Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Merkel: a beavatkozás fogalmát tisztázni kell a nemzetközi kapcsolatokban

Angela Merkel német kancellár szerint tisztázni kell az egymás ügyeibe való beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban, különös tekintettel az eltérő társadalmi rendszerű országok közötti viszonyra.

Rágalmazásért elítélték Márki-Zay Pétert

A Csongrádi Járásbíróság első fokon rágalmazásért 500 ezer forintra és 40 ezer forint perköltségre ítélte dr. Márki-Zay Péter polgármestert, Juhász Tünde és Holubán Csilla feljelentése alapján, büntetőügyben. Ugyanezen vádakkal polgári ügyben, jó hírnév megsértéséért 800 ezer forintot már kifizetett a vásárhelyi polgármester. A vád szerint…

Szijjártó: 12 milliárd forint értékben hajt végre beruházást Magyarországon két nagy autóipari vállalat

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban, a fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a beruházásokat bejelentő…

Az orvosok szakszervezete nem támogatja, hogy a háziorvosi rendelők automatikus oltópontok legyenek

ATV
-
 Ma 16:10Belföld

Tóth Judit az ATV Start című műsorában mondta el, hogy egyáltalán nem jó ötlet az otthoni oltás, és ők a háziorvosi rendelők helyett is nagyobb, akár komolyabb tömegek befogadására alkalmas oltópontokat alakítanának ki.

Merkel: Tisztázni kell a beavatkozás fogalmát a nemzetközi kapcsolatokban

A WEF éves konferenciáján a német kormányfő kiállt a nemzetközi kapcsolatok multilaterális, többoldalú egyeztetéseken alapuló formálása mellett – Az EU biovédelmi rendszerrel készülne a következő válságokra.

Szijjártó: 12 milliárd forint értékben hajt végre beruházást két autóipari vállalat

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban, a fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a beruházásokat bejelentő…

Tállai András: a hitelmoratórium nemzetközi szinten is egyedülálló

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint különlegesen nagy segítség, hogy hat hónappal meghosszabbították a fizetéskönnyítő lehetőséget, mert így a magyarországi hiteladósok 15 hónapon át tartó könnyítéshez jutottak - olvasható a Világgazdaságban megjelent interjúban.

12 milliárdos beruházásokat jelentett be Szijjártó Péter

Két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban fejleszt.

Szijjártó Péter: nem számít, honnan jön az oltás

A külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben azt mondta, a vártnál később, a vártnál kevesebb oltóanyag érkezik az uniós rendelésből.

Egri Péter (Mystery Gang) rockabilly jótékonysági koncertje a Mikes Lélekközpont megépítésére – 2021. február 9. 19:0…

“Ki ne ismerné a hazai és nemzetközi színpadokon is hatalmas rockabilly-koncerteket, showműsort és fergeteges hangulatot produkáló Egri Pétert a Mystery Gangből? Vagy az együttest magát?  1998-as megalakulásuk óta itthon és külföldön is több mint 1800 koncertet adtak. London, New York, Milánó, Párizs,  Las Vegas Rockabilly Fesztivál,…