Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A festő, akinek lakását és öltözködését is utánozták a bécsiek

Fidelio
-
  Ma 14:55 Kultúra

Tökéletesen megtestesítette a romantikus művész ideálját tehetségével és fényűző életmódjával, pedig állítólag hihetetlenül félénk volt. Hans Makart művészete a szecesszió előfutára lett, Gustav Klimt rajongott a munkáiért.

Felbecsülhetetlen a reakciója az apukának, aki épp megtudta, hogy hármasikreik lesznek

Blikk
-
  Ma 14:45 Külföld

Még csak egy totyogós kisfiuk van, de most a hármasikrek is érkeznek a családba, így már hatan lesznek összesen a fiatal szülők és a gyerekek.

Fft: 12 történelmi személy, akikről futballcsapatot neveztek el Magyarországon

Hadvezérek, fejedelmek, gladiátor, akik sohasem gondolták volna, hogy évszázadokkal haláluk után 22 ember fog kergetni egy gömb alakú bőrgolyót az ő nevükben. Amikor Kinizsi támad Dózsa, Kossuth pedig Spartacus ellen.

Ellepték az autósok az utakat: erre készüljön, aki volán mögé ül a járvány után

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságának tájékoztatása alapján a kijárási korlátozások folyamatos feloldásával növekedett a személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma. Érezhetően sűrűsödött az autóforgalom...

Súlyos büntetés várhat a dílerekre, akik ezzel az autóval szállították a drogot

Négy magyar férfi ellen jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelme és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség. A gyanúsítottak kereskedői láncolatot létrehozva látták el kábítószerrel a Balaton-partot. A rendőrség tavaly júniusban az ügyet a magyar kriminalisztika történetében egyedülállónak nevezte, az egyik érdekessége…

7 színészi duó, akik annyira jó párost alkotnak, hogy többször is játszottak közös filmben

Joy
-
  Ma 14:37 Bulvár

Ők olyan jól megtalálták a közös nevezőt, hogy számtalan alkalommal tűntek fel ugyanabban a filmben - a rajongók nagy örömére!

Egyszeri pénzt kapnak, akik hajlandóak bezupálni katonának

24.hu
-
  Ma 14:24 Belföld

A próbaidősöknek is könnyítéseket adhatnak.

Ezt kár lenne kihagyni: Ön is Katy Perryvel nézheti, ahogy Amerika újra embert küld az űrbe

Amerika visszatérése az űrbe címmel közvetíti a Discovery Channel és a Discovery Science a Space X által létrehozott Crew Dragon űrrakéta útját a Nemzetközi Űrállomásra. 2011 óta ez lesz az első utasokat is szállító űrrakéta Amerika történetében. Hazánkban június 14-én lesz látható a történelmi esemény a Discovery Channel és a Discovery…

Aki már átesett a fertőzésen, az hónapokig védett lesz az újabb fertőzéssel szemben

Szlávik János: Pár tízezer ember úgy esett át a betegségen, hogy nem is tudott arról, hogy megfertőződött volna.

Aki már átesett a fertőzésen, az hetekig, hónapokig védett lesz

Gál Kristóf, az ORFK szóvivője ismertette a legfrissebb járványügyi adatokat, majd Kiss Róbert, az operatív törzs ügyleti központjának munkatársa a holnaptól szabályba lépő, Budapestet érintő változásokat vázolta.

Mi történik Budapesten? Lezárták Kispest egy részét a rendőrök, kordonok mindenütt, megint egy véres emberrel szág…

Blikk
-
  Ma 14:00 Bulvár

Olvasóink beszámolói szerint számos rendőr dolgozott valamin nagyon keményen csütörtökön reggel Kispesten, a Templom téren. Kordonszalagokkal zárták le a környéket, de még a posta épületének lépcsőjét is. Úgy tudjuk, még hajnalban valakik életveszélyesen összevertek a nyílt utcán egy embert. Tekintetbe véve a nemrégiben történt Deák téri…

Újra él a PSG-szál, de továbbra is az MU a favorit a Napoli védőjéért folytatott versenyben

Olasz lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain visszaszállt a Serie A-ban szereplő Napoli védőjéért, Kalidou Koulibalyért folyó harcba.

Rablás miatt vették őrizetbe a 22 éves B. Krisztiánt, aki nem ismeretlen a rendőrök előtt

A gyanú szerint a 22 éves békési lakos egy idős férfit megütött, majd a földön fekvő sértettől a táskáját az értékeivel együtt elvette.

Meghökkentő eredmény: az iskola dolgozói közül 30 vérében kimutatták a koronavírus ellenanyagát

ma7.sk
-
  Ma 13:41 Határtalan

Egy pozsony-ruzsinói iskolában a tegnapi és mai nap folyamán tesztelik a dolgozókat, mivel hétfőn újra nyitnak az iskolák kapui. Az eddig elvégzett 515 tesztből 30-ban található ellenanyag, ami azt igazolja, hogy azok az emberek már „találkoztak” a Covid-19-el.