Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 269 hír

Itthon szinte elvárás, hogy a celebek ne politizáljanak - Amerikában nem

Stefkovics Ádám (Századvég) a Lounge Group kutatási eredményeit foglalta össze az InfoRádióban.

Célegyenesben az orosz vakcina?

Alighanem centiméterekre vagyunk attól, hogy Magyarországon is lehessen oltani a készítménnyel.

Bányai György: Az Orbán által kitűzött célokat sem teljesíti Felcsút

Az orbáni víziót másoknak sem sikerült beteljesíteniük.

Orosz Tivadar: Továbbra is cél a Békés megyei vállalkozások segítése

Behír
-
 Ma 17:55Gazdaság

Milyen évet zártak a Békés megyei vállalkozások 2020-ban? Mire számíthatnak idén? Miért fontos a mesterlevél megszerzése? Orosz Tivadarral, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökével beszélgettünk a 7.Tv Aktuális című hírháttér műsorában.

Célkeresztben a buszsávot jogosulatlanul használók – Folytatódik a Brfk és a Bkk közös ellenőrzés-sorozata

Balesetveszélyes helyzeteket teremtenek, akadályozzák a közösségi közlekedést, míg a szabályos autósokat joggal bosszantják azok a járművezetők, akik szabálytalanul haladnak, vagy…

A nukleáris fegyverek birtoklása, akár csak elrettentés céljából, „perverz és nem igazolható”

Ferenc pápa szerdán további országokat szólított fel arra, hogy csatlakozzanak az Ensz nukleáris fegyverek teljes tilalmáról szóló nemzetközi szerződéséhez (Tpnw), azzal érvelve, hogy az atomfegyverek tilalmára rendkívül nagy szükség van napjainkban a béke előmozdításához.

A kanizsai zenei emlékhelyek felkutatásában évtizedek óta élen jár Kocsis Katalin

Zaol
-
 Ma 17:30Megyei

Sterneck Zsigmond, Balla János és a Szent Ilona Leányklub zenekara. A felsorolt muzsikusok és társaságok nemcsak szűkebb pátriájuk, Nagykanizsa, hanem az ország zenei életében is nyomot hagytak. Kocsis Katalin nyugalmazott zenei könyvtáros újabb értékek között kalauzolja el az olvasókat.

Novák Katalin: Ne a Facebook-oldalamon tegyék fel a kérdéseket!

Óriási érdeklődést tapasztal az otthonfelújítási támogatás iránt a családügyi miniszter. Eddig harminc igénylés érkezett be a Magyar Államkincstárhoz átlagosan 1 millió forint támogatási összegre, de a kérdés rengeteg. A kérelmek háromféleképpen nyújthatók be.

Magyarország digitális felzárkóztatása is a Google céljai között: ezzel a pályázattal segítene a vállalat

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza - közölte a Google szerdán az MTI-vel.

Országosan elismert szakember segíti Keszthely céljait

Zaol
-
 Ma 14:00Megyei

Az országosan elismert, korábban Zalakaroson dolgozó Kovács Szabolcs segíti a jövőben a Balaton-parti város turizmusát, polgármesteri tanácsadóként.

Karikó Katalin lesz Szeged díszpolgára 2021-ben

Karikó Katalint jelölte Szeged város idei díszpolgárának Botka László polgármester. Az Amerikában élő professzor – akinek az első koronavírus-vakcinát köszönhetjük – elfogadta a felkérést, és személyesen veszi át a kitüntetést a város napján, 2021. május 21-én.

3D-nyomtatás: itt az ipari célú biopolimer alapú nyomtatószál

Kétéves kutatómunka eredménye az a hazai fejlesztésű 3D nyomtatószál-család, amit az adalékanyagként használt üveg- és szénszálnak, valamint a szénpornak köszönhetően számos iparág hasznosíthat a jövőben. A Filamania Kft. 2015 óta gyárt a hazai és az európai piacra 3D nyomtatószálakat, úgynevezett filamenteket politejsavból(PLA). Ez…

Novák Katalin elmondta: itt tehetik fel a kérdéseiket az otthonfelújítási támogatásról érdeklődők

Óriási az érdeklődés az otthonfelújítási támogatás iránt, a Magyar Államkincstár e-mailen és telefonon is fogadja az érdeklődők hívásait, kérdéseit – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán Facebook-oldalán közzétett videójában.

Hófödte lankák, elérhető közelségben: népszerű úti cél lett Bánkút

Haon
-
 Ma 10:56Életmód

Sokan használták ki az idei első nagyobb hótakarót szánkózásra, kirándulásra.

Szili Katalin: Az Eb teljesen ignorálta az európai őshonos kisebbségeket

Hiába gyűlt össze a szükséges több mint egymillió aláírás, az Európai Bizottság nem indít jogalkotást a nemzeti kisebbségek védelmében. A Minority SafePack bejegyzését az induláskor, 2013-ban egyszer már elutasította az Európai Bizottság, arra hivatkozva, hogy a célokat tagállami szinten kell megvalósítani. Végül az Európai Unió bírósága…