Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két napig várt a koronavírustesztre, keringése összeomlott, most lélegeztetőgépen van a férfi

Két napig várt a koronavírustesztre a férfi, majd mentőt hívtak hozzá, de a tünetei ellenére nem szállították be. Pár órával később összeomlott a keringése, a 67 éves férfi napok mélyaltatásban és lélegeztetőgépen van. A 67 éves férfi Törökországban járt feleségével, de még akkor, amikor még hivatalosan nem voltak megbetegedések. Hétfőn…

Koronavírusos a győri jegyző - a polgármester teszteredményét még várják

Napi
-
  20.03.29 22:55 Belföld

Lipovits Szilárdnak, Győr jegyzőjének koronavírus-tesztje pozitív lett - írja a Facebookon Dézsi Csaba András polgármester. Őt magát tesztelték, ennek eredménye hétfő délután lesz meg.

A tervezettnél hamarabb ostromolhatunk várat a Mount & Blade II: Bannerlordban

GameStar
-
  20.03.29 22:10 Gaming

A rajongóknak nem kell megvárniuk a hónap utolsó napját, hogy végre meghódíthassák a virtuális csatatereket.

Koronavírus – Pozitív a győri jegyző tesztje – rendkívüli fertőtlenítés a Városházán

A tesztet Dr. Dézsi Csaba András is elvégeztette, az eredmény hétfőn délutánra várható.

Hiába várt a tesztre, most lélegeztetőgépen van

NLC
-
  20.03.29 21:54 Belföld

Négy napja lélegeztető gépen fekszik mélyaltatásban az egyik budapesti kórház intenzív osztályán. Soha semmilyen szervi baja nem volt a férfinek. Nejével egy kéthetes, törökországi körutazáson volt, akkor ott még nem voltak megbetegedések.

RTL Klub: Két napig várt a koronavírustesztre egy 67 éves férfi, akinek 40 fokos láza is volt, most lélegeztetőgépen van

Hiába várt a háziorvos által igényelt koronavírustesztre, a családja szerint csak két nap elteltével érkezett mentő ahhoz a 67 éves férfihez, akit négy napja már lélegeztetőgép tart életben mélyaltatásban az egyik budapesti kórházban – számolt be az RTL Híradó. Felesége az RTL Híradónak elmondta, hogy Törökországban jártak, ahol akkor…

Döglődő városi oroszlán

Totalcar
-
  20.03.29 21:04 Autó-motor

Az autóm hidegindítás után rögtön leáll. Magyarul állt az autó éjszaka és reggel mikor indulok vele elindul, de 2-3 mp után leáll.

Hiába várt a tesztre egy 67 éves férfi, most lélegeztetőgép tartja életben

Két napig nem jött a mentő, ezért a felesége betelefonált a kórházba, de még akkor is azt mondták nekik, hogy nincs szükség tesztelésre. Órákkal később már az intenzívre került a férfi.

Ilyen a város, ha otthon maradunk

Vaol
-
  20.03.29 20:58 Megyei

Március 28 óta kijárási korlátozás lépett életbe Magyarországon, ami természetesen megyénket is érintette.

Két napig várt a tesztre, lélegeztetőgépen van

24
-
  20.03.29 20:58 Belföld

Hiába volt helyenként 40 fokos láza, csak akkor került kórházba, amikor már félrebeszélt. Feleségét azóta sem tesztelték.

A vírust elkapó Gabbiadini bátorító levele Bergamo városának

M4 Sport
-
  20.03.29 20:16 Sport

A második volt az olasz bajnokságban, aki elkapta a koronavírust.

A kémények is várnak – Felfüggesztették a társasházi sormunkákat

Bama
-
  20.03.29 20:00 Belföld

Felfüggesztették a társasházi sormunkák végzését a kéményseprők, a szakemberek és az ügyfelek egészsége érdekében – ezeket az ellen­őrzéseket majd egy későbbi időpontban végzik. Családi házak esetén is az előre megrendelt munkákat, ahol lehet, átütemezik. A halaszthatatlan vizsgálatokat a vészhelyzet ideje alatt is végrehajtják.

Esős, szeles időjárás várható az országban hétfő estig

Eleinte gomolyfelhők képződnek, amelyekből főként északkeleten, keleten, illetve nyugaton zápor, keleten esetleg zivatar kialakulhat. Éjszaka észak, északnyugat felől fokozatosan erősen megnövekszik a felhőzet, és hétfőn többnyire erősen felhős lesz az ég.

Ez feldobja a napját: váratlan vendégek érkeztek a Lukács-fürdőbe

A látogatók előtt ugyan zárva tart a budapesti Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, vasárnap nem maradt látogatlan az úszómedence.

Orbántól vár mielőbbi segítséget az Egészségügyi Szakdolgozók Kamarája

Esti újság
-
  20.03.29 19:50 GazdaságÁpoló

Levélben kért soron kívüli intézkedéseket Orbán Viktor miniszterelnöktől a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, mert szerintük kevés a védőfelszerelés, ami picit ugyan javult de nem elégséges. Ráadásul a vészhelyzet miatt egy havi plusz bért is szeretnének az egészségügyi dolgozóknak. Más Uniós országokban ezt már be is vezették.   A…