Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lelőtt egy rendőr egy fekete férfit Minnesotában, a rendőrfőkapitány szerint véletlen volt

A sokkolója helyet véletlenül a lőfegyverét használta vasárnap az a rendőr, aki egy igazoltatást követően lelőtt egy fekete bőrű fiatalt Minnesotában - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Tim Gannon, a minneapolisi Brooklyn Center rendőrfőkapitánya.

A Hetek és az EU aggodalmukat fejezték ki az orosz haderőösszevonás miatt az ukrán határ mentén

A világ hét legfejlettebb iparú országának (G7) külügyminiszterei és Josep

Volt munkahelyéről lopott

Volt munkahelyéről lopott Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 13., k - 06:25 A tatai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 46 éves férfival szemben, aki teherautó kerekeket lopott el a korábbi munkahelyéről.

Komoly károkat szenvedtek a gyümölcstermelők a fagyok miatt

Nem maradt következmények nélkül a gyümölcsösökben az áprilisi szeszélyes időjárás. Több gazdaságban is 90-100 százalékos a fagy okozta veszteség. Leginkább a kajszi- és őszibarack ültetvények sínylették meg a tavaszi fagyokat, tudta meg az ATV Híradója.

Huawei: banális hibák miatt panaszkodunk

Huawei: sokszor banális hibák miatt nem működnek megfelelően az okoseszközök, öt megoldást súg a cég szervize.

„Volt, hogy már azért is megütött, mert nem tetszett neki az, ahogy ránéztem…” – Túlélési stratégiák bántalmazó kapc…

WMN
-
 Ma 06:00Életmód

A családon belüli erőszak kérdését soha nem tette semmi ennyire problematikussá, mint az elmúlt egy év bezártsága. Írországban élő vendégszerzőnk, H. Fekete Bernadett olyan nőkkel beszélgetett, akik különböző, egyéni módszereket dolgoztak ki a helyzetük elviselésére, a túlélésre, aztán a változtatásra.

Koronavírus: Szlovákiában visszatérhettek az iskolába a gyerekek, Romániában nincs hely az intezíven

Újabb járványügyi enyhítések léptek életbe az Egyesült Királyságban. Szlovákiában visszatérhettek az alsó tagozatosok az iskolapadba. Csehországban lemondott a külügyminiszter, mert ellenezte a Szputnyik és a kínai vakcina vásárlását. Az osztrák kancellár pedig bejelentette, hogy országa 1 millió dózis orosz vakcinát vásárol. Az ATV…

Moszkva miatt csökkenhet az uniós búzaexport

Az Európai Unió búzaexportja az idény végére jelentősen csökkenhet, mivel Oroszország továbbra is szállítja az utánpótlást az exportilletékek ellenére. Mindeközben az importőrök nyáron olcsóbban juthatnak majd az új termésű gabonákhoz a kereskedők és az elemzők szerint. Az uniós búza élénk értékesítése a jelenleg is tartó tavaly…

Moszkva miatt csökkenhet az uniós búzaexport

Az Európai Unió búzaexportja az idény végére jelentősen csökkenhet, mivel Oroszország továbbra is szállítja az utánpótlást az exportilletékek ellenére. Mindeközben az importőrök nyáron olcsóbban juthatnak majd az új termésű gabonákhoz a kereskedők és az elemzők szerint. Az uniós búza élénk értékesítése a jelenleg is tartó tavaly…

Pindroch Csaba szerint rendszerváltás volt a színházi világban

Nap Mint Nap - Online Magazin Az egyik internetes portálnak adott nemrégiben interjút Pindroch Csaba színművész. Alapvetően nem csak a színházakban tapasztalt problémákról beszélt Marton László és Eszenyi Enikő vezetése alatt, de ez volt az interjú azon része, amire sokan felkapták a fejüket. Ugyanis elmondása szerint ezekben az…

Kiderülhet az igazság VV Fanni ügyében: megdöbbentő fordulat várható

Három és fél év után végre kiderülhet az igazság a VV Fanni ügy kapcsán. Rendhagyó módszerrel bírnák szóra B. Lászlót.

74 évig voltak házasok: II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg szerelme igazi Hollywoodi történet

Mindenkit elszomorított a hír, hogy Fülöp herceg 99 évesen eltávozott az élők sorából. Belegondoltam, II. Erzsébet mit érezhet, hiszen 74 (!!!) év házasság után veszítette el a férjét, hű támaszát és élete nagy szerelmét.

Terhesség: mikor fordul be a baba?

A vajúdás szempontjából a legideálisabb, ha a magzat elhelyezkedése fejvégű. A magzat a terhesség során különböző pozíciókat vesz fel, erre az idő előrehaladtával azonban egyre kevesebb helye van.