Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Felvételi – Szombaton írják a gimnáziumi központi írásbeli felvételi vizsgákat

Magyar nyelvvel kezdődik, majd matematikával folytatódik a gimnáziumi központi írásbeli felvételi vizsga szombaton. A felvételik alatt szigorú óvintézkedéseket vezetnek be az iskolák, egy teremben például legfeljebb 10 diák lehet, és kötelező lesz a maszkviselés, a fertőtlenítés, valamint az épületbe érve mindenkinek megmérik a lázát is.

Szombaton felvételiznek az Ady Endre gimnáziumban

Szombaton 10 órától írják az általános iskolások a felvételi eljárás egységes központi vizsgáit a Kaposvári Szakképzési Centrum intézményeibe. Nagyatádon a hatosztályos gimnáziumi tagozatra jelentkezőknek kell vizsgázni.

Fejbe lőtte magát egy férfi a Könyves Kálmán körúton

Több rendőrségi konvoj – köztük a Terrorelhárítási Központ (TEK) autói – haladtak el szerda délután a Könyves Kálmán körúton - írja a Telex.A lap információja szerint egy férfi nem sokkal korábban azzal hívta fel a rendőrséget, hogy megöli magát. A rendőrök tudták, hogy a férfinál több, engedéllyel tartott fegyver is van, ezért a TEK munkatársait i

Tényleg az életed múlik rajta? Szombaton középiskolai felvételi

Január 23-án 10 órakor ragadnak tollat a tanulók, és megannyi gyakorlás, magánóra, illetve szülői és pedagógusi “szentbeszéd” után megírják a központi felvételi vizsgát, ami matek és magyar feladatlapokból áll.

Tényleg az életed múlik rajta? Szombaton középiskolai felvételi

Január 23-án 10 órakor ragadnak tollat a tanulók, és megannyi gyakorlás, magánóra, illetve szülői és pedagógusi “szentbeszéd” után megírják a központi felvételi vizsgát, ami matek és magyar feladatlapokból áll.

Egy elefánt állította le a forgalmat egy Srí Lanka-i úton

Origo
-
 Ma 08:28Utazás

A hatalmas állat komoly fennakadást okozott kiszámíthatatlan viselkedésével.

Alagútban vezethetik a Galvani híd forgalmát (videó)

Lezárult a BFK által meghirdetett társadalmi egyeztetés az Új Duna-híd úthálózatának pesti nyomvonalára vonatkozóan.

Erősáramú kábelek helyreállítása és terhelésmérése zajlik a Vay Ádám körúton

Nyíregyháza
-
 Tegnap 16:54Belföld

Erősáramú kábelek helyreállítását és terhelésmérést végeznek a Vay Ádám körúton, több szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani a gyalogosoknak és kerékpárosoknak.

Varga Judit szerint nálunk korlátozzák a keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket 

Sokkoló hírt kell közölnünk az olvasóval: a keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Nem mi találtuk ezt ki, nálunk kompetensebb személy, Varga Judit osztotta meg ezzel kapcsolatos meglátásait a Facebookon. Az igazságügyi miniszter azt állítja, hogy személyes tapasztalata is van…

Rendőrök irányítják a forgalmat a 8-as főúton, kisebb bonyodalmat okoz a favágás Körmenden

Vaol
-
 Tegnap 11:32Megyei

Érdemes különösen körültekintőnek lennie, aki arra jár.

E hét szombaton már írják a felvételiket

Az Oktatási Hivatal Kifir középfokú felvételi információs rendszere szerint idén Fejér megyében 51 intézményben, 55 helyszínen írnak az általános iskolás diákok központi írásbeli felvételi vizsgát.

Leállították az M3-as forgalmát

A Budapest felé vezető oldalán a 153. kilométernél összeütközött két tehergépjármű.

Mínusz 14,3 fokkal megdőlt a téli szezonrekord szombaton

Míg karácsonykor szokatlanul meleg, tavaszias idő volt, az elmúlt hét téliesre fordult az időjárás: szombaton Verpeléten megdőlt téli hőmérsékleti szezonrekord. Vajon tartós lesz a hideg?

Lángol egy autóbusz Óbudán, lezárták a forgalmat

Az oltás és a helyszínelés ideje alatt a forgalom egy sávban halad az Árpád fejedelem útján. A police.hu beszámolója szerint egy garázsmenetben közlekedő, utasokat nem szállító autóbusz gyulladt ki reggel 6 óra 5 perc körül Budapest III. kerületében, az Árpád fejedelem útja 69. szám előtt. Személyi sérülés nem történt. A rendőrök a helyszínelés…