Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 225 hír

34 millió migránst kellene Európának integrálnia

Az Európai Bizottság bemutatta akciótervét, amelyben a migránsok integrációjára és befogadására tesznek javaslatot, a következő hétéves uniós költségvetés kereteit is felhasználva. Összesen négy területen hatvan programot javasol Brüsszel a tagállamoknak.

Az ukrán Külügyminisztérium nyilatkozott a magyar tisztviselő beutazási tilalmát illetően

November 24-én Grezsa Istvánnak, a magyar kormány Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosától, egy hatályban lévő tilalom m...

A klublegenda szerint az Arsenalnak jobban kellene támogatnia vezetőedzőjét

Eurosport
-
 Ma 15:40Foci

Freddie Ljungberg további erősítéseket várna az átigazolási piacról.

November 25-e Katalin-napja - Katalin-napi népszokások és időjárási jóslatok

Alon
-
 Ma 14:57Időjárás

Összeszedtük, milyen hagyományok kapcsolódnak ehhez a névnaphoz.

Katalin-bál helyett gyűjtés a csíki hátrányos helyzetű diákoknak

A Csíki Vállalkozók Egyesülete és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa hat éve szervezi meg a jótékonysági Katalin-bált, amelynek bevétele különböző szervezetek, intézmények működését segítette elő. A koronavírus-járvány miatt idén másként zajlik az adománygyűjtés.

Cseh Katalin: Üdvözletem küldöm a leendő amerikai külügyminiszternek

A Blinken-család néhány éve nagyobb adományt adott a CEU Nyílt Társadalom Archívumának.

Több helytörténet kellene az iskolákban

Több mint 10 évvel ezelőtt alakult meg a Vajdasági Magyar Helytörténeti Társaság, az egyesületet 2009-ben a helytörténet iránt érdeklődő amatőr kutatók azzal a céllal alapítottak meg, hogy az addig felkutatott anyagot megismertessék az érdeklődőkkel.

PDSZ: A teszt a semminél jobb, de az iskolákat zárni kellene

Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) pécsi ügyvivője épp azelőtt esett át a koronavírus-teszten, hogy beszéltünk volna vele. Elmondta, a tanárok nagy többsége él a lehetőséggel, és bár nem teljesen pontos ez a vizsgálat, a semminél több. A szakszervezet most is úgy látja, az általános iskolákat be kellene…

Novák Katalin újabb bejelentést tett: nagyon jó hírt közölt

Családi szobákat alakítottak ki a Szent János Kórházban a családbarát szülészet fejlesztésének részeként – ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.

Katy Perry tündéri babafotójának rejtett üzenete van a karrierjét illetően?

Idén novemberben is megrendezték az American Music Awards díjátadót, ahol többek között olyan sztárok léptek fel, mint Jennifer Lopez, Shawn Mendes, Justin Bieber vagy Katy Perry. Azonban Orlando Bloom menyasszonya talán nem is az előadásával robbantotta fel igazán az internetet, – hogy először állt színpadra élőben gyermekük…

Kiderült az igazság! Katalin hercegné gyűrűje valójában Meghant illetné

hirado.hu
-
 Ma 10:42Bulvár

Diana hercegné híres zafírgyűrűjét eredetileg kisebbik fiára hagyta.

Fájdalmas veszteség, gyászol Katalin hercegné és Vilmos herceg

Szomorú hírt jelentette be II. Erzsébet unokája és felesége.