Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az M3-as metrópótló előtt büntetőfékezett a nap tahója

Metropol
-
 Ma 20:45Bulvár

A büntetőfékezésnek sajnos nagy hagyománya van Magyarországon, vannak akik sportot űznek abból, hogy minél veszélyesebb helyzetekben hajtsák végre a manővert.

Hegyi-Karabah: nem vénnek való vidék a háború után sem

Néhány hét háború után néhány év lesz, amíg nem kell félni a kint maradt robbanószerektől.

Törökország nem engedte, hogy a német haditengerészet helikopteres egysége megnézze, fegyvert szállít-e egy török t…

444.hu
-
 Ma 20:41Külföld

A gyanús teherhajó ellenőrzését a líbiai fegyverembargó betartását szolgáló földközi-tengeri EU-s műveletben kezdték el. Először fordult elő, hogy egy ország nem adott hozzájárulást.

„Van az a pont, amikor rájössz, hogy nem a másikat, hanem magadat nem szereted a kapcsolatban” – Szakításáról vall…

Blikk
-
 Ma 20:38Bulvár

A Dancing with the Stars alatt szakított Osvárt Andrea (41) a párjával. Mint a Blikk Sztárchatjén elmondta, a tánc segített neki abban, hogy nyitottabb legyen, ne próbáljon mindenáron megfelelni, s sikerült levetkőznie a gátlásait.

Eltűnt Molnár Lilla Katalin a XII. kerületből

Eltűnt Molnár Lilla Katalin a XII. kerületből Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 20:36 A 25 éves nőt a rendőrök jelenleg is keresik.

Ön kiszúrta? Oda nem illő tárgy díszíti Orbán Viktor dolgozószobáját, nem könnyű észrevenni – Most kiderült a titok

Blikk
-
 Ma 20:31Belföld

Amikor Orbán Viktor bejelentette egy Facebook-videóban, hogy ismét bevezetik az idősek vásárlási idősávját, az élesebb szemű nézőknek feltűnhetett egy – nem feltétlenül miniszterelnöki dolgozószobába illő – tárgy.

Ez megőrült: nemcsak büntetőfékezett a sofőr, még lézerrel is vakított

Múlt héten írtuk meg, hogy Spanyolországban egy sofőr, büntetés gyanánt lézerrel próbálta elvakítani a mögötte haladó sofőrt. A Spanyol hatóságoknak (GIAT) sikerült beazonosítaniuk azt a sofőrt, aki november 11-én egy lézerrel próbálta elvakítani a mögötte haladó jármű vezetőjét. A hatóságok kiszúrták a sofőrről készült felvételt a…

Huszonhat év után új elnöke lett a Nemzetközi Szánkó Szövetségnek

Bama
-
 Ma 20:29Sport

A korábbi főtitkár, Einars Fogelis a 73 esztendős német Josef Fendt örökét vette át, aki 1994-től irányította a szervezetet.

Huszonhat év után új elnöke lett a Nemzetközi Szánkó Szövetségnek

A korábbi főtitkár, Einars Fogelis a 73 esztendős német Josef Fendt örökét vette át, aki 1994-től irányította a szervezetet.

Öt illegális migránst szállított – a rendőrök előállították

Öt illegális migránst szállított – a rendőrök előállították Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 20:27 A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ukrán sofőrrel szemben.

Zokogva omlott össze a kamerák előtt Bay Éva

Bay Éva nagy lelkesedéssel vetette bele magát a Farm Vip játékába, és az első hét

Otthonban élőktől tagadták meg a szeretteikkel való találkozást

Egyszer sem találkozhattak szüleikkel szociális otthonokban lakó, fogyatékkal élő fiatalok a három hónapos tavaszi veszélyhelyzet idején, de szeptember óta szintén sokakat kényszerítenek teljes elszigeteltségre – hívta fel a figyelmet a TASZ. A jogvédő szervezet idén nyáron kétszer is ombudsmanhoz fordult, mert sérült a bentlakásos…

Jön az új Tomb Raider játék, de nem mindenki fog örülni

Ha más nem is, legalább free-to-play lesz az új Tomb Raider, vagyis a Reloaded.

A zsarolás nem teremthet iskolát

Ezzel a címmel közölt kommentárt a konzervatív német Frankfurter Allgemeine Zeitung, feltéve a kérdést: a notórius másként gondolkodóknak talán el kellene gondolkodniuk azon, hogy nem akarnak-e az EU tagjai helyett az unió partnerei lenni. Igaz, akkor kevesebb pénzhez jutnának.