Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Horner szerint nagyon kiélezett lesz az F1-es bajnokság

F1világ
-
  Ma 15:51 Forma1

Rendkívül kiélezett küzdelmet vár a Forma-1 csapataitól a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner, amint július elején elrajtol a 2020-as világbajnokság.

Wasteland 3 - Ilyen lesz a karakter generálás

Gamepod
-
  Ma 15:30 Gaming

Hosszabb videón láthatjuk, hogy milyen lehetőségeink lesznek ahhoz, hogy a legegyedibb harcosokat kreáljuk meg a játék elején.

PlayStation 5, Xbox Series X: nem sok esély lesz a stabil 60 FPS-re?

theGeek
-
  Ma 15:25 Gaming

Ljubomir Peklar, a Scorn rendezője (a szerb Ebb Software dolgozik a játékon) szerint a jobb grafika mellett nem lát sok esélyt arra, hogy a frame rate is kellőképpen magas lehessen. Peklar a GamingBolttal beszélgetett a témáról. Úgy látja, hogy a Sony és a Microsoft által is már felvetett fejlettebb grafika miatt mind a PlayStation 5, mind az Xbox

Mi lesz, ha Trump tényleg nem ad pénzt a WHO-nak?

Nem a megleckéztetni kívánt Kína vagy a világ más vezetői szenvednek majd. A gyermekbénulás, a tbc vagy a HIV elleni harcra és a globális oltásprogramra juthat kevesebb.

Júniusi streaming körkép – Melyek lesznek a hónap legizgalmasabb premierjei?

f21
-
  Ma 15:19 Kultúra

Összeszedtük a június streaming-szolgáltatók premierjeit, hogy neked csak kattintanod kelljen.

A Real sztárja szerint olyan lesz a futball, mint a vírus előtt

Origo
-
  Ma 15:18 Foci

A játékos azt is hozzátette, hogy mindehhez időre lesz szüksége a labdarúgásnak.

Megvannak a nyári időpontok, hogy mikor és hol nem lesz melegvíz Tatabányán

Kemma
-
  Ma 14:52 Belföld

A T-Szol hivatalos közleményében közölte a nyári időpontokat, hogy Tatabányán mikor és hol lehet számítani a karbantartás miatti melegvíz-korlátozásra.

Lehetsz te is szuperhős, csak béna leszel!

Port
-
  Ma 14:50 Film

Lehetsz szuperhős, ha vállalod az ezzel járó fájdalmat és nevetségességet - ezt tapasztalja meg hősünk, aki már másnapra hulla lenne, ha nem érkezne segítségére Nicolas Cage és filmbeli lánya. Igen. Nicolas Cage!

Mégis lesz Trianon-megemlékezés Hódmezővásárhelyen

Hódpress
-
  Ma 14:48 Megyei

Személyes részvétellel. Koszorúzás, harangszó és megemlékezés a békeszerződés századik évfordulóján.

Ismét kötelező lesz misére járni a katolikusoknak

Mivel vége a kijárási korlátozásoknak, elrendelték a miselátogatást. Nem csak lehet misére menni, de egyenesen kötelező lesz a híveknek a megváltáshoz. Június 14-étől a katolikus híveknek ismét kötelező lesz részt venniük a vasárnapi szentmisén, az idősek, betegek azonban továbbra is felmentést kapnak – olvasható a Magyar Katolikus…

Gólyahír: harmadik babáját várja Kollányi Zsuzsi

Az ikrek után ezúttal „félgőzzel” készül az anyaszerepre az énekesnő, hiszen „mindössze” egy babát hord a szíve alatt. A közösségi oldalán jelentette be az örömhírt Zsuzsi, ahol azt is elárulta, hogy már a hatodik hónapban van. Hogy tudta ezt eddig titokban tartani? Így írt érzéseiről a pocakos fotója mellett: “Na szóval, belecsapok: bemutatom Nekt

Különös megoldás: mi lesz a korrupciós pénzek sorsa?

A brazil államokhoz folyik be a Petrobras brazil olajvállalat által egy korrupciós ügy lezárása érdekében fizetett összeg jelentős része, amelyet több helyi kormány az amazóniai esőerdők védelmére fordít - írta a Reuters hírügynökség szerdán.

Új információk kerülhettek ki a Fortnite Chapter 2 harmadik szezonjáról

Leet
-
  Ma 14:30 Gaming

Már a héten élveznünk kellene a Fortnite soron következő szezonját, ám az Epic Games úgy döntött, hogy elnapolják a megjelenést. Az új dátum június 11 lett, vagyis jövő hét második fele. Ennek köszönhetően a játékbeli esemény is csúszott, Midas még mindig csak a szobájában gubbaszt és tökéletesíti nagyszabású tervét. A Doomsday Device…