Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kecskeméti vendéglátósok nem készülnek még a nyitásra

Hiros
-
 Ma 11:42Megyei

Február 1-jére önkényes nyitásra buzdítják a vendéglátósokat a Facebookon. Az egész Európán végigsöprő nyitási hullám január 13-án indult Lengyelországban, majd az olasz vendéglátósokat is megfertőzte, és elérte hazánkat is. Egy nagykanizsai étterem tulajdonosán és egy pesti presszón kívül nyíltan még senki sem merte bevállalni, hogy…

Hogyan hatnak a videójátékok a gyerekekre?

A videójáték egy olyan digitális szabad cselekvést lehetővé tevő konzol, ami a felhasználó folyamatos interaktív jelzéseire reagálva valós idejű, vizuális visszacsatolást realizál a megjelenítő eszközön, miközben érzékszerveinkre is hat. Az 1980-as évektől kezdődően óriási népszerűségnek örvend, valóságos kultusz övezi, így nem csoda, hogy…

Napjaink vízgazdálkodását a szélsőséges időjárási viszonyok határozzák meg

Feol
-
 Ma 11:30Gazdaság

Napjaink vízgazdálkodását a klímaváltozásból eredő szélsőséges időjárási viszonyok határozzák meg, manapság leginkább ennek a kihívásokat rejtő változásnak kell megfeleltetni a vízügyi szakmai feladatokat.

Baleseti összesítő Bács-Kiskun megyéből

Baleseti összesítő Bács-Kiskun megyéből Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 11:28

Meghalt a férjem, mert megátkoztak minket?

Blikk
-
 Ma 11:25Szex

Ma sem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe, és kínoz a lelkifurdalás! Félek, hogy miattam halt meg, és miattam siratja őt mind a mai napig az édesanyja is.

Megújult a városközpont több része Medgyesegyházán

Lezárult a zöld város kialakítását célzó projekt a Békés megyei Medgyesegyházán. 220 millió forint európai uniós támogatásból szépült meg a városközpont több része – tájékoztatta a projektgazda az MTI-t. A közleményben azt írták, a művelődési ház melletti területet rendezvényközponttá alakították át, fából készült árusító pavilonok és…

Látványos felvételek készültek a riói Megváltóról

Vezess
-
 Ma 11:06Infotech

Lézerrel sugározták és drónnal is fotózták a Megváltó Krisztus szobrát, így olyan felvételek születtek, melyeket korábban még nem láthattunk.

Egy lépéssel közelebb a 3+1 megyei önkormányzathoz

Ha mindkét hálózati átalakítás életbe lép, nem marad más a kormány számára, mint hasonló módon átalakítani a megyei önkormányzatok hálózatát. A mai 8 megye helyett a 3+1 megyéből – Pozsony, Nyugat, Közép, Kelet – álló megyei hálózatot.

A Schaeffler-csoport megkezdi az elektromos motorok sorozatgyártását

Dehir
-
 Ma 10:50Megyei

Herzogenaurach - Idén megkezdődik a hibrid modulok, a hibrid meghajtó egységek és a teljesen elektromos tengely-hajtások sorozatgyártása.

Holokauszt-emléknap – Gulyás: Magyarország ma képes megvédeni a magyar zsidóságot

Magyarország ma képes megvédeni a magyar zsidóságot, a kormány védi az emberi méltóságot, biztosítja a vallásszabadságot, és támogatja a magyar zsidóságot kulturális identitásának megőrzésében és megerősítésében - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából szerdán.

Mégsincs megállapodás Görögország és Szerbia között

Egyelőre nem született olyan megállapodás Szerbia és Görögország között, ami a 2021-es idegenforgalmi idényben a szerbiai turisták beutazását szabályozná Görögországba, illetve fordítva – írja a

Ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendrén: perceken belül elfogták a művészi hajlamú egyetemistá…

A Szentendrei Rendőrkapitányság rongálás vétségének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ellen a két fiatal férfi ellen, akik ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendre utcáin.

Megvan a The Elder Scrolls Online Blackwood kiegészítőjének megjelenési dátuma, számos részletre is fény derült

IGN
-
 Ma 10:45Gaming

A TESO idén is egy rakás újdonsággal szolgál majd a közönsége számára, a készítők felvázolták a 2021-es menetrendet. Emellett pedig megint kaptunk egy nagyon mutatós CG-előzetest.

Gyerekek és a korona: Nyugalomra intenek az orvosok!

A sokszervi gyulladás nem ismeretlen a gyermekreumatológusok előtt - hangsúlyozta Dr. Constantin Tamás, a Magyar Reumatológusok Egyesülete Gyermekreumatológia Szekciójának elnöke.Az újdonság az, hogy bebizonyosodott: a koronavírus is képes ezeket a reakciókat a szervezetben beindítani. Heveny betegséget okoz a…