Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyre kelendőbbek a felújításra váró házak a fővárosban és Pest megyében

A lakásfelújítási programnak máris érződik a hatása a használt lakások piacán: főként a Budapesten és Pest megyén kívüli lakáspiacon lettek népszerűbbek a korszerűsítendő lakások, az idei első negyedévben az érdeklődések harmada érkezett ilyen ingatlanra, míg tavaly 28 százalékos volt az arányuk – közölte az ingatlanhirdetési portál…

Vakcinaháború – „Iskolanyitásnak nevezett bűntett” és a regisztráció eltörlése – Totális támadást indított a hétvégén …

Blikk
-
 Ma 11:48Belföld

A Dk a regisztráció eltörlése, aJobbik pedig az iskolanyitás miatt ment neki a kormánynak vasárnap. A Jobbik egyenesen bűntettnek nevezi az iskolanyitást. A DK pedig azért akarja eltöröltetni a regisztrációt, mert szerintük az hátráltatja a hátrányos helyzetűek oltását. Arra az egyik oldalról nincs javaslat, hogy konkrétan hogy történjen akkor az o

Evezős Eb: Galambos Péter aranyérmet nyert Varesében

Galambos Péter aranyérmet nyert vasárnap könnyűsúlyú egypárban az evezős Európa-bajnokság zárónapján, az olaszországi Varesében.

Nagyon várja már a babát Hódi Pamela

Origo
-
 Ma 11:45Bulvár

Pár hét múlva szül, új képet mutatott.

10 dolog, amit nem tudtál az igazi A hét mesterlövészről

port.hu
-
 Ma 11:45Film

Bár a forgatás minden szempontból katasztrofális volt, kezdve a kukacoskodó mexikói cenzoroktól a túlérzékeny forgatókönyvírón át a kakaskodó színészekig, egy igazi klasszikus született.

Hétfőn országszerte szirénapróbát tart a Katasztrófavédelem

Origo
-
 Ma 11:38Belföld

Délelőtt 11 órától indul a „morgató” próba.

Galambos Péter aranyérmes Varesében

Galambos Péter aranyérmet nyert vasárnap könnyűsúlyú egypárban az evezős Európa-bajnokság zárónapján, az olaszországi Varesében.

Informatív séta a kanizsai temetőben: itt nyugszanak a város kulturális életének kiemelkedő alakjai

Pék Pál költő, pedagógus, újságíró, Szoliva János költő, valamint Ördög Ferenc nyelvész. A város kulturális életének kiemelkedő alakjainak síremlékeit látogatta meg nemrégiben Kardos Ferenc városvédő, aki interaktív temetői túrára hívta olvasóinkat.

Galambos Péter aranyérmes lett Varesében

Galambos Péter aranyérmet nyert vasárnap könnyűsúlyú egypárban az evezős Európa-bajnokság zárónapján, az olaszországi Varesében.

Akkumuláció: amikor a nagy halak hajtják fel az árfolyamokat - online előadás hétfő este

Gyakran hangzik el az előadásainkon, hogy egy-egy részvényben éppen akkumuláció zajlik, vagy zajlott valamely napokon. Általában ezt egy nagyon pozitív jelként szoktuk felhozni a következő napok, hetek, vagy akár hónapok árfolyamalakulása kapcsán. De mit is jelent pontosan az, hogy akkumuláció? Honnan lehet felismerni? Mikor számít…

Egy esztendeje él szobafogságban Kakas János volt válogatott kézilabdázó - Nem adja fel

Mindenki akkor jár a legjobban, ha Kakas János határozottan a sarkára áll. A jobb sarkára. A jó sarkára! De valljuk be, az egykori válogatott kézilabdázó, olimpiai résztvevő ettől elég messze van. Immár egy éve szinte szobafogságban él a korábbi örökmozgó. De fel nem adta a küzdelmet, öt műtét után sem csüggedt el. Saját bevallása szerint is…

Hét tipp, hogy úgy grillezz zöldségeket, mint a profik

Roadster
-
 Ma 11:11Recept

A zöldségekből is változatos és hihetetlenül finom grillételek készíthetők.

Dobrev Klárának májusig várnia kell, de addig sem tétlenkedik

ATV
-
 Ma 11:11Belföld

A DK európai parlamenti képviselője közösségi oldalán posztolt egy képet, ahogy a kertben tevékenykedik. Azt írja, a ládákba petúnia kerül majd, de arra májusig várnia kell, ezért addig is árvácskákat ültet.