Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 478 hír

Nagy Viktor: Még van előttem egy nagy cél, maradt is rá egy lehetőségem

NSO
-
  Ma 14:37 Vízilabda

Az előző héten a magyar vízilabda-válogatott és a Szolnoki Dózsa kapusa, Nagy Viktor volt a Nemzeti Sport beszélgetőtársa az Instagramon. A 35 éves, világbajnok és Európa-bajnok játékos olvasói kérdésekre is válaszolt. Pályafutása kezdeti szakasza mellett szóba került, hogy autóversenyzői álmokat is dédelgetett, miután beleunt az…

Megváltozik Csongrád megye neve június 4-től Trianonra emlékezve

Idén lesz a békediktátum aláírásának századik évfordulója. Mutatjuk az új nevet.

Az osztrák, cseh és szlovák határ is hamarosan megnyílhat a magyarok előtt

A határokon bevezetett korlátozó intézkedések könnyítéséről egyeztetett videókonferencián Szijjártó Péter osztrák, cseh és szlovák kollégájával - erről a külgazdasági és külügyminiszter élő videóbejelentkezésben számolt be hétfőn a közösségi oldalán.

Rádiós felvételen örökítik meg az újkígyósi néprajzkutató emlékeit

Beol
-
  Ma 13:55 Belföld

Harangozó Imre úgy tartja, emberként – ismereteink szerint – mi vagyunk az egyetlenek, akiket foglalkoztat a múlt, amihez a képességeink és kultúránk is adott.

Orbán: Ha becsukom a szememet, Palkovics miniszer urat látom magam előtt

ATV
-
  Ma 13:53 Belföld

Schmuck Erzsébet a zöld munkahelyek létrehozásáról kérdezte a miniszterelnököt a parlamentben. Orbán szerint Palkovics László is ilyenekről szokott beszélni.

Ismét nyitva a határ a szerb és a magyar állampolgárok előtt

Kiss Róbert alezredes bejelentette, hogy ismét szabadon közlekedhetnek a két ország között az állampolgáraik, karanténkötelezettség nélkül. Az operatív törzs május 25-i tájékoztatója.

Dorka, ha nehezen is, de Dávid szemébe merte mondani az Exatlon kamerái előtt

Blikk
-
  Ma 13:20 Bulvár

Szabó Dorka és Tóth Dávid sem tudta megnyerni a Négyek Viadalát múlt héten. A kudarc lehetséges okairól a két Bajnok a Villában beszélgetett, mely során kiderült, miért látta Dorka Dávidot ingerültnek, és az is, milyen hibákat vettek észre a teljesítményükben.

A digitális terápiák fejlesztése előtt új távlatok nyílhatnak

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Semmelweis Egyetem, és az Oncompass Medicine.

A Pac-Man 40 éves évfordulója előtt tiszteleg a Minecraft legújabb letölthető tartalma

Game Channel
-
  Ma 13:10 Gaming

Egy friss DLC csomagot kapott alkotóitól a Minecraft, amivel nem kisebb feladatot vettek a hátukra az alkotók, minthogy méltóképpen megünnepelhessék a Pac-Man 40 éves évfordulóját. Az ehhez igazított bővítmény szinte szó szerint is tiszteleg Pac-Man előtt, ezáltal a kis sárga mosolygós figurával lehetőségünk nyílik a kockav...

Munka otthon a gép előtt? 7 tanács derékfájás ellen

A hirtelen jött home office egyik nagy hátránya az lehet, hogy nem megfelelő széken, asztalnál, vagy rosszul beállított gépnél, rossz tartással ülünk napi 6-8 órát.

A Stonehenge előtt 7 ezer évvel épített Göbekli Tepe már tudatos mérnöki munka eredménye

Qubit
-
  Ma 12:16 Tudomány

Ha valóban tervrajz alapján készültek az építmények, az a vadászó-gyűjtögető társadalmakban szokatlan, magas fokú együttműködést és távlatos tervezést feltételez – állítják a Tel-Aviv-i Egyetem régészei.

Kitelepítettek emlékezete – Koszorúzást tartanak Mezőfalván

Feol
-
  Ma 12:00 Megyei

A német nemzetiségi önkormányzat a hercegfalvi németek kitelepítésének emléknapján, május 26-án, kedden 17 órakor megemlékezést és koszorúzást tart a katolikus plébánia előtti emléktáblánál.

Kónya örök emléke, Kabát tudott csak válaszolni...

Kanizsa Újság
-
  Ma 12:00 Sport

Lényegében egy olyan hétvége napjairól van szó, melyek mindegyikén 70, 25, valamint 20 évvel ezelőtt olyan legfelső osztályú labdarúgó-mérkőzést rendeztek.

Annyira finom ez a tengerészgyalogos, hogy a képei előtt még mi is állva tisztelgünk

tízpertíz
-
  Ma 11:46 Színes

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt. Katonának lenni nem egy nőies foglalkozás. Férfiként is elég kemény helytállni a seregben, de nőként meg pláne. Ha látunk is elvétve nőket, akik ennek a hiva