Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 465 hír

4,6 százalékkal csökkent a GDP

A bruttó hazai termék volumene 4,6 százalékkal csökkent a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Közel 100 százalékkal nőtt itthon a lejárt számlák aránya, a cégek késve fizetnek a járvány miatt

Rekordmértékben, 23-ról 46 százalékra nőtt a lejárt vállalatközi (B2B) számlatartozások állománya a COVID-19 előtti időszakhoz képest Magyarországon. Egyebek mellett ez áll az 1400 magyar és kelet-európai vállalat bevonásával készült friss elemzésben.

Az elmúlt nap folyamán újabb 154 ember vesztette életét a fertőzés következtében Magyarországon

Egy nap alatt 154 koronavírusos beteg hunyt el Magyarországon, a vírust pedig újabb 3.951 személynél mutatták ki – írja a koronavirus.gov.hu. A hivatalos adatok szerint

Magyarországon csökkent az új koronavírus-fertőzöttek száma

A halálos áldozatoké viszont nőtt. Az operatív törzs keddi tájékoztatóján ismertetik az elmúlt hetek intézményi teszteléseinek az eredményét.

Csökkent a fertőzöttek száma, de 150 felett van a halottak száma

A hétfői adatokhoz képest, keddre 150 fővel nőtt a kórházban ápoltak száma, viszont 4 fővel csökkent a lélegeztetőgépen kezelt betegeké.

Csökkent a munkanélküliség

A Köztársasági Statisztikai Hivatal nyilvánosságra hozta a hármonegyed évi adatokat. Ezek szerint Szerbiában a bruttó hazai termék a 2020. év harmadik negyedében 7,4 százalékkal nőtt a második negyedhez képest, miközben éves szinten 1,4 százalékos reálcsökkenést mutattak ki az elemzők.

Napi adat: tovább csökkent az új fertőzöttek száma a megyében

Baon
-
 Ma 09:23Belföld

Újra 150 fölött az elhunytak száma. Bács-Kiskun megyében 164 új fertőzöttet regisztráltak.

Bevált a szigorítás? Jelentősen csökkent a napi új fertőzöttek száma

3951 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 154 beteg. Ez azt mutatja, jelentősen csökkent a fertőzöttek száma, mivel tegnap 5595 beteget, míg vasárnap 6819 beteget azonosítottak.

Friss adatok: jelentősen csökkent az új koronavírus-fertőzöttek száma, folyamatosan nő a gyógyultak száma

3951 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 221 073 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 154 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 977 főre emelkedett.

3951 új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában, 154 beteg elhunyt a fertőzés következtében

Továbbra is emelkedő tendenciát mutat az országban újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek, és a vírusfertőzés következtében elhunytak száma.

Csökkent az új fertőzöttek száma, elhunyt 154 beteg

Kórházban 7884 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 662 fő van lélegeztetőgépen.

Tizenegy százalékkal bővült az AutoWallis árbevétele

Az vállalat 62,6 milliárd forintos árbevétellel és 1,8 milliárd forintos eredménnyel zárta az első háromnegyed évet.

WHO: szeptember óta először csökkent az új fertőzések száma

A WHO főigazgatója azt mondta, a családi és baráti összejövetelek nem érik meg, hogy az emberek másokat vagy magukat veszélyeztessék.

Csökkent az autóipari részmunkaidős foglalkoztatás Németországban

Az ifo felmérése szerint több havi csökkenés után novemberben 28,0 százalékra nőtt a részmunkaidős foglalkoztatást alkalmazó cégek részaránya az októberi 24,8 százalékról.