Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

Kábítószer miatt tartottak házkutatást, élő hüllőket találtak

Több, engedélyhez kötött veszélyes állat is előkerült abból a házból, amihez egy bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök. Egy dunaharaszti házhoz mentek szerdán, mert az a fülest kapták, hogy az ott élő férfi kábítószer-termesztéssel foglalkozik. A nyomozók a házkutatás során számukra is bizarr, nem mindennapi körülményekkel találták szemben…

Lélegzetelállító fényfesztivált tartottak Kolozsváron

Blikk
-
 Tegnap 15:20Bulvár

Elképesztő alkotások fényből - a kolozsvári Lights On fesztivál képeit mutatjuk. Ha már úgysem mehetünk semmiféle rendezvényre, legalább nézzük meg képeken!

Üzemanyaglopás miatt tartottak házkutatásokat

Székelyhon
-
 Tegnap 14:21Határtalan

Több, ügyészi felügyelet alatt zajló házkutatást is tartott a rendőrség és a csendőrség Maros megye területén szombaton.

A kijárási tilalom sem tartotta vissza a tetten ért autófelörőt

A Miskolci Járásbíróság csütörtökön letartóztatását rendelte el annak a férfinak, aki a kijárási tilalom ellenére éjjel az utcára ment, épp egy autót akart feltörni, amikor tetten érték.

Ez beteges: “Áladni jöttünk Orbán Viktort” – ilyen misét tartottak (+videó)

BalraMagyar
-
 Tegnap 11:50Vélemény

Nem hittem valaha, hogy ilyen képsorokat fogok látni. Egy ismeretlen eredetű felvétel borzolja a kedélyeket az interneten, ami a felvétel tanulsága szerint az “Új Szövetség Gyülekezet” összejövetelén hangzott el. Az átszellemült nő a szentlélek által vezérelve a következőket mondta el: Nem kritizálni jöttünk! Áldani jöttünk Orbán Viktort és az oper

Drog miatt tartottak házkutatást, de krokodilt, kígyót és aligátorteknőst is találtak egy dunaharaszti férfinál

A 41 éves férfi engedély nélkül, szabálytalanul tartotta az állatokat, miközben felesége és két gyereke is a házban élt.

Jótékonysági licitet tartottak a koraszülött gyermekekért

Behír
-
 Tegnap 08:21Megyei

Karácsonyi jótékonysági licitet indított egy gyulai virágkötő műhely a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány részére. A nyertes licitálók pénteken vehették át a felajánlott adományokat.

Red Bull: Fontos, hogy azonos szinten lévő motorokat fagyasszunk be!

A Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Horner örömmel fogadja a Ferrari döntését, miszerint az olaszok is beleegyeznek abba, hogy 2022-től befagyasszák a motorfejlesztéseket a száguldó cirkuszban. A szakember viszont figyelmeztet, okosan kell eljárniuk, nehogy túl nagy különbségek legyenek az egyes erőforrások között.

Fellebbviteli bíróság utasította el Pennsylvaniaban Trump jogászainak pereskedését, mert nem tartotta érdeminek a köv…

Telex
-
 20.11.27 22:43Külföld

A bírák azt mondták, súlyosak az igazságtalanságra vonatkozó vádak, de a vádakhoz konkrét állítások és bizonyítékok szükségesek, amikből ebben az esetben egy sincs.

MNB-alelnök: zöld ajánlás készül a bankoknak

A jegybank zöld ajánlást készít a bankoknak, erről néhány héten belül társadalmi egyeztetés kezdődik - mondta Kandrács Csaba, az MNB alelnöke a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) felelős vállalatirányítás szakosztályának online konferenciáján szerdán.

Megint a volt Origo-tulajdonos cége nyerte az MNB kommunikációs tenderét

HVG
-
 20.11.27 18:31GazdaságMNB

Száraz István cége nem először intézi a jegybank kommunikációs feladatait. A mostani szerződést már alá is írták.

Újra a Matolcsy-család barátja nyert MNB-tendert

24.hu
-
 20.11.27 15:24Gazdaság

Ezúttal 2 milliárd forint plusz áfára szerződhettek.

Négy hónap alatt 1,4 milliárd forintot költött festményekre az MNB cége

Átlátszó
-
 20.11.27 14:38Belföld

Az MNB-Ingatlan Kft. az elmúlt hónapokban rengeteg festményt vett, hogy létrehozzon egy kortárs művészeti gyűjteményt. November közepén Konok Tamás 42

Hazai és nemzetközi szinten is élvonalban szerepel a Debreceni Egyetem orvosképzése

Dehir
-
 20.11.27 14:30Megyei

Debrecen – Az Általános Orvostudományi Karon nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra, a tehetséggondozásra és a társadalmi felelősségvállalásra is.