Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mindent a mélyvénás trombózisról

Amikor trombózisról beszélünk, a legtöbb ember szemei előtt az az állapot jelenik meg, ami sürgős kórházi ellátást igényel, ebből adódóan minden elzáródást mélyvénás trombózisként aposztrofálnak.

Honvéd-Puskás Akadémia: cserélni tudni kell

Nagyon feszült és ideges volt a forduló utolsó meccse.

Gulácsi Péter: Fogjunk össze Zsombiért!

730 millió forintot kell összegyűjtenie a családnak, ráadásul minél hamarabb.

Sikeresen pályára állítottak a japánok egy megfigyelő műholdat, ami 10 évig fog üzemelni

Egy japán lézeres jelfogó a vasárnap folyamán egy műhold társaságában indult az űrbe azzal a küldetéssel, hogy nagy sebességgel továbbítson adatokat katonai és polgári Föld-megfigyelő űrhajókról. A hasznos terhet szállító kommunikációs műhold japán déli Tanegashima Űrközpontjából vett rajtot, mégpedig egy H-IIA rakéta fedél

Vizsgálni fogják a Forma-1-es horrorbukást

Vezess
-
 Ma 19:47Forma1

A Forma-1 sportigazgatója, Ross Brawn alapos vizsgálatra tett ígéretet Romain Grosjean sokkoló bahreini balesetét követően.

Szinte biztos: Idén sem lesz fehér a karácsony

Ripost
-
 Ma 19:40Belföld

A 30 napos előrejelzések szerint idén sincs sok esély rá, hogy karácsony környékén havazzon. Sőt, ha minden igaz, szokatlanul „meleg” lesz az ünnep...

Orvhalászt fogtak el a Balatonon

A vízirendőrök eljárást indítottak az elkövető ellen.

Segédanyag a kieső foglalások utáni támogatás igénybevételéhez

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány megbízásából segédanyag készült a szálláshelyek meghiúsuló foglalásaiból eredő bevételkiesés részleges megtérítéséről, hogy segítse a kormányrendelet értelmezését a szolgáltatók számára.

Hétfőtől szinte kiürülnek az iskolák

A köztársasági válságtörzs döntése alapján hétfőtől az általános iskolák felső tagozatai és a középiskolások távoktatásban tanulnak. A tantermekben csak az alsósok maradnak. Az online oktatás

Vadító fenékrázás, Ronaldo szerelme nem fogja vissza magát

Ripost
-
 Ma 19:00Sport

Georgina Rodriguez új videóval jelentkezett a közösségi oldalán.

Brawn: „Komoly vizsgálatok” fogják követni Grosjean balesetét

Motorsport
-
 Ma 18:45Forma1

Az utascella lényegében átszakította a szalagkorlátot és belefúródott abba, az autó hátulja pedig teljes egészében elvált az első résztől. Romain Grosjean végül saját magától menekült ki a roncsból, de segített neki az FIA orvosi delegáltja, Ian Roberts is, aki az egyik első ember volt a helyszínen.Brawn bevallotta, hogy aggódott amiatt, ahogyan a

Íme néhány dal, ami a csapból is folyni fog karácsonyig

Ripost
-
 Ma 18:40Belföld

Karácsony-ügyben kétféle embertípus létezik. Az egyik, aki decembertől naponta hallgatja meg ezeket a slágereket, és a másik, amelyiket ezzel halálra lehet idegesíteni.

Erdővel álmodtál? Ennyi mindent jelenthet!

Sem a sűrű, sem pedig a kiszáradt erdő nem jelent jót álmodban, az erdőtűz viszont annál inkább.

Kíváncsi vagy a jövőre? Hétfőn este hatkor sok mindent megtudhatsz róla!

Nyílt online talk show a mesterséges intelligenciáról, november 30-án, 18 órakor, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással. Neil deGrasse Tyson is jön!