Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 416 hír

Hársfát fogadtak örökbe az alsósági óvodások

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A 2017-ben elindított Zöld város pályázati projektben folyamatosan szépül az alsósági városrész központja: az iskola, az óvoda és a katolikus templom által körbefogott parkban legutóbb hársfát fogadtak örökbe az alsósági óvodások.

Az értékek is mérhetőek - interjú Kovács András Péterrel

A kevesebb is lehet több – nem a reklámköltések forintosított értéke dönti el, hogy mekkora hatást ér el vállalat a kommunikációjával – véli Kovács András Péter, a Magyar Telekom márka és lakossági kommunikációs igazgatóságának szegmens kommunikációs vezetője. A pandémia miatt felgyorsult digitalizáció a telekommunikációs iparág…

A bor, ami még Nagy Péter cárt is „legyőzte”

„Engem eddig nem győzött le senki és semmi, de tegnap este legyőzött a tokaji bor” – mondta állítólag Nagy Péter cár egy átmulatott éjszaka után.

Izraeli média: Netanjahu titokban Szaúd-Arábiában tárgyalt vasárnap

Netanjahut elkísérte útjára Joszi Kohen, a Moszad külföldi hírszerzőszolgálat főnöke, és a tárgyalásokon jelen volt az európai majd közel-keleti körúton járó Mike Pompeo amerikai külügyminiszter is.

A Kékszakállú Mellé Nőni Eötvös Péter: Senza sangue /Bmc Records

Revizor
-
 Tegnap 23:12Zene

A Kékszakállú mellé operát komponálni nehéz. Nem Eötvös Péter az egyetlen, aki mégis megtette ezt, s biztosan nem is az utolsó. A Senza sangue nagyszerű zene, de cselekménye előtt értetlenül állok. Csabai Máté Kritikája.

Szophoklészi szelep – Malonyai Péter publicisztikája

NSO
-
 Tegnap 22:19Vélemény

Nem először s nyilván nem utoljára emelem meg a kalapomat Szalai Ádám előtt. A futballválogatott csapatkapitánya az Izland elleni meccset követő

NER-es beavatkozásra hivatkozva távozott a Neokohn főszerkesztője, de forrásunk szerint ő nevezte ki a NER-esnek jel…

Seres László, a Neokohn hétfőn távozó főszerkesztője azt írta távozása indokaként, megsértették a főszerkesztői szuverenitását, mivel olyan személlyel kell együtt dolgoznia, akivel nem szeretne, és nem akar egy, a Nemzeti Együttműködési Rendszeréhez tartozó lap főszerkesztője lenni. A Media1 az ügyre rálátással bíró forrása némiképp eltérően…

Szijjártó: Budapesten hozza létre új, globális termékfejlesztő központját az amerikai Diligent

A Diligent 300 új munkahelyet hoz létre, felsőfokú végzettségű, szoftverfejlesztéssel, vállalatirányítási programok fejlesztésével, számítógépes szolgáltatással és informatikai támogatással foglalkozó magyar munkavállalókat vesznek majd fel.

Nem fogadta el a budakalászi polgármester a búzavirágozó jegyző lemondását

Göbl Richárd polgármester szerint a jegyző vállalhatatlan kijelentéseket tett és megrovásban részesítette.

Szijjártó államtitkára szerint Orbán kigúnyolása is a migrációról szól

A vakcinakérdést nem szabad átpolitizálni, aki ezt teszi, felelőtlen és ostoba – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn az M1 csatornán. Menczer Tamás azt mondta: a betegek arra vágynak, hogy meggyógyuljanak, az egészségesek pedig arra, hogy…

Nem fogadta el a búzavirágozó jegyző lemondását a budakalászi polgármester

Göbl Richárd szerint nem szabad engedni a sunyi és alattomos módszerekkel zajló lejárató kampánynak. Az önkormányzat azért utasította el egy jelentkező pályázatát, mert melegnek gondolták.

Az F1-ből távozó Grosjean elmondta, mit sajnál a legjobban karrierjében

A francia pilótának nincs hiányérzete amiatt, hogy a futamgyőzelem sem jött neki össze.

Szijjártó: a kormány kötelessége, hogy mielőbb biztosítsa a biztonságos és hatékony vakcinát

Kitért rá: tőlünk Nyugatra három vakcina fejlesztése jutott el olyan szakaszba, hogy rendelni lehet belőle, ezekből 12 millió oltóanyagot kötöttek le.

Távozott az Index főszerkesztője

Az Indextől Szombathy Pál, az Index.hu Zrt. vezérigazgatója, a hírportál főszerkesztője, valamint Sztankóczy András vezető szerkesztő is távozik.