Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

28 évig tarthatta fogságban a fiát egy svéd nő

HVG
-
 Ma 18:19Külföld

Hetedikes volt egy svéd fiú, amikor kivették az iskolából. Közel három évtizeddel később rettenetes állapotban talált rá egy rokona.

Puzsér Róbert: A Fidesz a társutas Volner törvényjavaslatával billenti tovább a csocsóasztalt

Volner János, a szellemes nevű Volner Párt országgyűlési képviselője tovább buherálja a választási törvényt.

Tragédia: egy kisgyermek is az áldozatok között a németországi gázolásban

Liner
-
 Ma 18:12Külföld

Malu Dreyer, a német Rajna-vidék-Pfalz miniszterelnöke megrendülten kommentálta a Trier-ben történt tragédiát. Közleményében úgy fogalmazott, szülővárosának ez egy rendkívül szomorú nap, továbbá megerősítette, hogy a gázolás következtében egy kisgyermek is életét vesztette.

Szijjártó: Ukrajna megtámadott egy NATO-tagországhoz tartozó nemzeti kisebbséget

„Ukrajna, egy nem NATO-tagország támadást indított egy NATO-tagországhoz tartozó nemzeti kisebbséggel szemben”.

Autó ütközött egy energiaelnyelőbe az M7-esen

Az elmúlt napokban két esetben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezésének hajtott egy autós az M1-es, illetve az M7-es autópályán, utóbbi esetet a cég egyik kamerája rögzítette.

Összeomlott a világ egyik legnagyobb egytányérú rádióteleszkópja Puerto Ricóban

Összeomlott kedden a Puerto Rico-i Arecibo obszervatórium egytányérú nagy rádióteleszkópja, amely az elmúlt 50 évben fontos szerepet játszott a bolygók, aszteroidák és a földönkívüli élet nyomai utáni tudományos kutatásokban. Az amerikai Nemzeti Tudományos Alap (NSF) tíz napja jelentette be, hogy balesetveszély miatt bezárják a világ egyik…

Szakmai szervezetek szerint egyre több pilóta esik ki a gyakorlatból

Egyre több testület fejezi ki aggodalmát amiatt, hogy a pilóták az utazási korlátozások és így kevesebb járat miatt kiesnek a gyakorlatból, nemrég történt is egy incidens részben ezért.

Egypéldányos hanglemezekre lehet licitálni karitatív célból

Lángoló
-
 Ma 17:46Zene

A Dióbél Kiadó felhívást tett közzé három megye zenei alkotóinak körében, hogy egypéldányos 7”-os lemezeken jelenjenek meg munkáik. The post Egypéldányos hanglemezekre lehet licitálni karitatív célból first appeared on Lángoló.

Egy újabb halottnak hitt szereplő térhet vissza a Thor: Love and Tunderben?

GameStar
-
 Ma 17:45Könyv

Lassan már megszokhatjuk, hogy ha egy képregényfilm-szereplő meghal, akkor az egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem térhet vissza a későbbiekben.

Összeomlott a világ egyik legnagyobb egytányérú rádióteleszkópja

Összeomlott kedden a Puerto Rico-i Arecibo obszervatórium egytányérú nagy rádióteleszkópja, amely az elmúlt 50 évben fontos szerepet játszott a bolygók, aszteroidák és a földönkívüli élet nyomai utáni tudományos kutatásokban.

Kétszer ütöttek el egy gyalogost Szolnokon, a kórházban meghalt

A zebrán gázolta el egy autó, majd egy másik irányból érkező kocsi is elütötte.

Tömegbe hajtott egy autós Németországban, legalább ketten meghaltak

Emberek közé hajtott egy autós kedden a németországi Trierben egy sétálóutcában, legalább ketten meghaltak, tizenöten megsérültek.

Tovább lehet felhasználni az üdülési csekkeket Romániában

A román kormány 2021. december 31-éig hosszabbította meg a 2019-ben és 2020-ban kibocsátott üdülési utalványok érvényességi idejét.

Vizsgálja az SZBU, követtek-e el törvénysértést a magyar himnuszt éneklő szürtei önkormányzati képviselők

Vizsgálatot indított hatáskörén belül az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) Kárpátalján annak kiderítése céljából, hogy a hozzá eljutott információ szerint megvalósítottak-e törvénysértést a Szürtei Községi Településtársulási (Kistérségi) Tanács ké...