Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tanárok, urak – Malonyai Péter publicisztikája

NSO
-
 Ma 23:22Vélemény

 A rá jellemző udvariassággal figyelmeztetett levelében dr. Szomolányi Gy. István, hogy elfeledkeztünk a szomorú hírről: december 20-án elhunyt B

Erdő Péter: a krisztuskövetők egymás iránti szeretete jel a világ számára

A keresztény hívek, családok és közösségek egymás iránti szeretetéről és felelősségéről beszélt Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este a budapesti Szent István-bazilikában. A bíboros a keresztények egységéért megrendezett programsorozat nyitó istentiszteletén hangsúlyozta: a…

Litvánia nemzetközi szankciókat sürget Oroszország ellen Navalnij letartóztatása miatt

Litvánia vasárnap este bejelentette, hogy az Európai Unió számára javasolni fogja, hogy fogadjanak el azonnali szankciókat Alekszej Navalnij őrizetbe vétele miatt. Az ellenzéki politikus a vasárnap esti órákban érkezett meg Moszkvába, és azonnal őrizetbe vették.

Erdő Péter: a krisztuskövetők egymás iránti szeretete jel a világ számára

A keresztény hívek, családok és közösségek egymás iránti szeretetéről és felelősségéről beszélt Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este a budapesti Szent István-bazilikában.

Péterffy Attila arról, hogy Orbánék miatt lemond-e a polgármesteri címről

Cikkünk címe becsapós, ráadásul többszörösen is. Nyilván a legtöbben arra gondolhatnak, hogy Orbánék önkormányzatokat sújtó megszorításaira utalunk, de nem erről van szó a kérdésben, hanem Paksról és Paks II-ről. A pécsi média egy része a közelmúltban foglalkozott egy pletykával: azzal, hogy vajon lehet-e Péterffy Attilából miniszter, a…

Császári leszármazott lett Merkel utódja: ismerje meg a Cdu új elnökét

Blikk
-
 Ma 20:59Külföld

Megválasztották Angela Merkel (66) örökösét, aki beállítottságát tekintve legjobban hasonlít a német kancellárra. A német Kereszténydemokrata Unió, a CDU új elnöke Armin Laschet (59).

Ungár Péter: Szerintünk az olyan embereknek, mint én nagyobb adókulccsal kell adóznia

Az egykulcsos vagy többkulcsos adórendszer legyen szinte mindenhol vita a világban.

Erdő Péter: A krisztuskövetők szeretete jel a világ számára

Keresztény család az lesz, ahol a tagok egymás iránti szeretete Isten szeretetét jeleníti meg.

Martényi Péter: A tehenészet és a méhészet sem tartozik a könnyű szakmák közé

Feol
-
 Ma 20:00Gazdaság

Több évtizedes állattenyésztési tapasztalat áll Martényi Péter mögött, aki az ezredforduló környékén Abára költözött, s azóta már sikeres karrier áll mögötte.

Román ügynöknek tartja a Momentum elnökét a magyar államtitkár

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára román ügynöknek tüntette fel a magyarországi Momentum elnökét, Fekete-Győr Andrást. A fideszes politikus közösségi oldalán a balliberális képviselő fotóját román nemzeti színekkel tette ki.

Elhunyt Benjamin de Rothschild a híres bankbirodalom örököse

Ötvenhét évesen elhunyt Benjamin de Rothschild báró, a híres bankbirodalom örököse – jelentette be az általa vezetett Edmond de Rothschild Holding SA bankcsoport.

Erdő Péter: Az egyház belső szeretetközössége jel a világ számára

A bíboros a keresztények egységéért megrendezett programsorozat nyitó istentiszteletén beszélt az egymás iránti szeretetéről és felelősségéről.

„A Wikipédia soha nem tud elkészülni” – Gervai Péter wikipédista a Mandinernek

„Szeretném, ha a Wikipédia mint szabadon, ingyen, mindenki számára elérhető, megbízható információforrás túlélné a műszaki és társadalmi változásokat” – vallja Gervai Péter. A Magyar Wikipédia alapítóját az online enciklopédia első húsz évéről, a magyar Wiki működéséről és az oldal működésének örök kihívásairól kérdeztük!

Gyászol Hajdú Péter: Jó utat, drága Józsi

Life
-
 Ma 19:30Életmód

Sokakkal együtt Hajdú Pétert is megrázta Sas József halála.