Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 253 hír

Paul McCartney mellett fotózkodott New Yorkban, de csak a hazatérése után vette észre a képen

SzMo
-
 Tegnap 20:31Bulvár

Egy igazi világsztár volt a photobomber a fotóján, de a lány sajnos már csak otthon szembesült azzal, milyen mázlista volt.

Navalnij és a mellette tüntetők szabadonbocsátását követeli az EU

A lengyel elnök állt a putyini rezsim megbüntetését követelők élére. A magyar külügyminisztérium nem foglalt állást. Andrzej Duda lengyel államfő az Oroszország elleni európai uniós szankciók fokozását követelte hétfőn egy lapinterjúban, Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője pedig aggodalmát fejezte ki az oroszorsz

Hamilton kutyája, Roscoe különleges pózban dőlt ki a bajnok mellett

Liner
-
 Tegnap 17:14Divat

Miközben Lewis Hamilton épp a laptopjával dolgozott, a kis kedvence kidőlt, de nem a szokásos pózban, már ha van ilyen nála.

Nem mindig a pénz beszél - Miért döntött Wout van Aert a Jumbónál maradás mellett?

Eurosport
-
 Tegnap 16:36Sport

A nagyobb szabadság, a bevált környezet és a klasszikus sor megerősítése is sokat számított.

75 éves lett Bereményi Géza, aki egy padon ücsörögve szabadította fel önmagát

Kiadója gyűjteményes kötettel köszönti a 75 éves írót, aki a gyerekkorából épített alkotói magánmitológiát.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a Navalnij mellett tüntetők ellen

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben – közölték hétfőn Berlinben.

Dull Szabolcs a Telex társ-főszerkesztője lesz Munk Veronika mellett

Az Index hat hónappal ezelőtt elbocsátott főszerkesztője versenytilalmi korlátjának lejárta után csatlakozik a Telexhez, ahol Munk Veronika főszerkesztő mellett ő is főszerkesztőként jegyzi majd a lapot.

Januártól változtak a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás mellett végzett munka feltételei

Eddig korlátozott volt az a kereset, amit egy ellátásban részesülő személy kaphatott. Ez a korlát a minimálbér 150 százaléka volt – 2020-ban ez bruttó 241 500 forintot jelentett –, ha ugyanis három egymást követő hónapban a havi bruttó keresetük meghaladta ezt az összeget, akkor az alkalmazottak elveszítették a rokkantsági vagy rehabilitációs ellát

A túlélők mellett holttesteket emeltek ki a Kínában berobbant bányából, egy embert még keresnek

A helyszínen dolgozó mentőcsapatok több csatornát fúrtak a mélybe. Egy vasárnap felhozott bányászt súlyos állapotban, további két túlélőt sérülésekkel szállítottak kórházba.

A német kormány elítéli az orosz rendőri erőszakot a Navalnij mellett tüntetőkkel szemben

Manfred Weber szerint meg kell állítani a külföldről az orosz elnök, Vlagyimir Putyin követői felé irányuló pénzmozgásokat.

Gyalázatosan teljesít Brüsszel a járványkezelés mellett a nemzeti kisebbségek ügyében is

hirado.hu
-
 Tegnap 13:44Külföld

A vakcinabeszerzésre képtelen Brüsszel másfél millió ember aláírását vette semmibe, hangzott el a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában.

Fontos, pozitív változás a megváltozott munkaképességű személyek ellátása mellett végezhető munka feltételeiben

Régóta várt könnyítés lépett életbe idén január 1-jétől a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás mellett végezhető munka feltételeiben – írta meg elsőként a Nyugdíjguru. A rokkantsági vagy a rehabilitációs ellátás mellett egészen 2020. december 31-éig úgy lehet dolgozni, hogy figyelni kellett a havi keresetekre. Ha ugyanis három egymást követő…

A nyílt hálózatok mellett kötelezték el magukat a nagy európai telkók

digitrend-i
-
 Tegnap 11:55Infotech

Európa nem akar lemaradni a világ más fejlett technológiájú térségeitől – ezzel indokolták közös szándéknyilatkozatukat a legnagyobb európai távközlési szolgáltatók: a Deutshe Telekom, a Vodafone, az Orange és a Telefónica. Ebben a nyílt mobilhálózati technológia, az Open RAN mellett tették le a voksukat a jövőbeni fejlesztéseknél. Közös…

Gáspár Evelin lányos zavarban pózol a luxusautó mellett

Life
-
 Tegnap 11:14Életmód

Gáspár Evelin legújabb posztjában egy csodaszép fekete luxusautót láthatunk, amit éppen be is mutat a követőinek. 

Tüntetések Navalnij mellett, az orosz rendőrség elővette szovjet modorát

A tiltás, az előre kilátásba helyezett megtorlás és előzetes letartóztatások dacára több tízezren vonultak utcára Oroszországban. A novicsok idegméreggel történt megmérgezése után közel fél éves berlini gyógykezelésről hazatért és azonnal – mondvacsinált okkal, a felfüggesztett börtönbüntetés szabályainak megsértése, a tartótisztjénél való jelentke