Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 339 hír

Hibajelzést adott ki az OTP Bank - minden ügyfél érintett!

Napi
-
  Ma 12:08 Cégvilág

A pénzintézet honlapján a következő figyelmeztető üzenet jelent meg: "technikai okokból az OTP Bank által üzemeltetett internetes fizetési felületeken átmenetileg lassulás tapasztalható. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán. Köszönjük türelmét."

Így néz ki most Peter Falk örökbefogadott lánya, Catherine

Life
-
  Ma 12:07 Bulvár

Így néz ki most Peter Falk örökbefogadott lánya, Catherine

A Riot Games új, Thresh-Lucian történetéhez kapcsolódó trailert adott ki

Leet
-
  Ma 11:58 Gaming

Már korábban is találgattunk az új League of Legends hős kivoltára és az új előzetest megnézve úgy tűnik minden beigazolódik. A rövid animációban Lucian tragikus múltját idézi fel, ahogy Thresh búvóhelyét készül megtámadni. A történet, így a végéhez érhet, ha Lucian sikerrel jár és kiszabadítja feleségét Senna-t. Majd együtt vadászhatnak újra a gon

Ezt mondta bíró, miután visszanézte a meg nem adott azeri gólt

Győzelemmel zárult a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán elleni küzdelme – köszönhetően a bíró hatalmas tévedésének. A mérkőzés 91. percében Azerbajdzsán egy szabadrúgás után betalált a magyar kapuba. A holland játékvezető akkor egy sárga lap kíséretében elvette az azerbajdzsáni gólt, így véglegesítve a magyar…

Öt napig pihen a budapesti libegő és a sikló

A két közlekedési eszköz pályájának szokásos őszi időszakos karbantartását végzik.

Csuja Imre két nappal fia halála után fellépett

24
-
  Ma 10:57 Kultúra

A Hamletben lépett föl Poloniusként.

Wittinghoff Tamás: Budaörs nagy elégtételt adott az elmúlt nehéz hetekért

Wittinghoff Tamás a Facebookon köszönte meg a budaörsiek bizalmát. Mint ismert, a budaörsi polgármesterről egy ismeretlen titokban rögzített szexvideót hozott nyilvánosságra, mire Wittinghoff feljelentést tett. Az eset nem sokkal Borkai Zsolt győri polgármester orgiabotrányának kirobbanása előtt történt.

Sokkot kapott az anya, amikor meglátta, mit tett lányával a férje-videó

Ripost
-
  Ma 10:05 Belföld

A fiatal édesanya egészen szolidan reagált ahhoz képest, hogy párja mennyire paraszt volt.

Vastapssal fogadták Csuja Imrét, aki fia halála után két nappal fellépett a Hamletben

Profizmusra, a közönség iránt érzett szeretetre és alázatra vall, hogy Csuja Imre, két nappal kisebbik fia, Bence elvesztése után színpadra állt – írja a Ripost.

Nem adott elsőbbséget

Nem adott elsőbbséget Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 14., h - 09:26 A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a zebrán ütött el egy gyalogost Pécsett.

Két nappal a fia halála után színpadra állt Csuja Imre

HVG
-
  Ma 09:20 ÉletmódCsuja Imre

A színész a tragédia után nem mondta le a már meghirdetett előadásait.

Saját részvényeket adott el az OTP

Portfolio
-
  Ma 08:59 Gazdaság

Az OTP tájékoztatása szerint a társaság pénteken 3 075 darab saját részvényt értékesített az OTP Bank javadalmazási politikájában meghatározott irányelvek alapján.

Megható! Így állt színpadra fia halála után Csuja Imre

Hihetetlen erőre és önuralomra lehetett szüksége a színésznek, aki két nappal kisebbik gyermeke elvesztése után színpadra tudott állni.

BKK: nem üzemel a Libegő és a Sikló pár napig

Szokásos őszi karbantartást végeznek a két vonalon. A Budapesti Közlekedési Klub (BKK) közleménye szerint nem üzemel a Zugligeti Libegő és a Budavári Sikló 2019. október 14-től, hétfőtől 18-ig, péntekig, mert a két közlekedési eszköz pályájának szokásos őszi időszakos karbantartását végzik. Október 19-től, szombattól mind a Sikló,…