Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már májusban nyit a Fonó nagyterme

Indulnak az élő koncertek a Fonó Budai Zeneházban. Májusban a Cimbaliband, a Chalaban, a Balázs Elemér Group és a Branka trió is játszik ültetett közönség előtt, a járványügyi szabályoknak megfelelően.

A New York City Ballet társulatáról készült filmmel ünnepli a nyitást Sofia Coppola

A Chanel támogatásával készített rövidfilmmel az élő előadások érzetét próbálta visszaadni.

Jelmezkiállítással nyitott újra a Tolnay Klári Emlékház

A mohorai emlékház az aktuális járványügyi előírások betartása mellett látogatható.

Két vk-arany és hat érem kajak-kenuban szombaton

Kőhalmi Emese és Nádas Bence is elsőként végzett Szegeden.

Karácsony: „Arra kell szövetkeznünk, hogy egy trónfosztást vigyünk végbe”

A mai bejelentése még nem volt elég, a Párbeszéd miniszterlenök-jelöltje újabb videókat posztolt – vette észre a Blikk.hu.

Grosjean: Nem a Haas újoncaiban kell keresni a hibát

Racingline
-
 Ma 14:00Forma1

A tavaly távozó Romain Grosjean megvédte Mazepint és Schumachert, szerinte nem az ő teljesítményük miatt hibáznak ennyit a pályán. Mind Mick Schumacher, mind Nikita Mazepin vétett hibákat a szezon első néhány versenyén. Az orosz Bahreinben, a német Imolában szenvedett balesetet. A csapat korábbi pilótája, Romain Grosjean szerint ez…

Durva: a tengerből kellett kimenteni Szorcsik Vikit, elsüllyedt a csónakja

Szorcsik Viki néhány nappal ezelőtt tért vissza Magyarországra, az elmúlt három hónapot ugyanis Mexikóban töltötte. Bár volt egy nagyon rossz élménye, ez nem tántorította el attól, hogy újra a térségbe utazzon.

Régi pozsonyi családokról nyit kiállítást a Pozsonyi Kifli

Kilenc régi pozsonyi család fotóiból és történeteiből nyit kültéri (pop up) kiállítást május 18-án 18 órakor a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás az Óvárosháza udvarán.

Nyitra megye hat településén pótválasztásokat tartanak szombaton

Nyitra megye hat településén pótválasztásokat tartanak szombaton. Négy településen gyakorlatilag már ismert a végeredmény, mert a megüresedő képviselői helyekért csak egy-egy jelölt indult.   A legtöbb érintett község a Lévai járásban van. Setétkúton 38 választásra jogosult személy mellett egy megüresedett képviselői helyért egyetlen,…