Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zöld helyett sárga besorolású lett Spanyolország

Az országok besorolását hetente felülvizsgálják, a kormány, illetve az országos tisztifőorvos a járványügyi helyzetnek megfelelően szükség esetén módosítja.

Zöld helyett sárga besorolású lett Spanyolország

A határozat péntektől hatályos. E szerint Spanyolországban a koronavírus-fertőzöttség és a kockázat már nem alacsony, ezért zöld helyett sárga jelzésű lett az európai uniós tagállam.     Az aktuális fertőzöttségi mértéke ugyanakkor kevésbé súlyosnak tekinthető, ez indokolja az ország sárga besorolását.     A koronavírus külföldről…

Marvel’s Avengers: Ezért lett PS-exkluzív karakter Pókember

IGN
-
  Ma 22:27 Gaming

Sejthető volt. Sokan felháborodtak amiatt, hogy Pókember csak a PS4- és PS5-tulajok számára lesz játszható karakter a Marvel’s Avengers-ben, a fejlesztők pedig végre megmagyarázták, miért alakult ez így.

Koronavírus: Sárga besorolású lett Spanyolország

A koronavírus-fertőzés miatt zöldből sárga besorolású lett Spanyolország - az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat a Hivatalos Értesítő szerdai számában jelent meg.

Zöld helyett sárga besorolású lett Spanyolország

Péntektől zöldből sárga besorolású lett Spanyolország, azaz az onnan hazatérőknek két hétre karanténba kell vonulnia, vagy negatív teszttel kell rendelkeznie.

Miniszteri biztosa lett a Magyar Államkincstárnak

Napi
-
  Ma 22:05 Belföld

A pénzügyminiszter a Magyar Államkincstár stratégiai megújításának és hatékonyabb működésének elősegítéséért felelős miniszteri biztosává nevezte ki Márton Pétert.

Szigorított a tisztifőorvos, sárga besorolású lett Spanyolország

Azokat a magyar állampolgárokat, akik sárga jelzésű országból érkeznek egészségügyi ellenőrzés alá vetik és 14 napos karanténba kell vonulniuk.

Dac: Kalmár lett a tavasz második legjobbja a klubnál

NSO
-
  Ma 21:54 Foci

Ugyan a szlovák bajnokság új idénye csak hétvégén kezdődik, a dunaszerdahelyi Mol Aréna már szerda este benépesült.

Zöld helyett sárga besorolású lett Spanyolország

Nem magyar állampolgárok esetén sárga jelzésű ország állampolgárai ugyanolyan feltételekkel léphetnek be, mint a magyarok.

Alig mérhetően lett nagyobb a boltok forgalma a korlátozások eltörlésével

A kiskereskedelmi üzletek júniusban már járványügyi korlátozások nélkül lehettek nyitva az egész országban, így forgalmuk volumene a nyers adat szerint 0,8 százalékkal bővült, naptárhatástól megtisztítva lényegében nem változott az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

Koronavírus: sárga besorolású lett Spanyolország

Az országos tisztifőorvosi határozat szerint Spanyolországban a koronavírus-fertőzöttség és a kockázat már nem alacsony, ezért zöld helyett sárga jelzést kapott az ország.

Zöldből sárga besorolású lett Spanyolország

A koronavírus-fertőzés miatt zöldből sárga besorolású lett Spanyolország – az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat a Hivatalos Értesítő szerdai számában jelent meg.

Spanyolország: Zöld helyett Sárga besorolású lett

A koronavírus-fertőzés miatt zöldből sárga besorolású lett Spanyolország – az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat a Hivatalos Értesítő szerdai számában jelent meg. A határozat péntektől hatályos. E szerint Spanyolországban a koronavírus-fertőzöttség és a kockázat már nem alacsony, ezért zöld helyett sárga jelzésű lett az európai uniós tag