Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 198 hír

Szabadtéri minikoncerteket tartanak Bácsalmáson

A Térzene programnak köszönhetően szombatonként 14 órától szabadtéri koncerteket tartanak a művelődési központ előtti tereken.

Fura farkaskarommal kergeti a tüntetőket egy queensi bácsi

Nuus
-
  Ma 10:36 Színes

Frank Cavalluzzi felfegyverkezett.

Újra működik a Bácsszentgyörgy Határátkelőhely

Police
-
  Ma 10:07 Baleset-bűnügy

Újra működik a Bácsszentgyörgy HatárátkelőhelyBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 06., szo - 10:07 Elhárult a technikai hiba, ezért 9 óra 45 perctől ismét működik a határátkelőhely.

A Ladics-ház kincsei – Kliment Ferenc nemeslevele

    A Ladics-család birtokában számtalan különleges dokumentum található. Ezek közül az egyik legrégebbi Kliment Ferenc nemeslevele, melyet katonai szolgálataiért kapott I. Ferenc magyar királytól. Ladics László feleségének dédapja ugyanis jelentős szerepet vállalt a napóleoni háborúkban

Szünetel a határforgalom Bácsszentgyörgynél

Technikai probléma miatt szünetel az átkelés a határátkelőhelyen.

Sylvester Stallonénak még ételre sem futotta: szívszorító, mire vetemedett, hogy eltartsa magát

Femina
-
  Ma 09:00 Bulvár

Annyira szegény volt, hogy lyukas cipőben és bő nadrágban járt.

Szünetel a határforgalom Bácsszentgyörgynél

Szünetel a határforgalom Bácsszentgyörgynél Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 06., szo - 08:58 Technikai probléma miatt szünetel az átkelés a határátkelőhelyen.

57 buffalói rendőr lépett ki tiltakozásul az oszlatóbrigádból, mert felfüggesztették egy 75 éves bácsit fellökő két társukat

444.hu
-
  Ma 07:59 Külföld

"Undorukban", mert szerintük a két felfüggesztett kollégájuk "szimplán csak parancsot teljesített", mondta a buffalói rendőregylet elnöke.

Hétvégi sportműsor: meglepetést tud okozni a Diósgyőr a Ferencváros ellen?

Promotions
-
  Ma 07:07 Foci

Az Újpestnek pedig a Budapest Honvéd ellen kell összeszednie magát, hogy távolodjon a kieső helytől.

Felavatták II. Rákóczi Ferenc szobrát Zalaegerszegen

A fejedelemről elnevezett utcában tegnap, ünnepi műsorral kísérve avatták fel II. Rákóczi Ferenc magas talapzaton elhelyezett mellszobrát, Béres János szobrászművész alkotását.

Négy illegális migráns Bácsban

Police
-
  Ma 00:43 Baleset-bűnügy

Négy illegális migráns Bácsban Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 06., szo - 00:43 A határsértőket Hercegszántó térségében tartóztatták fel a járőrök.

Jégkorong: Dunaújvárosból erősített a Ferencváros

NSO
-
  Tegnap 22:58 Sport

Újabb erősítést jelentett be az FTC-Telekom: az Erste Liga címvédője ezúttal az előző idényben a Dunaújvárosi Acélbikák legeredményesebb magyarjaként teljesítő játékosát, Somogyi Balázst igazolta át.

Három újabb határsértő Bácsban

Police
-
  Tegnap 22:49 Baleset-bűnügy

Három újabb határsértő Bácsban Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 05., p - 22:49 Az illegális migránsokat Dunafalva térségében tartóztatták fel a rendőrök.