Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A járványhelyzet alatt is pörög, erre sem volt ideje a szülinapos Jakupcsek Gabriellának

Bár Jakupcsek Gabriella szíve szerint talán egy kicsit kirúgott volna a hámból hétfőn, az 58. születésnapján, az egész napot munkával töltötte. Már reggel hétkor belépett az ATV székházának ajtaján és csak este hatkor indult haza. Ő azonban ezt cseppet sem bánja, örül, hogy a járványhelyzet ellenére is dolgozhat!

Egyre közelebb az elektromos autó, amit öt perc alatt teljesen fel lehet tölteni

444.hu
-
 Ma 11:11Külföld

Egy izraeli cég már hagyományos gyártósoron is tudott ezer gyorstöltésű akkumulátort előállítani.

Döbbenetes fogyás: Emilio párja 25 kilót adott le fél év alatt

Jellinek Tina nemrégiben rájött, hogy a gyomorműtétek mit sem segítenek, a fogyásnak fejben kell eldőlnie. Így orvosi segítség nélkül üzent hadat a kilóknak.

Koronavírus: Több mint száz halálos áldozat egy nap alatt, megint emelkedett a kórházban kezelt fertőzöttek száma

A hét első napján 9 817 PCR-tesztet vizsgáltak ki, ebből pedig 1 909 lett pozitív, ami 19,45 százalékos pozitivitást eredményez. 93 172 antigéntesztből 4 294 lett pozitív (4,61 százalékos pozitivitás).  Hétfőn 111, igazoltan a koronavírus-fertőzés szövődményei miatt elhunyt személyt vettek nyilvántartásba. A járvány halálos áldozatainak száma…

19 megyéből 14-ben az átlag alatt volt a nettó kereset

2019-ben a nettó 200 ezer forintos átlagkeresethez képest a XII. kerületben 383 ezret, Nógrádban, Borsod-Abaúj-Zemplénben és Somogyban csak 172 ezret kaptak.

Így maradhat szép a hajad sapka alatt is

Ez a tél sokaknak sok szempontból más kicsit, mint koronavírus előttiek. Következzen 3 sapka- és frizurainspiráció azoknak, akik kényszerűségből a szabadban, azaz hidegben megtartott baráti és romantikus találkozóik során is a legjobban szeretnének kinézni.

GKI: Magyarország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forintot jelentett. Településtípusonként ettől jelentős eltérést mértek, Magyarország 19 megyéjéből 14-ben az országos átlag alatt volt a havi nettó kereset.

Felügyelet alatt a kriptoeszközök

Az Európai Tanács asztalán fekszik annak az új rendeletnek a tervezete, amely részben a tőzsdei kibocsátók, részben a befektetési vállalkozások és piacműködtetők pénzügyi felügyeléséhez hasonló szabályokat írna elő a más szabályozott terméknek (pld.: értékpapír) nem minősülő kriptoeszközök esetében is. Leghamarabb két év múlva ezek…

Döbbenetes felfedezés: az Amazonas alatt van egy még nagyobb, föld alatti folyó

Kiderült, hogy az Amazonas alatt 4 km-rel, a föld mélyén van egy másik folyó is.

GKI: Magyarország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forinto...

A leggazdagabb magyarok tovább növelték a vagyonukat a járvány alatt

A hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon 6500 milliárd forint fölé emelkedett.

Biden mindent meg akar változtatni, amit Trump tett hivatali ideje alatt

Joe Biden már az első munkanapján blokkolni fogja Trump tervét a járvány miatti beutazási korlátozások feloldására.

GKI: a legtöbb megyében országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forintot jelentett. Településtípusonként ettől jelentős eltérést mértek, 19 megyéből 14-ben az országos átlag alatt volt a havi nettó kereset - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.