Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 278 hír

Már fűnyírót is gyárt a Fendt?

Egyelőre nem gyárt, de némi ügyeskedéssel egy ilyen gépet is beszerezhetünk a gazdaságunkba. Egy belga család ötletes átalakító munkája meghökkentő végeredményt produkált.

Katart vitte magával a nyolc közé Dániában

Horvátország csúnya vereséggel játszotta el az utolsó esélyét.

Álomstrandot épített legóból a 8 éves szombathelyi fiú és apukája

Vaol
-
 Tegnap 20:48Megyei

Úszó, napozó, kávézó emberek, partról fotózó anyuka, stégen horgászó apuka, szörfös és kajakos a hullámzó vízen – ami most sokunknak csak álom, azt több 100 legóelemből megépítette a 8 éves Bősze Ákos és apukája, Bősze Szabolcs. Az alkotás a Legoland versenyén bekerült a legjobb száz közé, a továbbjutásért most még lehet…

A nemzetközi hangulat rántotta a mélybe az OTP-t

A reggeli nyitás után még optimizmus jellemezte a tőkepiacokat, délután azonban fordult a kocka és mínuszban zárt a magyar piac. A befektetők félelmei ismét felerősödtek, a járvány kezelése éppen úgy kérdéses, mint az, mikorra sikerül leküzdeni annak hatásait.

Harry Potter-sorozatot gyárthat az HBO Max

Részleteket még nem tudni, de már tárgyalnak a lehetséges írókkal.

„Öleld szorosan magadhoz akiket szeretsz” - elkeseredésében megölte 5 gyermekét, majd magával is végzett egy anya

A nő nem tudta feldolgozni a folyamatos veszekedéseket a párjával. Végül végzetes döntésre szánta rá magát.

Szombathelyi kukkolós ügy: bizonyítottság hiányában szüntette meg a nyomozást a rendőrség

A rendőrség nem bűncselekmény, hanem bizonyítottság hiányában szüntette meg a nyomozást az Arena Savariában tavaly nyáron történt „kukkolós” ügyben.

Felvirágozhat az elektromos buszok magyarországi gyártása

StartUP!
-
 Tegnap 18:47Cégvilág

A kormány bejelentésének értelmében 2022-től csak elektromos buszok beszerzésére nyerhető majd el támogatás a 25 ezresnél nagyobb településeken, ennek következtében a járműállomány a klímavédelem jegyében még korszerűbbé válhat néhány éven belül. Hazánkban jelenleg egyedül a Goldi Mobility Kft.-nál készülnek hazai forgalmazásra…

Országos rajzpályázat fődíjasai közé került a szarvasi diák

Behír
-
 Tegnap 18:47Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020-ban is meghirdette az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozatához kapcsolódó közlekedési-környezetvédelmi kreatív pályázatát, „Klímabarát közlekedés mindenkiért!” címmel.

Rekordszámú, 143 műholdat vitt magával a világűrbe egy rakéta

A SpaceX cég Falcon rakétája új világrekordot állított fel: 143 műholddal a fedélzetén bocsátották fel Floridában vasárnap.

Szabadalmak versenye: ezek a gyártók viszik előre az autóipart?

Ha a Toyotának lenne egy évtizedzáró innovációs partija, ott bizonyára jó lenne a hangulat, hiszen a világ vezető szabadalmi hivatalaihoz

Mégsem szünteti meg az LCD tévépanelek gyártását az LG

Prohardver!
-
 Tegnap 17:55Infotech

A járvány hatásai, illetve az ellátási nehézségek miatt döntöttek így.

A Mátra lábánál gyártják az ázsiai tésztákat a kambodzsai család franciaországi üzletláncába

G7
-
 Tegnap 17:48Cégvilág

Az egykori mezőváros, Verpelét legnagyobb vállalata ázsiai fagyasztott tésztákat gyárt francia boltokba. Nem ez az egyetlen ilyen gyár Kelet-Magyarországon.

Von der Leyen felszólította az AstraZeneca céget: teljesítse vállalását

A Világgazdasági Fórumon az AstraZeneca brit gyógyszergyár elnök-vezérigazgatója bírálta  a kormányokat, hogy nem működnek együtt a világjárvány alatt. Miközben a cégvezető egyes országok "önző" magatartása miatt sajnálkozott,  Ursula von der Leyen, arra szólította fel a vezérigazgatót: teljesítse szerződésben vállalt vakcina szállítási…

Rekordszámú, 143 műholdat vitt magával a világűrbe egy rakéta

A SpaceX cég Falcon rakétája új világrekordot állított fel: 143