Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 302 hír

Dobozba zárt szeretet – Nógrád megyében öt helyen várják az adományokat

A karácsony közeledtével a Nógrádi Ifjúságért Informális Csoport úgy érezte, hogy tennie kell valamit a Szécsényi és a Salgótarjáni járás községeiben élő, hátrányos helyzetű gyermekekért.

Fekete színésznő játszik Boleyn Annát

VIII. Henrik tragikus sorsú feleségét alakítja Jodie Turner-Smith.

Az egyik színész szerint nem használtak zöld hátteret a Top Gun 2 forgatásához

Androgeek
-
 Ma 14:27Film

A Tom Cruise nevével fémjelzett filmek mindig is híresek arról, hogy szinte alig-alig látunk számítógépes megoldásokat, és úgy fest, hogy a Top Gun 2 sem lesz különb, tekintve hogy a film egyik színésze szerint nem használtak zöld hátteret a forgatáshoz. Miles Teller

Eljött az idő: eljegyezte kedvesét a Jóbarátok színésze, Matthew Perry

Az 51 éves Matthew Perry két év randizás után most érezte úgy, hogy itt az alkalom: a napokban megkérte szerelme, Molly Hurwitz kezét. Gratulálunk!

Ünnepre hangolódva: 3 ország érdekes adventi szokásai

Advent első vasárnapjához (november 29.) közeledve megosztjuk veled, általában mivel telnek az ünnepet megelőző napok, hetek a világ különböző pontjain.

Érdekes dolgot fedeztek fel a kutatók a kakaóról

Origo
-
 Ma 14:15Recept

Fogyasztása nem várt előnyöket eredményezhet.

Az egyetlen, aki legyőzte Chuck Norrist - 15 érdekesség a 80 éve született Bruce Lee-ről

Amerikában született, de Hongkongban lett belőle ismert gyerekszínész, majd veszélyes utcakölyök. Legyőzte Chuck Norrist is, egy ujjal nyomta a fekvőtámaszokat, és imádta a szappanoperákat. 80 éve született Bruce Lee, aki nélkül bizonyosan másképp alakult volna a filmtörténelem,. Íme néhány érdekesség a születésnapos Bruce Leeről.

Egy érdekes Cold War Zombies hiba God Mode-ba rakja a játékosokat

Leet
-
 Ma 14:00Gaming

Nem nagyon van olyan játék, aminek ne lennének kisebb-nagyobb hibái. A mai világban már nehéz ezt kivitelezni, ugyanis olyan hatalmas és komplex tartalmak kerülnek értékesítésre, hogy szinte lehetetlen a tökéleteset nyújtani. Az új Call of Duty sem hibátlan, bizony a Cold Warba is belekerült némi furcsaság. A Zombies módban például van…

Azzal gyanúsították Halle Berryt, hogy rossz az ágyban - a színésznő visszaszólt

Starity
-
 Ma 13:50Bulvár

Berry nevetve reagált a pletykára, mely szerint nem elég forró az ágyban.

10 színész, akik szinte mindig ugyanolyan karaktereket alakítanak

Top Pont
-
 Ma 13:22Film

A hollywoodi sztárok gyakran egy szerepnek köszönhetik azt, hogy hirtelen hírnevet szereztek. Ezután néhányan olyan szerepeket vállalnak amelyek új kihívást jelentenek, míg más színészeknél úgy tűnik, hogy szerepük végigkíséri egész karrierüket. Szokatlan lenne őket bármilyen más karakterben látni.

Orosz Marcell szerint jó erőállapotban várják a folytatást

Haon
-
 Ma 12:58Sport

A Debreceni Egyetem gárdájára a szezon egyik üde színfoltjának számító Budaörs elleni mérkőzés vár vasárnap 13 órától.

Megváltozott munkaképességűek jelentkezését várják

Hiros
-
 Ma 12:46Karrier

Magyarország legnagyobb megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató állami tulajdonú társasága, az Erfo, Főkefe, Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. Kecskemét telephelyén üzemnyitási szándékkal megváltozott munkaképességűek jelentkezését várja betanított munkás munkakörben. 

Ünnepi fények, forgatag és programok nélkül – Tíz kilométernyi fényárban úszik a város

Tekintettel a járványhelyzetre, idén elmaradnak az adventi programok és az adventi vásár a Kossuth téren. Ebben az évben az ünnep hangulatát a díszkivilágítás és a Város Karácsonyfája biztosítja majd a belvárosban.

63 ezer magyar veszítette el a munkáját szeptemberben és októberben

Augusztusban sokan el tudtak helyezkedni a tavasszal elbocsátottak közül, de szeptembertől már újra sok állás szűnt meg. A nők, a külföldre ingázók és a közmunkások jártak a legrosszabbul.