Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

4 ezer embernek igényeltek munkahelyvédelmi bértámogatást Somogy megyében

Somogy megyében 341 vállalkozás nyert el 630 millió forintnyi munkahelyvédelmi támogatást, amivel 3850 ember munkahelyét sikerült megmenteni - mondta Gelencsér Attila (Fidesz-Kdnp) országgyűlési képviselő, a Kaffka Kft.-nek szóló támogatási okirat átadásakor szerdán Kaposváron.

A rakomány között bújtak meg az illegális migránsok

Police
-
  Tegnap 23:28 Baleset-bűnügy

A rakomány között bújtak meg az illegális migránsok Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 08., sze - 23:28 Egy teherautó pótkocsiján rejtőztek el a külföldiek.

Újvidék: Megtámadták az RTS stábját, megsérült az operatőr

Újvidéken a tüntetők megtámadták a Szerbiai Rádió és Televízió tudósítóit, közölte az RTS. Milan Srdić újságíró elmondta, hogy a tüntetők akkor támadtak rájuk, amikor meglátták náluk az RTS feliratú mikrofont. … Read More

Veréssel fenyegetett meg ellenzéki politikusokat egy fideszes újságíró

Több politikust is veréssel fenyegetett meg Ambrózy Áron, a Pesti Srácok nevű kormánybarát, jelentős fideszes és állami hirdetési pénzeket bezsebelő portál újságírója – szúrta ki a Magyar Hang. /Magyar Hang Ambrózy leginkább az Országgyűlés frissen megválasztott jobbikos alelnökére, Brenner Kolomanra (őt csak Bráner Kolompárnak…

„Már a kezdetektől kétes volt a Bungie-Activision megállapodás!”

Egy korábbi Bungie-vezető úgy véli, hogy a Bungie (Halo korábbi részei, mostanában Destiny) és az Activision Blizzard közötti megállapodás nem nagyon volt tiszta. Ezt az atombombát Martin O’Donnell ejtette ránk. Ő korábban a Bungie zeneszerzője volt a Myth-től kezdve (a valós idejű stratégia első része ’97-ben jelent meg) a Destiny első…

Christopher Nolan a végsőkig kitart a Tenet nyári bemutatója mellett, még ilyen áron is

IGN
-
  Tegnap 22:15 Film

Bármi áron… vesztes?. A Tenet bemutatóját már többször elhalasztották, és nem zárható ki, hogy forgalmazója akar még rajta módosítani, de állítólag Christopher Nolan akár komoly árat is fizetne azért, hogy filmje minél előbb a mozikba kerüljön.

Még a végén ártatlan lesz Kaleta? Súlyosabb ítéletet másodfokon se kaphat

Miközben egy ország kéri számon az igazságszolgáltatáson a pedofilokkal szembeni szigorúbb fellépést, nem kis megdöbbenésre a felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Kaleta Gábor még enyhébb ítéletet szeretne.

Sziklaomlásban halt megy egy 50 éves magyar nő Ausztriában

Sziklaomlás miatt ketten meghaltak az ausztriai Stájerország tartományban szerdán, egy 50 éves magyar és egy 21 éves grazi nő; nyolcan megsérültek.

Sziklaomlásban halt megy egy 50 éves magyar nő Ausztriában

Sziklaomlás miatt ketten meghaltak az ausztriai Stájerország tartományban szerdán, egy 50 éves magyar és egy 21 éves grazi nő; nyolcan megsérültek.

Baleset történt Jakabszállás és Bócsa között

Baon
-
  Tegnap 21:30 Baleset-bűnügy

Értesüléseink szerint baleset történt Jakabszállásnál a szerda esti órákban.

Jelentős állami kársegélyben reménykednek a Hargita megyei települések

Székelyhon
-
  Tegnap 21:18 Határtalan

Meghaladja a húszmillió lejt a júniusi áradáskárok értéke Hargita megyében – elkészült az összesített jelentés, amellyel állami kársegélyért folyamodott a megye. A szüntelen esőzések idején összesen 38 községben és városban pusztított a lezúduló víz.

Suárez hány meccset kapott volna egy ilyenért?

Rangadó
-
  Tegnap 21:08 Foci

Bezzeg Suárez hány meccset kapott korábban hasonlóért!

Meghalt egy 50 éves magyar túrázónő az ausztriai Medve-szurdokban

Nyolcan megsérültek, és ketten meghaltak szerdán az Ausztriában található népszerű túrahelyszínen, a Medve-szurdokban.

NB II: a Haladás nyerte meg a siófoki felkészülési tornát

NSO
-
  Tegnap 20:47 Foci

Mindkét összecsapásán felülmúlta ellenfelét a Haladás, így a házigazda Siófokot és a Pécset megelőzve megnyerte a Balaton-parti minitornát.