Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 333 hír

Leclerc: Nehéz lesz, de a harmadik hely a célunk

Formula
-
 Ma 20:27Forma1

Elérhetőnek érzi a konstruktőri bronzérmet a Ferrari monacói pilótája, de tudja, hogy ez a riválisok teljesítményétől is függ. Arról is beszélt, hogy tanulni szeretne isztambuli hibájából.

Célfutballal három pont a Nagyerdőn

Haon
-
 Ma 19:12Sport

Egy gól, egy sárgalap és egy érdekes játékhelyzet – ez Pávkovics Bence mérlege a Szentlőrinc elleni meccsen.

Így tilthatod meg, hogy a lakcímedet kiadják marketing célokra

A legtöbben bosszankodva nyitják ki a postaládájukat, hogy megint milyen sok marketing célú, vagy éppen, kormányzati, statisztikai célú küldeményeket kapott.

Minden felnőtt jogosult a célzott tesztelésre az iskolákban, felgyorsulhat a táppénzek kifizetése

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tisztázott egy fontos kérdést, miszerint minden olyan felnőtt jogosult az önkéntes tesztelésre, akik oktatási intézményekben dolgoznak.

Verstappen nem Bottast, hanem jó eredményt vett célba a szezon végére

Albon közben nem keres alternatívát, be akarja biztosítani a helyét a Red Bullnál.

Semjén a diaszpóra magyarságának: Van egy ország, ahová mindig hazajöhetnek

Semjén Zsolt kiemelte: a diaszpórát a történelem viharai hozták létre, háborúk, vesztett háborúk, levert szabadságharcok, diktatúrák. Ennek következményeként, hogy magyarok...

Novák Katalin: 300 milliárd forint az otthonteremtési program új elemeire

Ebből az otthonfelújítási támogatásra szánt részt 150-170 milliárd forintra lehet becsülni - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Semjén Zsolt: Példátlan összefogás a külhoni magyarság ügyében

Szinte minden ellenzéki párt részt vett a külhoni magyarságot képviselő tanácsok plenáris ülésein, a DK viszont a meghívás ellenére sem volt hajlandó megjelenni.

A magyarság bármilyen kihívást képes lehetőségre váltani

A magyarság világnemzet, amely képes arra – érje bármilyen megpróbáltatás –, hogy a kihívásokat lehetőségre váltsa, és ez érvényes a diaszpórára is – mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Magyar Diaszpóra Tanács ülésén csütörtökön. A tanácskozást a járvány miatt idén online rendezték meg. Semjén…

„Ilyen nagy dolog a Szabadság?” – Interjú Pölcz Ádámmal a XXI. Kárpát-medencei Kossuth-szónokversenyről

A Kossuth-szónokverseny hagyományosan egy kétnapos program. A verseny napját minden évben egy retorikai konferencia előzi meg, mely a szónoklás művészetét és a beszédek éppen aktuális témáit tudományos oldalról is megvilágítja a résztvevők és az érdeklődők számára. Általában a konferenciáknak, s – ha lehet – egy…

Semjén: a magyarság bármilyen kihívást képes lehetőségre váltani

A magyarság világnemzet, amely képes arra - érje bármilyen megpróbáltatás -, hogy a kihívásokat lehetőségre váltsa, és ez érvényes a diaszpórára is - mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Magyar Diaszpóra Tanács ülésén csütörtökön. A tanácskozást a járvány miatt idén online rendezték meg.

Semjén: a magyarság bármilyen kihívást képes lehetőségre váltani

Semjén Zsolt kiemelte: a diaszpórát a történelem viharai hozták létre, háborúk, vesztett háborúk, levert szabadságharcok, diktatúrák.

Koronavírus: folytatódik a csoportos, célzott tesztelés

Folyamatosan zajlik a csoportos, célzott tesztelés az egészségügyi, a köznevelési és a szociális intézményekben. A dolgozókat megnyugvással tölti el a szűrés és szívesen részt vesznek rajta - ismertette György István, a Miniszterelnökség területi

Ijesztő párhuzam a bécsi és a nizzai támadások között: katolikus templomot vettek célba az iszlamisták

Ötven mobiltelefont foglaltak le a tíz gyanúsítottól az osztrák hatóságok, folyik az adatok elemzése.

Hamarosan döntés születhet a célzott tesztelések bővítéséről

Liner
-
 Ma 13:45Életmód

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszolt arra a kérdésre, hogy szükséges-e a célzott tesztelés kiszélesítése, vagy sem.