekekért Alapítvány.

Elbeszéltek egymás mellett, de hosszas vita után kompromisszum a Szőnyi iskola ügyében

Hódpress
-
  Tegnap 12:24 Megyei

Hosszas, már-már parttalannak tűnő vita után kompromisszum született a Szőnyi Benjamin Református Általános Iskola ügyében a mai rendkívüli közgyűlésen. Az iskola megkapja öt évre az önkormányzattól használatra a Petőfi utcai épület első emeletét, amely akkor veszti érvényét, ha nem használják vagy nem oktatnak benne.

Ebben a vidéki városban kezdett új életet az egykori műsorvezető: ma iskolában tanít a gyönyörű időjós

HelloVidék
-
  Tegnap 12:01 Életmód

Onyutha Juditot a TV2 időjósaként ismerte meg az ország. 1998-tól a Malévnál volt légiutas-kísérő, a kereskedelmi csatornánál akkor figyeltek fel rá, amikor 1999-ben egy filmet készítettek a stewardessképzésről. Tíz évig láthattuk a TV2 képernyőjén az időjárás-előrejelzésekben, majd 2009-ben a csatorna megvált tőle - írja a femina.hu.