Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 165 hír

Idén is lesznek virtuális F1-es futamok

Esport 1
-
 Tegnap 21:00Gaming

Három virtuális futam vár ránk januárban és februárban.

Óriási bulival ünnepelik Joe Biden beiktatását: ezek a világsztárok is ott lesznek

Igazi partit fog csapni az Egyesült Államok Joe Biden beiktatásakor!

A Nintendo Switch decemberben is tarolt

theGeek
-
 Tegnap 20:19Gaming

Hiába a Cyberpunk 2077 megjelenése, hiába a PlayStation 5 és az Xbox Series, ismerős arcok végeztek az észak-amerikai régióban az élen – itt az Npd csoport havi jelentése. 2019 decemberéhez képest a költekezés 25%-kal nőtt (játékok, DLC-k, hardver – a teljes összeg) 7,7 milliárd dollárra, úgyhogy jó 2310 milliárd forintot költöttek az…

Ezek a sorozatok lesznek a Netflix nagy dobásai 2021-ben

Nyugat
-
 Tegnap 18:12Kultúra

Kedvenceink folytatása mellett rengeteg újdonság lesz.

Mutatjuk! Ezek lesznek az idei szépségtrendek

Blikk
-
 Tegnap 18:03Bulvár

Ha sminkről van szó, akkor 2021-ben a szépségszakértők szerint a nyolcvanas évek merész színei mellett a természetes, natúr árnyalatok is rendkívül divatosak lesznek. A hajkorona tekintetében pedig trendi a nedves hatás, valamint a csatokkal formázott frizura is – írja a lofficiel.at.

Családi dráma brutális verekedésekkel: A Mortal Kombat Sub Zero és Scorpion rivalizálására fókuszál majd, plusz ilyen f…

IGN
-
 Tegnap 14:54Film

Új karakter, természetfeletti és persze fatalityk. A Mortal Kombat hoz pár újítást is, de a rajongókat sem fogja cserben hagyni.

Meredek számokat jelentettek Texasból – decemberi hírösszefoglaló

Íme az előző év utolsó hónapjának legfontosabb történései a fenntartható energiatermelés világából. A teljes anyag Meredek számokat jelentettek Texasból – decemberi hírösszefoglaló címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Sol Invictus.

Megvan, kik lesznek az SZFE új oktatói

Magyar Narancs
-
 Tegnap 12:27Belföld

Hír TV-s műsorvezető, Orbán korábbi videósa és a Kívánságkosár műsorvezetője is köztük van.

Több mint 142 ezer idei éves autópálya-matrica fogyott decemberben

Bizakodóan indultak neki az új évnek az autópályahasználók: 2021-re közel 60 ezer darab éves országos e-matricát vettek meg a tavaly decemberi mindössze három hetes elővásárlási időszakban, 4 ezerrel többet, mint egy évvel korábban egy teljes hónap alatt. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (Núsz Zrt.) adatai szerint az idei megyei…

A puffos ujjak maradnak! Ezek lesznek 2021 legnagyobb divattrendjei

Bien
-
 Tegnap 10:31Divat

Ha már végre nem melegítőnadrágban ülünk otthon, a legnagyobb divatmagazinok előrejelzései szerint 2021-ben ezt fogjuk hordani.

Ebben a versenyben a háztartások lesznek a bírók

Növekedés
-
 Tegnap 10:24Gazdaság

A koronavírus-járvány miatt megtorpant a gazdaság, számos területen kedvezőtlen folyamatok alakultak ki, így tavaly a lakossági hitelpiac is a korábbi évekhez képest gyengébben teljesített.

Csökkent a kiskereskedelmi forgalom decemberben az Egyesült Államokban

Csökkent a kiskereskedelem és vendéglátás forgalma decemberben az Egyesült Államokban, már a harmadik egymást követő hónapban. A koronavírus-járvány miatt szigorú korlátozások távol tartották a fogyasztókat az éttermektől és az üzletektől

Koronavírus Magyarországon: íme, ezek lesznek az év legfontosabb ábrái

Portfolio
-
 Tegnap 10:00Gazdaság

Az, hogy tényleges vakcinaverseny dúl a világban, az elmúlt napok híráramlása is világosan jelezte, amikor a magyar kormány odamondogatott a brüsszeli közös beszerzési stratégiának és milliószámra akar gyorsan behozni kínai vakcinát. Éppen ezért megnéztük, hogy jelenleg hogyan áll a beoltottság felfutása idehaza, ez a lakosság arányában…

A tehetségvizsgák nem lesznek könnyebbek, de a diákok teljesítménye kétséges

A középiskolák, elsősorban a szakközépiskolák igazgatói, pedagógusai már most érzékelik, hogy diákjaik eredményei jóval elmaradnak az előző években megszokottól. Főleg a gyakorlati oktatás hiányzik nekik. A pandémia bonyolítja a tehetségvizsgákra való felkészülést és a gyakorlati érettségi vizsgák megvalósulását is.

Kerékpáros hírmorzsák: Egan Bernal a Girón indulhat, melynek mezőnye célba veszi a Monte Zoncolánt; nem lesznek ju…

Velo
-
 Tegnap 07:28Sport

Továbbra sincs tényleges döntés Egan Bernal versenyprogramját illetően. Február elején mutathatják be a Giro d'Italia útvonalát. Nem rendezik meg a junior versenyeket az idei Cyclo-cross világbajnokságon.