Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szlovénia újra bevezetné a sorkatonai szolgálatot

Szlovénia ismét bevezetheti a sorkatonai szolgálatot, amennyiben nem tudja megnövelni a fegyveres erők hivatásos katonáinak létszámát - derült ki a védelmi minisztérium hosszú távú terveire vonatkozó, úgynevezett Fehér Könyvből, amelyet kedden mutatott be a parlament felsőházának, a Nemzeti Tanácsnak.

Ilyen lett a felújított Bélatelepi út és a Csévéző utca

Az elvégzett rekonstrukcióval felújították – illetve ahol szükséges volt, teljesen cserélték – az útpályát, a vízelvezetési rendszert, a járdát (ez utóbbit akadálymentesítették is), és az ingatlanoknál új kapubehajtókat alakítottak ki.A Bélatelepi út és a Csévéző utca vonalvezetése nem változott, azonban az útpályát kiszélesítették a buszmegállókná

Majdnem széttépték a szomszéd kutyái a férfit, az agresszív állatok gazdáját most elítélte a bíróság

Majdnem halálos tragédia lett annak az ürömi szomszéd-perpatvarnak a vége, amely arról szólt, hogy a közös kerítésen ne járjanak át a szomszéd harapós kutyái. Egy nyári napon, paradicsomöntözés közben a 73 éves bácsit valósággal letámadták a szomszéd kutyái, éppen csak megúszta. A kutyás szomszédot most elítélte a bíróság, igaz…

Dániában már a szocdemek sem kérnek a migránsokból

Az elmúlt években a migrációs válság nyomán kialakult közhangulatra reagálva az addig mindvégig engedékeny álláspontot képviselő dán Szociáldemokraták is a szigorú álláspontot képviselők mellé álltak - olvasható a Migrációkutató Intézet legújabb elemzésében

Kirúgták a 168 Órától a miskolci kórházban állítólag meddővé tett nőről szóló cikk közzétevőjét

A portál főszerkesztője szerint nem tartották alkalmasnak a cikket arra, hogy közöljék. Az újságíró viszont – mint mondta – megkerülte őket.

Vagyóczky Tibor kapja az Európai Operatőr Szövetség díját

Az idén 89. születésnapját ünneplő Vagyóczky Tibor operatőr veheti át az Európai Operatőr Szövetség (Imago) The Imago International Tribute Award díját, amelyet a Iii. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny gáláján adnak át február 7-én Budapesten, a Pesti Vigadóban.

Összetartozás: Székelyföld, a szórvány és az anyaország ünnepelt Sepsiszentgyörgyön

Székelyhon
-
  Ma 22:18 Határtalan

A nemzeti összetartozás jegyében ünnepelt Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ a szórványbeli és az anyaországi meghívottakkal a magyar kultúra napjának előestéjén.Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke házigazdaként köszöntötte a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban összegyűlt…

A Mercedes Cla lett a legbiztonságosabb

A kecskeméti Mercedes-gyárban készülő Cla lett a legbiztonságosabb autó a német autóklub listáján. Az első tízben helyet kapott többek között a Tesla, a Mazda, a Skoda, a Bmw, a Subaru, a Vw és a Toyota is - írta meg a Napi.hu.

Karácsony szerint az ő vezetése alatt már sok fontos intézkedést vittek véghez

HírTV
-
  Ma 22:12 Vélemény

Politikai elemzők szerint a kampány alatt tett 140 ígéretből mindössze hármat teljesített a főpolgármester.

Szükség volt a hétvégén a téli szolgálatra

Magyar Szó
-
  Ma 22:05 Határtalan

Az idei tél eddig megkímélte a várost a hóeséstől, a téli szolgálat ennek ellenére készültségben áll, és szükség esetén sózza a lefagyott utakat és utcákat, eltakarítja a jég súlya alatt letört ágakat és gallyakat az úttestről.

Dallos Boginak új frizurája lett

24
-
  Ma 22:00 Bulvár

Tegnap már írta, hogy levágatta a haját. Ma meg is mutatta, hogy milyen lett.

Az Aaron Hernandezről szóló sorozat mutatja, mennyire para az amerikaifocisták agyát összezsugorító kór

444
-
  Ma 21:51 Kultúra

A sportolót gyilkosságért ítélték életfogytiglanra 2015-ben, a börtönben lett öngyilkos két évvel később. Boncolása után derült ki, hogy a fejet ért ütések miatt kialakuló, csak a halál után diagnosztizálható kór milyen súlyos pusztítást végzett a fejében.

"Le lettem kapva a tíz körmömről" - Karácsony megszólalt a köztévés szereplés után

HVG
-
  Ma 21:48 Belföld

A főpolgármester egy HírCsárda-képpel illusztrálta a beszélgetést.