Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Állati rekorderek: de vajon mindent tudunk róluk?

Blikk
-
 Tegnap 21:25Színes

Az élővilág roppant érdekes. Még azon kis szelete is, amit mi itt, Magyarországon személyesen is megtapasztalhatunk. Hát még, ha kitekintünk a nagyvilágba...

Petri Ádám: Minden oltásellenes hang káros

Mandiner
-
 Tegnap 20:42Vélemény

A magyar szakhatóság nem politikai, hanem orvosi döntést fog hozni.

Nem éri meg bliccelni, a BKK szeme mindent lát

Index
-
 Tegnap 20:39Belföld

Már akkor, amikor jegy nélkül szállunk fel a tömegközlekedési eszközökre.

Új év az ötkarika jegyében

Vajon hogyan készülnek olimpikonjaink a tokiói játékokra és a továbbra is olimpiai kvótában reménykedő vitorlázóink hogyan küzdenek a részvételi jogért? Még tavaly készült ötkarikás összeállításunk néhány interjúja, de a legfrissebb beszélgetésekre már január közepén került sor. Egy biztos: a rövid karácsonyi-szilveszteri itthonlét csak…

A Facebook százezer forintnyi dollárt kénytelen fizetni minden illinois-i felhasználójának

Telex
-
 Tegnap 20:31Infotech

Az illinois-i felhasználók fejenként 5 millió forintnyi kártérítést követeltek a jogaik megsértése miatt, ahhoz képest elég jól járt a Facebook.

Ebből mindenki tanul! Katalin hercegné leleplezte az igazságot

Blikk
-
 Tegnap 20:05Bulvár

Nők ezrein segíthet a jó döntést meghozni.

Kipakoltak a Cyberpunk 2077 fejlesztői, mindenki tudta, hogy a játék nem lesz kész időben

GameStar
-
 Tegnap 20:01Gaming

Egy oknyomozó riportból kiderül, hogy a bocsánatkérő videó ellenére a játék fejlesztői teljesen tisztában voltak azzal, hogy a játék nincs kiadható állapotban.

Minden állat szép, ha lehet, védeni kell valamennyit – vallja az aldebrői vadász

Heol
-
 Tegnap 20:00Belföld

A vadgazdálkodás kifejezés a hétköznapi ember számára nem sokat mond. Ennek oka lehet, hogy sokszor kevés a kapcsolatuk mezőgazdasággal, állattartással.

Tegye fel a kezét, aki tudja, mi az „ethnofitness”! – Káslernek mindenesetre tizenkétmillió közforint támogatást ér!

Városi Kurír
-
 Tegnap 19:55Belföld

Jó, tudom, mit akadok fenn 12 millión, amikor milliárdok röpködnek a köz pénzéből a fejünk fölött.... Na de mégis, az a bizonyos kicsi, ami sokra megy felveti a kérdést: mi lehet az "ethnofitness”, ami az ilyen pandémiasúlytotta időben is támogatandónak minősül?

Minden zárva, de a luxuséttermeket közpénz-tízmilliókkal tolja meg az Orbán-kormány

MFor
-
 Tegnap 18:55Vélemény

Február 1-ig minden étterem biztosan zárva, de a vidéki Magyarország legjobb luxuséttermeit alaposan megsegíti a Magyar Turisztikai Ügynökség. A legügyesebb pályázó már panziót, éttermet és borteraszt is közpénzből építhet.

Matovič kiderítette, mi történt abban a faluban, ahol minden második gyorsteszt fertőzöttet talált

Ahogy arról a portálunk is beszámolt, egy hete a Besztercebányai járásban található település üzemében antigénteszttel ellenőrizték az alkalmazottak egészségi állapotát, és kiderült, hogy a kivizsgáltak 46 százaléka koronavírusos. Ezt követően a papírgyár vezetése úgy döntött, hogy bevetik a sokkal pontosabbnak tartott PCR-teszteket is, aminek…

koronavírus február elejére minden kiderül - Izrael a korona laboratórium

KKV Magazin
-
 Tegnap 18:30Cégvilág

Bár a legtöbb országban még csak a lakosság pár százalékát oltották eddig be, de Izraelben például már minden negyediket. Ha minden a tervek szerint halad február elejére, a második dózis beadása után Izrael lesz az első ország, ahol az idős lakosság nagy része teljesen be lesz oltva a koronavírus ellen. Így, az egész világ képet kaphat arról,…

Állati maradványok miatt szinte mindennaposak a dugulások Pécsen

ATV
-
 Tegnap 18:08Baleset-bűnügy

Egyre többször okoz problémát a pécsi csatornarendszerben, hogy a disznóvágási szezonban sokan a mellékhelyiségekbe dobva szabadulnak meg azoktól az állati maradványoktól, amelyeket nem tudnak, vagy nem akarnak feldolgozni. Szinte mindennaposak a dugulások, amelyek elhárítása komoly összegeket emészt fel.

Berlin minden anyagot átadott Navalnijról Moszkvának

Az átadandó anyagok között szerepel Navalnij németországi kihallgatásának jegyzőkönyve is – közölte a berlini igazságügyi tárca egyik szóvivője.