Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyre több pénzt költ Magyarország kutatás-fejlesztésre

A k+f ráfordítások összege tavaly meghaladta a 700 milliárd forintot.

Megérkezett a szeptember 11-i terrortámadásokat egy tárgyalóteremben feldolgozó The Mauritanian előzetese

Filmsor
-
 Ma 14:25Film

Kevin Macdonald (Az utolsó skót király) rendezése február 19-én debütál Amerikában. A Megérkezett a szeptember 11-i terrortámadásokat egy tárgyalóteremben feldolgozó The Mauritanian előzetese bejegyzés először a Filmsor oldalon jelent meg.

Rátámadt a szomszédja, el kellett távolítani a koponyája egy részét

Life
-
 Ma 14:24Bulvár

A 22 éves férfit szomszédja késelte meg, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a koponyája egy részét eltávolították. Sosem lesz képes többé írni, olvasni vagy beszélni.

Pszichoaktív anyaggal kereskedett egy sarkadi férfi

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult egy férfi Sarkadon. A nyomozás eddigi adatai szerint a tiltott bódító hatású szerből többeknek adott el. A rendőrség a férfit kedden őrizetbe vette.

Őrsi Gergely: a közterhek Budán egyetlen forinttal sem emelkednek.

Az önkormányzatok a koronavírus-válság és a sorozatos kormányzati megszorítások miatt nehezebb anyagi helyzetbe kerültek, ám Őrsi Gergelyék így is mindent megtesznek értünk. 

Gyerekeit és feleségét is verte egy Fejér megyei férfi

Origo
-
 Ma 14:16Belföld

Késsel a kezében ment be a gyerekek szobájába.

A színésznőket egy bizonyos kor után leselejtezik

Az Equity nevű előadóművészeket tömörítő szakszervezet a koronavírus alatt szeretné megkönnyíteni a 70 fölötti tagjaik helyzetét.

Bálna hányadéka tett milliomossá egy nincstelen halászt Thaiföldön

A thaiföldi halász az otthona közelében a tengerparton figyelt fel a felbecsülhetetlen értékű ámbrára. Akkora mennyiséget talált, hogy segítség kellett a hazaszállításához - írja a Daily Star.

Egy tucat határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Deszknél

Egy tucat határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Deszknél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 14:10 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Digitális oktatásra állt át egy hétig a Magvető iskola

  A Magvető Református Általános Iskola december másodikától kilencedikéig digitális oktatásra állt át. Ez azért következett be, mert mind az intézménybe járó mintegy 300 gyermek, mind a pedagógusok esetében jelentős mértékű volt a hiányzás. Varga Ottó kiemelte, a szülők igényeihez próbálnak alkalmazkodni. A digitális tanrend mellett…

Biológiai okai is lehetnek, ha egy kismama nem tud szoptatni

A szakértők szerint egy mutáció akadályozza bizonyos nőkben az emlőmirigyeket abban, hogy elegendő anyatejet termeljenek.

Háromezer éves kincset talált egy kisfiú

Háromezer éves aranygyöngyöt talált egy kilencéves kisfiú Jeruzsálemben – jelentette a The Jerusalem Post című angol nyelvű izraeli lap honlapja. A gyöngy négy rétegben egymáshoz illesztett kicsi, virágalakú aranylapokból áll.

Egy autó szélvédőjén vezette le a feszültséget a debreceni férfi

Debrecen – Az egyenruhások a helyszínen elfogták azt a férfit, aki ököllel betörte egy parkoló autó szélvédőjét.

Bkk-Brfk szorosabb együttműködés: Keményen rámennek a büntetőfékezőkre és a buszsávot jogosulatlanul használókr…

Szorosabbra fűzi együttműködését a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) annak érdekében, hogy csökkentsék a baleseteket és…